Matkakuumeen veitsenkääntäjä

Paineltiin tuossa keskiviikkona aurinkoiseen ja niin lumoavan kauniiseen Budapestiin, ja luonnollisesti sinne pääseminen edellytti kulkua lentokentän kautta. Kentälle päästyään alkaa väistämättä lomafiilis pyyhältämään vintillä ja lujaa. Reissuvarvaskin pääsee vipattamaan villinä ja vapaana, kun tietää, että pakkaushärdelli on suoritettu sekä lomaa ennen suoritettavat velvollisuudet ovat vihdoin purkissa (vaikka sitten perinteisesti aivan viime hetkellä). Loma häämöttää ja voi huokaista syvään! Selvisin!

Ihminen on kuitenkin tapojensa orja, joten lentokentällä on aivan pakko suorittaa tietyt toimenpiteet lähtöhypen nostattamiseksi.

lentokenttä-3

lentokenttä-4

Kahvi: Pian starttaavaa reissua on syytä juhlistaa ylihinnoitellulla kupillisella mustaa kultaa. Ahh.

Hajuvesi: Suihkaus kalleinta tuoksua Tax Freen testereistä. Aivan pakko, vaikka olisi kuinka kiire. Toinen ahh.

Instagram: Pakkohan sitä on aina lälläslää-lähtöpäivitys tehdä, koska reissu on aina hyvä syy fiilistellä ja kääntää veistä kolme kertaa kiertämällä Suomen vesisateeseen jäävien ystävien haavoissa. Ja tietty kaataa vielä vähän suolaa perään. Kolmas ahh.

Rasittavat ja muka-hauskat viestit ystäville: Lämpöiseen lähdettäessä on myös pakko tuikata frendeille (tai äiskälle) mobiilisti iloiset terveiset ”Haistaka paska ja jäätykää”-tekstillä varustellun Muumien Mörkö-meemin avulla.

Road rage käytävillä: Ylenpalttisen fiilistelyn vastapainoksi on kuitenkin pakko edes vähän kirota hiljaa mielessään käytävällä hitaasti valuvia tai tientukoksi ryhmittyneitä avuttomia ihmisiä. ”Miksi ette liiku?!?”

lentokenttä-2

lentokenttä

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Lapsuuden traumoja

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Piia Pajunen

7 vastausta artikkeliin “Matkakuumeen veitsenkääntäjä”

 1. Huomaa kyllä eron niissä ketkä matkustelevat paljon ja jotka eivät, ne jotka sinne reissuun pääsevät harvoin eli kerran kaksi vuodessa jaksavat siitä nostaa hirveän älämölön aina. Ne taas jotka käyvät siellä reissussa vähän useammin on se heille normaalia tekemistä sekä nauttimista siitä rauhasta mitä ulkomaat tuo. Meitä ihmisiä on moneen junaan, toiset osaavat oikeasti nauttia ja toiset haluavat olla huomion keskipisteenä silloinkin kun olisi oikeasti aika vaihtaa vapaalle.

  • Heeei en nyt ole täysin varma mitä haet tällä komentilla takaa, mutta tämä nyt sattuu olemaan neljäs ulkomaan reissu tämän vuoden puolella, ja tästä huolimatta nostan oikein mielelläni asiasta edelleen älämölön! Kellä onni on, sen muille jakakoon! ;D

   PS. Mä osaan sentään sen verran nauttia elämästä, ettei mun tarvitse mennä tuntemattomille negaamaan ;) Suosittelen samaa sinulle!

   PPS. Ajastetut postauksetkin ovat olemassa.

 2. So true! :D Aina ärsyttää katsoa kaikkia ”huomenta”-kuvia otettu jostain ihanasta paratiisikohteesta, mutta ihan samalla tavalla tai ehkä juuri sen takia minäkin postaan niitä aina :D

  • Haha! Näin juuri! :D Pakko siis pommittaa samalla mitalla takaisin aina kun on mahdollisuus!

 3. Ihmeen koville näytti ottavan kommentti ylhäällä kun alkoi selittely ja syyttely sekä että oikein neljäs reissu tämän vuoden puolella;) Ehkäpä kyseinen henkilö ei tarkoittanut suoranaisesti sinua, vaan yleisesti ihmisiä jotka reissaavat harvoin ja siitä ison metelin nostavat. Toisaalta tolla kommentoinnillasi annoit juurikin sen kuvan että koville ottaa, blogia kirjoittaessa luulisi ymmärtävän että aina ei tule ruusuista settiä kommentti osioon.

  • Hienosti tuli samasta IP-osoitteesta tämä viesti, vaikka hienon uuden nimimerkin keksit. Edelleenkin, relaa hei vähän! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta