Sano mua jokapaikanhöyläks

Dääämn, kun elämä potkii! Kulunut viikko on ollut aika mieletön ja huipennus on vasta tuloillaan! Innostuksen määrääni voi ehkä mitata tämän postauksen huutomerkkien määrässä, mutta kellä hjuva fiilinki on, sen muille jakakoon.

Aloitetaan nyt vaikka sillä, että puolessa välissä viikkoa pamahti melkolailla extempore-tieto, että ensi kuun alussa päräytän Suomen joukkueen kylkeen Puolaan IFBB:n MM-kisareissulle huoltojoukkoihin, eli sporttireissua, sieraimiin kantautuvaa kisavärin käryä ja takahuonetungosta siis pukkaa vielä kertaalleen tämän syksyn aikana.

evls-prague-pro-5

Eilen aamulla heräilin ajoissa fiksailemaan vapaaohjelmani musiikkia ehompaan kuosiin, sillä käsillä oli juurikin se jo pitkään odottamani hetki, eli uuden vapaaohjelmani koreografian kasaamisen starttaus! Oltiin Madame Pajulahden kanssa alusta asti taas samalla aaltopituudella, ja uskallan luvata, että seuraavasta vaparista tulee aivan mieletön, eikä vauhtia tyylilleni uskollisena todellakaan tule puuttumaan! Kun edellinen täysin nollasta aloitettu vapariprojekti on aloitettu kaksi ja puoli vuotta sitten (ja itse ideointi aloitettu kolme vuotta takaperin), niin freesin ja tuliterän vaparin kasaaminen tuntuu niin järkyttävän huikealta!

Tuota edellistä ohjelmaa tulikin vedettyä ajan mittaan (aika paljonkin muokattuna) kolmen eri vuoden aikana, ja rakastin sitä kokonaisuudessaan musiikkeja, teemaa, asua ja koreografiaa myöten valehtelematta koko sydämestäni. Siihen kulminoitui amatööripuolen huipennukseni sekä kickstarttini ammattilaispuolella, mutta nyt tuon viidakkomeiningin parissa on tullut riehuttua jo ihan tarpeeksi, ja on aika vaihtaa tunnelmaa. En malta pysyä jumppatrikoissani odotellessani, että saadaan homma lopullisesti purkkiin, ja pääsen paukuttamaan sitä oikein olan takaa ja perspotkun kera.

image23

andro1

Eilinen oli myös siitä jännä päivä, että hyppäsin virallisesti mukaan apukädeksi Pajulahden Minnan ja Ihalaisen Janin luotsaaman Elite Academyn kisavalmennustiimiin, eli tämä jokapaikanhöylä on nähtävästi aivan kaikkialla! ”Normitreenajia” mulla on kulkenut tuossa sivussa jo jonkin aikaa, ja itselleni kyllä maistuu tämä lievä laajentuminen tällä valmennuspuolellakin. Uudet haasteet pitävät vintin virkeänä. Noh, mutta tänään aamun soijankatkuisten pakarapeijaisten jälkeen suunnataan menopelin nokka kohti isoa kirkkoa, sillä siellä olisi kuulemma aika rajua messumeininkiä tarjolla!

Nähdään kaikki kynnelle kykenevät sunnuntaina I love me-messuilla FASTin ständillä (osastolla 6K91) klo 12.00-15.00! Sunnuntaina mut voi bongata myös Areena-lavalta höpisemässä rasvanpoltosta ja lihaksenkasvatuksesta juuri ennen Fitnessmalli-skaban finaalia eli 11.30! Tulkaahan kaikki nykimään hihoista, lahkeista tai vaikka hiuksista. Mä en pure! ;)

 

Edellinen juttuni: Kun elämä muuttuu epärealistiseksi tavoitteluksi

Piia Pajunen

Yksi vastaus artikkeliin “Sano mua jokapaikanhöyläks”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta