MILTÄ NÄYTTÄÄ VAPARIFITNESS TREENINÄ?

*Sisältää mainoslinkkejä

Yhdeksän päivää ja meitsi heittelee volttia Torontossa kisalavalla! H-hetken lähestymisen kunniaksi päätin pamauttaa viikonloppua vasten Tube-videon vaparitreeneistä kulissien takaa, jossa samalla tulee vähän jaettua fiiliksiä valmistautumisesta ison maailman kinkereihin. Toronto, Miami, Chicago ja Vancouver, täältä pian tullaan!

Tämä pätkä on itseasiassa kuvattu tasan kaksi viikkoa sitten, mutta samalla meiningillä tässä on tuo koko kevät vedetty, ja niin mentiin myös tänään. Härkästä menoa, villejä voltteja ja täysiä hakkavaa pumppua. Pidemittä löpinöittä, laitahan video reilu seitsemän minuutin spektaakkeli pyörimään, niin näet vähän, mitä meitsin treeneissä tapahtuu ja päässä liikkuu! ;)

 

Niken toppi: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Tänään ollaan oltu ihan kisafiiliksissä, sillä kipaisin päivällä tuliterän vapariasuni Biancanevestä, ja noudin viimeiset vaparirekvisiitat viimeistelykierrokselta. Vapariasu tuli koeajettua ihan toiminnan äärellä, ja kokonainen 110 sekunnin tykitys pyörähti erittäin lujaa härän silmään uudella säihkyvällä kisa-asulla ja rekvisiittojen kanssa. Aijjeittä, kun pääsisi jo lavalle tämän vetäisemään!

Pistäkäähän tuo meitsin Snäppi (piiapajunen) seurantaan YouTube-kanavaa unohtamatta (TÄSTÄ), sillä molempiin on hyvinkin suurella todennäköisyydellä tulossa behind the scenes-matskua seitsemän viikon kisatureen päältä ja tuolta kinkereiden ääreltä takahuoneisiin ulottuen. Blogi päivittyy myös reissun päältä varmasti tiuhaan tahtiin ihan asiasta ja aiheen vierestä kuten tähänkin mennessä, joten tämä likka ei hevillä hiljene!

Vauhdikasta torstai-iltaa! Ja nyt se video pyörimään! ;)

Tsekkaa myös: Treeni- ja ravintofilosofiani kulmakivet (video)

Edellinen juttuni: Yhden raajan liikkeet salilla – Hitti vai huti?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Piia Pajunen

4 vastausta artikkeliin “MILTÄ NÄYTTÄÄ VAPARIFITNESS TREENINÄ?”

  1. Ajattelin vain sanoa että HERRANJESTAS mitä sä osaat!? Mä en kestä! Mäki haluun :( Vielä, HERRANJESTAS!

    • Hahaa! KIITOS! :D Treeniä treeniä, sillä se on tullut vuosien varrella ja paljon on opeteltu ja opittu vielä näin ”aikuisiälläkin”, eli vanhakin koira voi oppia uusia kujeita :D

  2. Vitsi olipa mielenkiintoinen video, en malttaisi odottaa videota kisoista! :D Isosti tsemppiä loppurutistukseen!

    • Kiitos! Huippua kuulla, että osui ja uppos! Toivon kyllä, että onnistun kuvaamaan sieltä osuvat matskut lavan takaa ja vähän muualtakin! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 33
Tykkää jutusta