Elämäpärinät ja selvennyksiä kisasuunnitelmiin

Viikkohan pärähti oikein mukavasti käyntiin, vaikka kerkesin jo heti kättelyssä päästä istahtamaan poliisiauton takapenkille allekirjoittamaan kirjallista huomautusta kurvatessani munamankelilla jalkakäytävällä. Myönnetään, että ihan aiheellinen huomautus, mutta punaisella kiiturillani normaalista poikkeaville kulkureiteille eksyessä ei siinä poljinten sauhutessa ehdi aina vauhdissa liikennemerkkejä lukemaan ja ajattelemaan mitä puolta tietä kuuluisi fillarilla sotkea.

Maanantaina viettelin lepopäivää, mutta aamulla otin jo järkyttävät elämäpärinät, kun sain todella loistavan oivalluksen seuraavan vapaaohjelmani visiosta. Samassa hutakassa meni alustava suunnitelma tulevasta vapariteemasta jätemurskaimeen, ja omaksuin jo uuden alter egoni samalla ihmetellen, miksen ole tätä teemaa jo aiemmin itselleni rykäissyt. Siinä naamakirjan messengerin sauhutessa ideoita koutsi Pajulahdelle ja YouTuben luukuttaessa tulevaa vaparibiisiä oli kyllä aamun pyhän kahvihetken fiilinki vähintäänkin kohdillaan. Iltapäivällä luurin päässä tuli Madamelta erittäin hyvää vastakaikua aamupäivän chattifloodauksen pohjalta, ja nyt voin sanoa, että kyllä muuten lähtee!

Punottiinkin samalla hyvät juonet, ja kesäkuussa aletaan laittamaan hommaa tulille koko meidän tiimin vaparifitnessköörin kanssa. Yksi henkilökohtainen juhlistuksen aiheeni myös on, että meidän tiimin vaparilikkakiintiö on nyt täydentynyt ennätyslukemiin, ja lihasmassalla varusteltuja temppuapinoita meidän poppoossa on nyt viitisen kappaletta itseni mukaanlukien. Syksyn SM:ssä Pro Elite Teamista nähdään siis näillä näkymin taas kolme kovaa kanuunaa, ja viime kerralla vuonna 2014 samaisessa tilanteessa kun oltiin, niin kolmoisvoittohan sieltä tuli että napsahti!

SM 2014 ja viimeinen Suomenmestaruuteni ja amatöörikilpailuni

Moni onkin kysellyt, miksen kisannut Fitness Classicissa tai viime viikonlopun EM-kisoissa, ja että nähdäänkö minut Expossa lavalla. Selvennettäköön siis, että Suomen kilpailuiden ja EM-kisojen puolesta kohtaloni on sinetöity saadessani Arnold Europen overall-voiton myötä 2014 lajin ammattilaiskortin, jonka vuoksi en saa kisata enää lajin amatöörikilpailuissa. Tämän vuoksi siis SM-, EM- ja MM-kilpailut on osaltani jo skabailtu, ja kisaan siis vain IFBB Pro Leaguessa eli ammattilaisliigassa.

Viime vuonna Nordic Fitness Expossa perinteisesti järjestetyssä lauantai-illan pro-kisassa mukana oli myös Pro Fitness, mutta tänä vuonna Expossa ei minulle sarjaa tarjolla ole, joten minua nähdään siis lähinnä kisojen tuomaripenkissä, tiimin huoltohommissa sekä FASTin ständillä pörräämässä. Sinänsä hassu tunne, sillä ensimmäistä kertaa neljää vuoteen en ole Lahdessa messukeskuksen lauteilla skabailemassa, mutta elämässä pitää olla vaihtelua, vai miten se meni.

Nyt jatkan hetken aikaa ihan rehellistä puutumista sohvalla hurjan olkapäätreenin jäljiltä. Liikuteltiin juuri Janinan kanssa melkoisen isoja romuja pienillä kätösillämme ja tämä tyttö on ainakin kuin panssarivaunun tallomaksi jäänyt. Jospa tässä saisi vielä itsensä kerättyä ja ladattua illan notkeusakrotuntia varten Pole Academylle, koska kyseinen tunti on mun viikon treenieni kohokohta, ja sitähän ei passaa jättää väliin. Onhan se tietty hieman masokististä väntää polla punaisena itseään kivuliaaseen solmuun, mutta huvinsa kullakin. Kiksejä mulle. Kiskejä mulle paaaljon!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Levossa kehittyy, kunhan muistaa treenata ensin

Piia Pajunen

Yksi vastaus artikkeliin “Elämäpärinät ja selvennyksiä kisasuunnitelmiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta