Kurkistus treeneihini ja treenifilosofiaani videolla

*Sisältää mainoslinkkejä

Sis. mainoslinkkejä*

Kuvattiin Tafferin kanssa viime viikolla kotisalillani Tampellan WFC:llä vähän kurkistusvideota treeneihini, jonka ohessa päästiin höpöttelemään niitä näitä. Videolla luvassa sneak peakia perinteiseen selkätreeniini, ja avaan muutenkin vähän treenifilosofiaani ja perinteistä treeniviikkoani. Lisäksi mukana on paljon kyseltyjä liikkuvuutta edistäviä lämmittelyliikkeitä, ajatuksia lajistani vaparifitnessistä ja jonkin verran myös itselleni tyypillistä repeilyä, hah! Ei muuta kuin videota pyörimään!

Taffer-aimn-piia-pajunen

Olen saanut viime aikoina kasapäin kyseilyitä, mistä nuo tuossa videollakin kinttujani päällystävät Aim’n trikooni ovat peräisin, ja niitähän saa siis TÄÄLTÄ*. Tilasin juuri itselleni näitä kahdet näitä lisää, sillä tykästyin noihin kyseisiin treenitrikoisiin ehkä vähän liikaakin, hah! Minkäs sille teet, kun suurin osa ajasta menee treenikuteissa, ja se oikea osuu kohdalle!

Ja pysykäähän kuulolla, sillä loppuviikosta tulossa vähän lisää videomatskua! Nyt sitä saa! ;)

Edellinen juttuni: Jatkuva kiinteytymisen tavoittelu vie vain turmioon

Piia Pajunen

12 vastausta artikkeliin “Kurkistus treeneihini ja treenifilosofiaani videolla”

 1. Jumantsuikka mikä kehonhallinta!😊
  En tiedä oletko ennen kuullut tätä, mutta mielestäni sinä ja Petra Olli muistutatte toisianne! 😀

  • Hih kiitos! Ja tuo Petra Olli vertaus oli omiin korviini kyllä ensimmäinen, mutta hauska! :D

  • Moikka! Tästä ei ole kyllä itselläni ikävä kyllä mitään käryä, kun video on Tafferin käsialaa ;)

 2. Heii piia!
  Tulin tosi hyvälle mielelle ku katoin ton sun videon, niin pirteä koko olemus! 😄 ite en millään taipuisi noihin akroihin mitä sinä! Tuli mieleen, että teetkö tällä hetkellä kuinka valmennuksia ja ohjelmia?
  Kivaa loppuviikkoa 😊

  • Moikka Saana! Kiitos ihanasta kommentista!

   Tällä hetkellä lähi- ja etävalmennuspaikat on mulle tälle keväälle jo buukattu, mutta yksilöllisiä treeni- ja ravinto-ohjelmia teen kyllä. :)

 3. Olisi kiva lukea postaus siitä miten yhdistää tuollainen tavoitteellinen treenaaminen ja opiskelu. Tai treenaminen, opiskelu ja siihen vielä päälle työt. Sinulla taitaa olla tästä aika paljonkin kokemusta?
  Itsellä tuollainen tilanne, kisoihin tähtään ja tuntuu, että loppuu vuorokaudesta tunnit kesken :D

  • Joo kaikenlaisia komboja on tullut itsekin vedetty tässä vuosien varrella, ja kyllä siinä on jonkin verran saanut tilanteesta riippuen organisoida ja aikatauluttaa. :D Tämä oli kyllä oikeastaan aika pätevä aihe, josta voisin ainakin jollakin näkökulmalla tässä joku kerta kirjoittaa, joten kiitos vinkistä!

   Tsemppiä sulle kohti kisoja, ja muista, että ei kannata väkisin pyrkiä olemaan superihminen! Ja jos joku muu samaa komboa pyörittävä superihmiseltä vaikuttaa, niin ei se aina ihan niin helppoa ja kevyttä kenelläkään ole. Muista tarvittaessa (ja muutenkin) levätä ja antaa itselle myös välillä armoa. Tsemit sinne, ja pidä fiilis korkealla tiukoista tunneista riippumatta! Ei se määränpää vaan se matka! ;)

 4. Kiitos kivasta videosta! :-)
  En ollut tajunnutkaan että Tampereella oikeesti puhutaan että _reeni. Selkä_reeni, jalka_reeni ja hauis_reeni. Hassua :-D

  • Huippua kuulla, että setti miellytti! Ja hahaa! Pääosin mä puhun kyllä jyväskylää (born and raised), mutta tuo reeni on kyllä tainnut tarttua tosiaan täältä Tampesterista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta