VAIHTELUA KANALLE JA RIISILLE? 3 x PALAUTUSPANNUT!

 

Parhaat ruuat ovat usein melko yksinkertaisia, ja niitä yhdistää usein laadukkaat ainesosat. Palautuspannuista on tullut ihan ykkössuosikkini juuri helppouden, muokattavuuden ja taatun maukkauden vuoksi. Ja okei okei, kaikki pannut eivät ole niitä kauneimpia, mutta tuoksu ja yllättäen jopa ulkonäkökin on nostattanut ympärillä häärävissä ihmisissä peukkuja pystyyn. Eikä ne nyt niin rumia ole olleet, kerran Snapchatissakin (piiapajunen) näistä on kyselty ja paljon, ja useampia kertoja olen niitä sinne jakanutkin erilaisin modauksin.
Palatuspannuihin meikäläisellä päätyy oikeastaan kaikkea mitä kaapista tuppaa löytymään. Keittiömestarin duuni alkaa aina sillä, että paistelen öljyssä ensin kasvikset (ja lihan). Pannulle lopuksi päätyy myös usein edellisenä päivänä keitetty riisi, jonka keitinveteen olen heittänyt tujauksen kurkumaa, josta kauniin keltainen väri juontaa juurensa. Pannuille heitän riisin yhteydessä myös hieman vettä, jotta tuloksesta tulee mehukkaampaa ja valmiista riisistä ei tule kuivakkaa. Broilerinkin olen usein kypsentänyt edellisenä päivänä uunissa, ja lopuksi heitän sen riisin kanssa kuutioituna öljyssä paistettujen kasvisten sekaan. Viimeisenä mausteet, niin hyvä tulee! Jos tuo broilerin kypsentäminen tai ruokien maustaminen kiinnostaa, niin kurkaapa aiempi postaukseni: Helpot kikat paremman makuiseen ruokaan!
Noh, mitä minä tässä vielä löpisen. Tässä kolme erilaista palautuspannua eri proteiininlähteillä varusteltuna! 😉

VÄRIKÄS PALAUTUSPANNU

  • Broileri + kurkumariisi + kookosöljy
  • Parsakaali
  • Varsiselleri
  • Paprika
  • Sipuli
  • Kesäkurpitsaraaste (pannuun vasta ihan lopuksi)
  • Lehtikaali (pannuun vasta ihan lopuksi)
  • Maustamiseen valkosipulia, suolaa, chiliä, pippuria ja päälle tuoretta rucolaa

SIMPPELI TURSKAPANNU

  • Turskafilettä (Lidlistä) + kookosöljyä + kurkumariisiä
  • Keräkaalia
  • Varsiselleri
  • Kesäkurpitsaa
  • Sipulia
  • Miniluumutomaatteja (pannulle vasta lopuksi)
  • Chilivalkosipulimurskaa + suola + pippuri

PIKAPANNU CON CARNE

  • Kurkumariisi + naudan paistijauheliha
  • Findus Talon vihannekset (pakasteesta)
  • Sipulia
  • Lehtikaalia (lisää pannulle lopuksi)
  • Valkosipulimurskaa
  • Suolaa ja pippuria myllystä


Palautuspannuissa voi siis heittää luovuuden valloilleen, ja sekaan kelpaavat melkein mitä tahansa kaapista sattuu löytymään. Testaapa sujauttaa palautuspannuun joskus keitetyn riisin sijaan vaikka edellisen päivän ylijääneitä perunoita kuutioituna, tai heitä ihan lopuksi pannun sekaan kananmunaa tai valkuaista. Testattu molemmat, ja ai piru vie, että olivat hyviä nuokin!

Maukasta lauantaita! 

Tsekkaa myös: Helpot kikat paremman makuiseen ruokaan

Edellinen juttuni: Miten kehittyä loukkaantumisesta ja sairastelusta huolimatta?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (6)
  1. Moi! Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja pakko sanoa, että se on tällä hetkellä treeniblogeistani suosikkilistallani ykkösenä! 🙂 Kirjoitat tosi positiivisesti ja kypsän oloisesti. Mahtava (ja erilainen verrattuna muihin blogeihin!) ote sinulla ylipäätään: unohdan aina kokonaan, että kirjoittaja on oikeastaan fitnesskisaaja. 🙂 Näin tällaisen tavallisen pulliaisenkin on paljon rennompi lukea tekstejäsi. Ei tässä muuta, jatka kirjoittelua ja hyvää kevättä! <3

    1. Piia Pajunen
      22.4.2017, 21:57

      Ei vitsit kiitos aivan ihanasta ja analyyttisestä palautteesta! <3 Tulipas hyvä fiilis, ja ihan huippua, että aihepiirit ja tyylimaailma ovat napanneet! Kyllä tuossa oman urheilulajin parissa tulee häärättyä sen verran, että ehkä haluankin käsitellä asioita vähän muistakin näkökulmista, ja itsekin koen mielenkiintoiseksi ja itseäni kehittäväksi pohtia asioita myös muista eri vinkkeleistä. 🙂
      Kiitos vielä ja ihanaa kevättä sinnekin! Pus!

  2. Oi miten namin näköstä!! <3
    Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3
    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

    1. Piia Pajunen
      22.4.2017, 21:54

      Kiitos Jemina! 🙂

Kommentointi suljettu.