TORONTO PRO – FYSIIKKAKIERROS CHECK!

Alkukierros on nyt käyty, ja NAPPIIN MENI! Ensimmäisessä vertailussa oltiin että nasahti, ja meitsi sijoitettiin vielä kolmen keskimmäisen joukkoon. Suomi-fitness-suomi-sanakirjan selvennyksen mukaan ensimmäiseen numeraaliseen vertailuun pääsevät siis fysiikkakierroksen parhaimmisto, ja ammattilaispuolella keskelle sijoitetaan kyseisen vertailun parhaat ja reunimmaiseksi vertailun heikoimmat. Naisia nähtiin lavalla yhteensä 15 kappaletta, joten olen suoranaisesti kyllä hemmetin tyytyväinen tähän, vaikka lopulliset pisteet tältä kierrokselta ovat vielä muuten visusti hämärän peitossa. Parempia kuvia odotellessa tässä pari Känädän lajipoppoon keskustelupalstoilta bongattua otosta tirkistelyyn, olkaapa hyvät!

Tällainen pikapäivitys täältä rapakon takaa, ja täällä ollaan kämpillä lataamassa vähän akkuja keskellä pitkää päivää. Tänään illalla paikallista aikaa kuudelta starttavat finaalit vapaaohjelmineen, joten Suomen aikaan 1-3 välillä yöllä vasta pöhinä on täällä päällä. Allekirjoittaneella on todella rauhallinen ja hyvä fiilis illan kisaan, jossa se itse kova veto vapaaohjelman kanssa on vasta edessä. Olo on kuitenkin luottavainen, ja kilpailija numero 89 aikoo kyllä laittaa mehevän show’n pystyyn! Jeij! ;)

Snäpissä (piiapajunen) löytyy paljon videomatskua tältä päivältä, ja videokamerakin on imenyt nauhalle tavaraa jo paljon. Meitsin YouTubeen siis pamahtaa jäljestä päin myös hyvä kooste päivästä, ja nauhoitus jatkuu vielä toivottavasti illan pikkutunneille saakka! Pakko vielä kiittää kaikkia tästä tsemppivyöryn määrästä vähän joka kanavan tuutista, ja olette huippuja! Pus!

Mahtavaa lauantai-iltaa kotosuomeen!

Kurkkaa myös video itse kisavalmistautumisesta TÄÄLTÄ

Edellinen juttuni: Toronto Pro Supershow – Huomenna lähtee!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Piia Pajunen

12 vastausta artikkeliin “TORONTO PRO – FYSIIKKAKIERROS CHECK!”

  1. Sä oot ainoo normaalin ja sopusuhtasen näkönen tossa rivistössä, noi muut näyttää jotenki ihan häröiltä.. ;)

    • Hih kiitos! :) Noh, muta toisaalta, sopivasti häröä tässä ehkä vähän haetaankin, haha! :D

  2. Ei voi muuta sanoa, kuin että ootpa aika hiton kova muikkis! Vaikka itse en ole ”fitness-tyyppi”, vaan ihan tavis sali-Pirkko, niin sun jutut ja into saa kyllä hyvälle tuulelle. Tolla asenteella saa ihan mitä vaan aikaiseksi, ja sehän tässä pitääkin muistaa että tekee niitä juttuja mistä nauttii ja saa kiksejä. Tykkään tosi paljon seurata sua, ja teidän reissua. Hulluna tsemppiä!

    • Voi vitsi kiitos ihanasta kommentista! Tulipas itellekin hyvä fiilis! Mutta se on kyllä totta, että niitä juttuja pitää tehdä, mistä oikeasti nauttii! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 131
Tykkää jutusta