Syväluotaus kulisseihin AlonaTV:n haastattelussa

Noin kuukausi takaperin kävin vieraana AlonaTV:n haastattelussa, jossa käsittelyn aiheena oli mm. urheilijan elämä, henkiset haasteet ja vastoinkäymiset, kilpailuun valmistautuminen sekä useat aiheet myös urheilun ulkopuolelta. Pidemmässä haastattelussa päästäänkin usein hieman pintaa syvemmälle, ja esiin tulee monesti asioita, joita ei muuten ole tullut muissa kanavissa vielä jaettua.

Tässäkin kaiveltiin vähän kipeitä muistoja menneisyydestä sekä erikoisempia yksityiskohtia tämän tytön elämästä, joten painahan sitä play-näppäintä, niin tiedät mistä puhutaan! Käsittelyssä oli myös valmistautuminen elämäni suurimpaan kisaan Arnold Internationaliin, jonne valmistautuminen kulkikin suurimmaksi osaksi kipsi jalassa. 50 minuuttia vierähti haastattelun parissa ihan järkyttävän nopeasti, ja meistä molemmista tuntui, että vastahan siinä vauhtiin päästiin. Tässä siis tarjolla koko haastattelu, ja sen voi laittaa pyörimään taustalle vaikka ruuanlaiton tai venyttelyn lomaan. Multitaskaus kunniaan!

Näyttökuva 2016-03-17 kello 17.47.57

Mieletöntä torstai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Itse pysyn tänään visusti pois treenien parista, ja annan tämän sijaan keholle sen kaipaamaa lepoa. Huomenna tarkoituksena käydä heittämässä ensin näppärä akrobatiatreeni sekä myöhemmin salin puolella keskittyä pyöreämpien olkapäiden metsästykseen.

xoxo,
Piia

Piia Pajunen

7 vastausta artikkeliin “Syväluotaus kulisseihin AlonaTV:n haastattelussa”

 1. Multitaskausta suoritettu ja siivottu mm. vessa perusteellisesti tässä samalla :D
  Hyvä haastattelu ja oli kiva kuunnella sun haastattelua.
  Sussa on kyllä asenne kohdallaan ja jalat maassa sopivissa suhteissa :)

  • Kiitos Outi! Sullahan oli hyvä kombinaatio tässä, ja toivottavasti vessa nyt kiiltää! Haha! :D

 2. Hei, Sun blogi on kyllä tosi mainio! Vaikutat huipputyypille ja tosiaan oikealle urheilijalle, jolle ei ole vain se ulkonäkö tärkeintä. Miksi sulla oli nyt viimeisimmäksi se nilkka kipsissä 5 viikon ajan?

  • Kiitos ihanasta kommentista! :) Mulla meni treenissä joulun alla jalkaterän ulkosyrjän jänne vähän mäsäksi, niin tiukan kisa-aikataulun vuoksi laitettiin siihen kipsi, että kerkeisi asettua kisapäivään mennessä. Tästä voisin kirjoitell kyllä oman stoorin tänne blogin puolelle :)

 3. Moi!
  Videolta jäi mietityttämään, että mitä teknillisen alaa opiskelet? Oon itse hakemassa nyt tuotantotalouteen ja ympäristötekniikkaan, olisi kiva kuulla sun näkemyksiä opiskelemaltasi alalta.
  Sulta saa kyllä motivaatiota omiin treeneihin :) Ja ehdottomana plussaa se, että näytät ns. ”normaalia” mallia tuosta lajista!

  • Moikka! Kiitos ihanasta kommentista! :) Opiskelen itse tuotantotaloutta, ja voin suositella erittäin lämmöllä! Avopuolisoni opiskelee puolestaan ympäristötekniikkaa pääaineenaan turvallisuustekniikka, jota pystyn myös vahvasti hänen puolestaan suosittelemaan. DI-koulutuksella on todella monipuoliset työllistymismahdollisuudet, ja opiskelu teekkariympäristössä on myös ollut huikeaa. Voin siis vahvasti suositella noita suuntauksia ja teknillistä alaa ylipäätään. Ainahan tietty ensimmäisen (tai useammankin) vuoden jälkeen voi hakea linjan vaihtoa joko koulun sisäisesti tai uudelleen pääsykokeiden kautta, kuten itse tein, kun tarkempi kiinnostuksen kohde alkoi hahmottua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta