Ottaako Black Friday päähän?

Sis. mainoslinkkejä*

treenitrikoo

Musta perjantai! Tältä jenkkilähtöiseltä kulutusjuhlalta ei vaan yksinkertaisesti enää voi kukaan Suomessakaan välttyä. Kampanjoita ja alehuutoja tulee aivan joka tuutista. Kiristääkö jo pantaa? Ottaako päähän?

Itselläni ei, sillä taktisesti kierrän kaukaa keskustan ja muut ostoskeskukset, ja vietän päiväni treenatessa ja valmentaessa salin uumenissa. Itse mustasta perjantaista ajattelin silti ottaa osuvimman hyödyn irti, sillä joululahjaostokset käynnistyvät omalla osaltani juuri N – Y – T – NYT! Vihaan kaupoissa suhaamista yli kaiken. Ihmispaljous, kassien raahaaminen ja toppatakissa hikoilu ei todellakaan ole mun juttu. Vuodatan soijani mieluummin muussa tarkoituksessa, ja parin viime vuoden tapaan tilaan kaikki lahjat verkkokaupoista mitä vain on mahdollista.

Mulle siis maistuu tuo musta perjantai oikein messevästi, sillä taloudellisten säästöjen toivossa tulee vähennettyä joululahjastressiä huomattavasti, kun läheisten lahjukset kuusen alle on hankittu jo marraskuun puolella. Jouluunhan on meinaan alle kuukausi aikaa! Joulukortit on jo tässä taloudessa askarreltu, useampi itsetehty joulukalenteri on läheisille valmistunut ja joulukoristeet ovat jo esillä, joten fokus saa luonnollisena jouluhörhöilyjatkumona siirtyä jo lahjusten hankkimiseen. ;)

loikkatreeni-6
*Korkeavyötäröiset trikoot -50% TÄÄLTÄ + ilmaiset toimituskulut yli 25€ tilauksiin

*ELLOKSELLA MEGANA ALEJA + ilmainen toimitus yli 25€ tilauksiin

*BUBBLEROOMILLA kaikki mekot -30%

*HOUSE OF BRANDONILLA alessa uutuuksia ja syysmallistoa miehille ja naisille

*FASTin verkkokaupassa lisäravinteita ja patukoita jopa -50%

 

Itsellä tämä perjantai ei kyllä ollut kovin musta, sillä heräsin täällä porukoilla ihanan valkeaan näkymään ikkunasta, sillä pihalle oli satanut vihdoin LUNTA! Säätiedotuskin osasi kertoa, että se taitaa saapuneen maan pinnalle tällä kertaa ihan jäädäkseen. ♥ Ihanan valkoista viikonloppua mustasta perjantaista huolimatta!

 

Edellinen juttuni: Elämää pienten rintojen kanssa

Piia Pajunen

3 vastausta artikkeliin “Ottaako Black Friday päähän?”

  1. kyllä ottaa mulla ainakin päähän joka ikinen sanomalehti täynnä mainoksia. vietän samalla tavalla kun sinä; salilla jippii! vaikka kyllä täällä Helsingissä se kuntosaleillekin ulottui tarjouksia pt hinnoista ja jäsenyydestä. Vielä kun joudun kävelemään omalle salilleni kauppakeskuksen läpi ei voi välttyä mainokskylteiltä ja esittelijöiltä. Helsingissä on täysin mustaa ei tietoakaan lumesta, ihana jos siellä on! Tosin aurinko paistoi päivällä se piristi. Vau en tiennyt et olet askarteluihmisiä, kiva! Itsetehdyt kortit ja lahjat ovat parhaita. Ihanaa joulunodotusta ja treenejä=)

    • Salille pääsee pakoon kaikkea, haha! :D Olen kyllä toisinaan aika kovakin askartelemaan ja touhuamaan käsillä, mutta tulee tehtyä noita hommia aivan liian harvoin nykyään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta