Totaalikuolema selkätreenillä videomatskun kera

Sen verran oli kuulemma tykätty tuosta Pakkiksen Miken ja meitsin viime kertaisesta olkapäätreenistä, joten jatkettiin eilen Meijerillä Miken kanssa siihen mihin viimeksi jäätiin, ja tällä kertaa vuorossa olikin selän totaalinen tuhoaminen. Selkä on lavafysiikkaani ajatellen ehkä heikoin lenkkini, joten ei tehnyt yhtään pahitteeksi ottaa hieman erilaista lähestymistapaa takaosaston hakkaamiseen. Oli kyllä tiukkaa vääntöä, eikä selkä ole allekirjoittaneella ollut aikoihin yhtä brutaalisti tapettuna. Veri pakkautui aika voimalla selkälihoihin, ja treenin päätteeksi kävellessäni pukkariin koko takaosasto tuntui yhdeltä turvonneelta pökkelöltä. Huhheijaa, mutta kokonaisuudessaan aivan huikea treeni! Sydäntäni lämmittää meno, jossa mennään eikä meinata!

Vähän sain herra Sireniltä palautetta, että toisinaan tulee vedettyä painoja liikkeelle vähän liiankin nätisti, ja että välillä saisi vähän ryskätä enemmän. Itselläni tuo selkäosasto on ollut aikoinaan todella vaikea lihasryhmä treenata, joten tekniikkoita olen tässä aiemmin joutunut jyystämään, että olisin saanut edes jotain tuntumaa oikeaan osoitteeseen. Nyt kun hermotus ja tekniikat alkavat olemaan selkeästi paremmassa iskussa, niin täytyisi ehkä vain alkaa paukuttamaan entistä rajummin tuota selkääkin.

Videomatskua treenistä siis alla, ja mukana taas vähän muitakin kuulumisia, kuten miten meidän asuntokaupat edistyy, heh. Ei muuta kuin filminpätkä pyörimään!

Selkätreeni Miken kanssa:

 • Yhden käden veto leveälle ylhäältä
  • 4×5 per käsi (vuorotellen ilman taukoja)
  • 7×5 per käsi (4 vetoa + 3 pakkotoistoa)
 • Yhden käden veto edestä 2x 4x failure per käsi (vuorotellen ilman taukoja)
 • Yhden käden Yates-soutu 2x 3×10 per käsi (vuorotellen ilman taukoja)
 • Supersarja 3x
  • Hoist-ylhäältä x10
  • Pull over taljassa kapealla otteella x10

Mikäli muutaman viikon takainen samanhenkinen olkapäätreeni jäi välistä, niin tsekkaa se täältä!

sst-selkatreeni

Alkuviikosta tuli vedettyä kolmeen päivään aika tiukkaa treenivääntöä, jonka kruunasi tämä keskiviikkoillan brutaali selkätreeni. Taidanpa siis ottaa nyt ansaitun kahden päivän treenihuilin, koska kroppa on allekirjoittaneella tällä hetkellä aivan tuhannen juntturassa, hah! Huikeaa torstai-iltaa ja tiukkaa lopputreeniviikkoa joka iikalle!

Edellinen juttuni: Kun ilo ja positiivisuus menevät sekaisin

Piia Pajunen

5 vastausta artikkeliin “Totaalikuolema selkätreenillä videomatskun kera”

 1. Nätein pull-over tekniikka mitä on tullut ikinä nähtyä. Kyllä se selkä sieltä vielä löytyy. Tsemppiä!

  • Suuret kiitokset! Eiköhän se selkä sieltä ajan kanssa tosiaan kypsy ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta