Parasta just nyt

♦ Hellepäivien trooppiset salitreenit, joissa läntätessäsi hikisen yläselkäsi vinopenkkiin huomaat lähteväsi liukkaaseen sivuluisuun kohti lattiaa. Koska soija. Sweat goals achieved.

♦ Äidin keräämät vadelmat kaurapuurossa.

♦ Ystävä, jonka luokse saavuttuasi voit heittää päälläsi olevat vaatteet nurkaan ja hengata puolialasti koko loppuillan. Ja käydä vessassa ovi auki, ettei vain hyvä juttu jäisi kuulematta.

♦ Se tunne käsilläseisontatreenissä, kun ylösalaisin keikkuessasi huomaat tissivakohien lähtevän valumaan väärään suuntaan kohti leukaa.

♦ Aamukahvi. Tarvitseeko sanoa enempää?

♦ Facebookin ryhmäkeskustelu, jossa huomaat ystäviesi olevan vielä sairaampia mieleltään kuin sinä itse.

♦ Painella ah niin ihanassa ruokakoomassa rentoutuneena unten maille, kun vatsalaukun on juuri täyttänyt 160 gramman kaurapuuro.

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle ihmisolennolle!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Osuva pakaratreeni sadepäiville

Piia Pajunen

11 vastausta artikkeliin “Parasta just nyt”

 1. Mä kun en ole mikään kauhea ollut hikoileen ikinä, niin nyt oon ollut ihan intona treenatessa, kun oon ihan hiestä märkä jalkatreenien jälkeen! Hiki vaan valuu! :D Ihanaa! Ja sit suurin osa meidän salilla valittaa kun on liian kuuma ja treenitehot kärsii! Pyh! Mulla into sen kun nousee! :D

  • Aivan sama täällä! Mitä enemmän soija lentää, niin sitä paremmin homma luistaa! Toivotaan siis tälle kesälle kuumia kesäkelejä oikein olan takaa, niin ollaan sitten syyskuun kohdilla jäätäviä liharekkoja, haha! :D

  • Just tänään yksi asiakas sanoi salilla, ettei kestä kun tulee hiki. :D mä sit vaan hehkutin kuinka hienoa on kun hiki lentää! Asiakas ei yhtään ymmärtänyt… Niin ja tosta puurosta piti viä sanoa, että voisin syödä puuroa joka aterialla! 😋

  • Niin ja jäätäviä liharekkoja todellakin! 😆 Sinä ainakin! Mä kovasti yritän! 😃

 2. salilla hikoilu on iha huippua! välil kyl tuntuu ettei muut hikoo nii pahasti ku ite, vaatteet litimärkinä ja tukka ku suihkussa käyny :D tietää tehneensä ja lihakset tuntuu vastaanottavaisemmilta lämpimässä. hyvää viikonloppua! :)

  • Hiki on ihanaa, ja vielä ihanampaa on irrottaa sitä ämpäri kaupalla. Mulla aerobisessa treenissä irtoaa aina kunnon soijat, mutta salitreeneissä yleensä se vaatii jo tuon trooppisemman ilmapiirin :) ihan huippua viikonloppua sinnekin ja hikisiä treenejä!

 3. Ihana kun löydät arjesta pieniäkin ilonaiheita. vadelmia jo nyt? onko tuo 160g puuro kuivapaino vai koko satsi valmista?

  • Arjen pienet ilot on yksinkertaisesti parhautta :) Tuo puuro oli tosiaan kuivapaino, ja mulla on joku häiriintynyt puurofiksaatiovaihe menossa. Pakko saada puuroa, ja mielellään pari kertaa päivässä, heh. Vadelmat olivat äiskän viime kesänä keräämiä, eli pakastimesta niitä kaivelin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta