Reissu purkissa

Huutonaurua, todella hämmentäviä ja mielenvikaisia kysymysleikkejä, nähtävyyksiä, shoppailua, kahviloita, ravintoloita, koirapuistoja, porrastreenejä ja kuntosaleja. Laiton määrä kilometrejä apostolinkyydillä, kasa leimattuja metrolippuja ja muutama pummilla riipaistu ratikkamatka. Berliini oli todella leppoisa kaupunkikohde, jossa riitti nähtävää ja koettavaa. Parasta oli kuitenkin meidän huikea reissupoppoo, joka piti huolen, ettei ilmapiiri käynyt tylsäksi tai liian tavanomaiseksi. Naurattaa vieläkin, kun miettii erinäisiä tilanteita ja suullisia heittoja, joita reissun päällä tuli vastaan. Näiden tyyppien kanssa tulee aina opittua jotain uutta itsestä ja ympäröivästä maailmasta. Ei ehkä niitä olennaisimpia asioita, mutta ei se oppi ojaan kaada!

En ole reissuissa ehkä perinteisin nähtävyysturisti, vaan mieluummin haistelen paikallista ympäristöä kartoittamalla eri alueita siellä täällä seikkailemalla. Paikallisissa kahviloissa on lisäksi aina pakko pyörähtää, ja etenkin muualla Euroopassa hanskataan usein nämä kuppilat kokonaisuutena paremmin kuin täällä Suomessa. Kaiken lisäksi keskimääräinen sufeekupponen on usein huomattavasti laadukkaampaa ja edullisempaa kuin kotimaan vastaavat. Erinomaista kahvia tuli siis kiskottua ihan kiitettävä määrä, ja pitihän niitä nähtävyyksiä käydä sitten kuitenkin tirkistelemässä paikan päällä varsinkin, kun Oonan mielestä Berliinissä ei olla käyty ilman vierailua Brandenburgin portilla.

Berliini-total-6

Berliini-total-5

Berliini-total-4

Berliini-total-3

Berliini-total-7

Berliini-total-8

Berliini-total-9

Berliini-total

Berliini-total-2

Hävyttömän suuri kiitos sopivan hörhölle matkaseuralle sekä Joonakselle erinomaisesta isännöinnistä! Oli kyllä muikea reissu, mutta ei se ole hassumpaa olla taas parin viikon reppureissaamisen jälkeen ihan vaan kotona. <3

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: 5 liikkeen vatsatreeni

Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen
Facebook: täältä

 

Piia Pajunen

Yksi vastaus artikkeliin “Reissu purkissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta