Bucket list kesälle

Olen tehnyt pitävän päätöksen, että tästä kesästä tulee yksinkertaisesti elämäni paras. Oikeastaan teen samantien tähän pienen korjauksen, eli tähän astisen elämäni paras. Edellisessä päivityksessäni kerroin jo yhdestä bucket listiltäni yli viivaamastani virstanpylväästä, ja siinä ohessa tulikin pohdiskeltua, mitä muuta sitä tänä kesänä mieli halajaisi puuhastella.

Tänä kesänä aion:

 • Soijata salilla aivan hävyttömän paljon. Kaapin perällä tarpeettomana notkuvat hikipyyhkeet vihdoin hyötykäyttöön.
 • Maistaa mahdollisimman montaa eri jäätelömakua. Tai vaihtoehtoisesti keskittää voimavarani mun lemppareiden tuhoamiseen, eli hotkimalla Ingman Creamyn Creme Bruleen, Jymyn lakritsijäden ja Puffetit sukupuuton partaalle kylmäaltaista.
 • Reissata enemmän kuin koskaan aikaisemmin yhden kesän aikana niin Suomessa kuin Euroopassakin. Pari reissua onkin jo buukattu! Jeij!

IMG_2399 - Copy

 • Ihailla ukkossäällä salamoita lasitetulta parvekkeelta. Rakastan ukkosta!
 • Päästä mahdollisimman usein nauttimaan rantasaunan ja Suomen virkistävästä järviveden täydellisyyttä hipovasta kombinaatiosta. Kenen mökille seuraavaksi?
 • Nauttia trooppisista treeneistä, kun kroppa on jo valmiiksi lämpöinen sekä joustava. Ah mitä ihanuutta!
 • Stressata mahdollisimman vähän elämästä, ja nauttia hetkestä.
 • Harrastaa paljon nurmikkoakrobatiaa. Tai vaihtoehtoisesti ranta- tai laituriakrobatiaa.
 • Lakata varpaankynsiä ahkerasti, koska milloinka muulloinkaan niitä esittelisi kuin kesällä!

IMG_2285

 • Käydä Särkänniemessä tai oikeastaan mieluummin Lintsillä. Särkkä on jo nähty parina kesänä, mutta Lintsillä on tullut käytyä varmaan viimeksi yläasteella!
 • Sateisena aamuna roudata telkkari makkariin sängynpäätyyn, ja säätää moottoroidut sängyt mukavaan asentoon ja juoda kahvia pitkän Netflix-session siivittäessä. Tämä on jo pitkään ollut yksi mun haaveista, hah!
 • Okei… kirjoittaa myös mun diplomityötä, että voisin vaikka tänä vuonna valmistua.
 • Painella hikisenä treenin jälkeen suoraan järveen. Ja mahdollisimman usein!
 • Grillata paljon. Broileria, nautaa, possua, kasviksia, kalkkunanakkeja, herkkusieniä, maissia, perunaa. Koska en itse omista grilliä, niin tavoitteena pummia röyhkeän paljon grilleja omistavien läheisten takapihoilla ja terasseilla. Huikea seurakin kelpaa tähän kylkeen!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Anna mulle siivet

Piia Pajunen

13 vastausta artikkeliin “Bucket list kesälle”

 1. Moikka Piia! Haluisitko tehdä pohtauksen koskien IIFYM- ruokavaliota ja siitä miten itse sitä käytännössä toteutat (jos siis olen ymmärtänyt oikein että ”träkkäät” makroja)? Sulla on muuten super mahtava ja positiivinen blogi! :)

  • Voisin kyllä itseasiassa joku kerta tehdäkin, kun tosiaan tätä makroträkkäilyä aktiivisesti toteutan. IIFYM on kyllä parhautta, kun jätskiikin saa hyvin kulumaan siinä ”oikean safkan kyljessä” hehe ;) Ja kiitos sulle ihanasta kommentista ja toiveesta!

  • Joo se olis hyvä rykäistä alta pois, heh! Opiskelen tuotantotaloutta pääaineena tuotannonohjaus ja logistiikka :)

 2. Oletko maistanut Ingman creamy uutuutta marenki-kinuski jäätelöä? En muista oikeaa nimeä, mutta on ehkä parasta ikinä! :D

  • En ole vielä kerennyt tätä lusikoimaan, mutta taidan ottaa haasteen vastaan! Hahaa!

 3. Ihana ja runsas lista, tuota ukkosta en ainakaan itse toivo. Hyvä kun muistutit varpaiden lakkaamisesta, ei olisi tullut mieleenkään, mutta tuo on täysin totta, että kesällähän ne vaan näkyy=)Minne aiot Eurooppaan reissata? Muaki kiinnostais tuo IIFYM postaus ja myös clean eating.

  • Kesä on lakattujen varpaankynsien kulta-aikaa! Lukkoon lyödyt matkat suuntautuvat Budabestiin ja Berliiniin, mutta tarkoituksena olisi vielä ottaa 1-2 täysin rantalomailuun keskittyvää reissua ;) IIFYM-postaus pistetään kyllä varmasti tässä joku kerta tulille! ”Clean eatingiin” en omaa ruokafilosofiaani perusta, koska tykkään syödä näin offilla tarpeeksi ”monipuolisesti” myös ihan niitä perinteisiä herkkuja kuten jätskiä ja mun suurinta herkkua eli maksalaatikkoa :D :D

 4. […] Kesän ensimetreillä tein vaatimattoman päätöksen, että tästä kesästä tulee tähän astisen elämäni paras. Muistoissa pyörivät teinivuosien huolettomat ja vauhdikkaan kesämeiningit, joiden peittoaminen ei tosiaankaan ollut lähtökohtaisesti kovinkaan helppoa. Näin vain siinä sitten kuitenkin kävi, että tästä kesästä tulikin ehkä huikein ja omalla tavallaan mullistavin ikinä! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta