Morjesta pöytään!

Tervetuloa seuraamaan meikäläisen menoa ja meininkiä tänne Fitfashionin ihmeelliseen maailmaan! ;)

Vaikka ”seuraan sua Instagramissa” kantautuu yhä useammin korviini, koen silti, että pieni esittely voisi olla paikallaan. Ristimänimenäni toimii Piia Pajunen, ja elinvuosia tällä planeetalla on tähän mennessä kertynyt kirjoihin 25 kappaletta, joista ensimmäiset 19 vuotta kului syntymäpaikkakunnallani Jyväskylässä. Tyttö voi lähteä Jyväskylästä, mutta Jyväskylä ei lähde tytöstä, ja Snapchatin ahkeran videopäivittämisen myötä olen todennut juurieni sointuvan edelleen melko voimakkaasti kielellisessä annissani. Luonteeltani olen melko rempseä ja räväkkä likka, ja heikkolaatuinen musta huumori maustaa sporttipainotteista arkeani.

Tällä hetkellä toimitan sekä opiskelijan että ammattilaisurheilijan virkaa Tampereella, ja lajivalintani on osunut vapaaohjelmafitneksen puolelle. Olen lajin Suomenmestari vuosilta 2013 ja 2014, ja EM- ja MM-lavoiltakin olen kotiuttanut pari pyttyä ja kippoa olohuoneen kirjahyllyä koristamaan. IFBB Pro Leagueen (lajin ammattilaisliiga) siirryin vuonna 2014 voitettuani Arnold Classic Europe Amateurin overall-pystin, ja kilpailin juuri viime viikonloppuna Columbuksessa Ohiossa lajin toisiksi isoimmissa ja arvostetuimmassa ammattilaiskilpailussa Arnold Internationalissa, jonne minut oli valittu maailmanrankingien perusteella 10 muun kovan naisen joukkoon skabaamaan.

Arnold1

12823323_10153974297573454_3352463806608412668_o

Urheiltua on tullut ennen fitnesstouhuja aiemminkin, ja semmoinen vuosikymmen pyörähti kilpacheerleadingin parissa, ja takataskusta löytyy tämänkin lajin parista korvaamattomien muistojen lisäksi useita SM- ja EM-mitaleita. Kilpaurheilu on ollut minulle aina äärimmäisen rakas ja tärkeä asia, ja se näytteleekin merkittävää roolia omassa elämässäni. Urheilu ja urheilullinen elämäntyyli tuleekin olemaan ehdottomasti pääpainona täällä blogin puolella.

Muita detajleja avatakseni rakastan urheilun lisäksi hääriä keittiössä, ja oman vatsalaukkuni lisäksi tykkään täyttää myös avopuolisoni massua. Tämä hassun hauska veijari kantaa yleisesti lempinimeä Jumppa, joka juontaa juurensa tämän telinevoimisteluaikoihin. Permanto on vaihtunut tatamin kautta raskaiden rautojen pariin, ja tasapuolisuuden vuoksi kirjahyllyämme koristaa omien pyttyjeni kyljessä useampikin kippo ja mitali, joista mainittakoon mm. SM-overall-mestaruus sekä MM-skabojen 5. sija IFBB:n mens physique-sarjassa.

Koska kilpaurheilu ei nähtävästi tyydytä täysin luontaista kilpailuviettiäni, niin rakastan kuluttaa aikaa erilaisten lautapelien parissa hyvässä seurassa. Pidän suuresti myös käsitöistä ja erilaisista näpertelyistä, ja ohjaksissani pysyy niin ompelukone, neulepuikot ja tarvittaessa vaikka isin metallitöihin tarkoitettu kanttikone. Omistan myös pienen innostuksen kynsitaiteluun, ja tämän vuoksi Tampellan residenssissämme leijailee hemaisevan ruuan tuoksun lisäksi myös säännöllisesti voimakas kynsilakkahöyry.

image4-1024x1024

Sanallinen arkkuni on nyt avattu täällä Fitfashionin puolella, ja tervetuloa seuraamaan touhujani tätäkin kautta tästä eteenpäin! Minuahan voit seurata myös Instagramissa sekä Snapchatissa nimimerkillä piiapajunen ja Facebookin puolella urheilijasivuni kautta.

xoxo,
Piia

Piia Pajunen

22 vastausta artikkeliin “Morjesta pöytään!”

 1. Pakko heti heittää siis klishee ”seuraan sua Instagramissa”! :D Tervetuloa Fitfashionille! :)

  • Hahaa! :D Kiitoksia oikein paljon! Mahtista päästä tänne rustailemaan!

 2. Tervetuloa! täältä onkin jo muutama heikompi sielu jo lähtenyt pois.

  • Kiitokset! Toivottavasti paikkaan edes hieman portaalista poistuneita ;)

  • Mahtavuutta! Toivottavasti lunastan odotukset :D

 3. Ihan loistavaa että alotit blogin! Olen ihan uusi seuraajasi (myös sieltä igstä ;) ) ja olenkin kummastellut miten noin huipulla tyypillä ei ole blogia! Olen ”tutustunut” sinuun vasta kuukauden sisällä, mutta olet niin lyhyessä ajassa motivoinut minua ihan valtavasti, kiitos siitä! Tsemppiä sulle kaikkeen!

  • Voi kiitos superihanasta kommentista! Piristit mun iltaa isosti :) Hurjasti tsemppiä sinnekin ja potkua kevääseen!

 4. Heeei, mäkin seuraan sua :D Tervetuloa meidän jengiin, kiva saada lisää Tamperelaisia joukkoon jos pian ei oltais enää vähemmistö ;)

  • Hahaa ja lämpimät kiitokset! :) Tamperetta siis kuuluviin!

  • Kiitos oikein paljon! Kohta sitä juttua tulee! ;)

  • Mahtava juttu, että meikäläisen touhut kiinnostaa! Toivottavasti jutut innostavat myös jatkossa! :)

 5. Kiva että tulit tänne kirjoittelemaan! Fastin sivuilla kävin sun blogia joakus ahkerasti lukemassa, mutta toviin en ole sinne eksynyt, uskollinen instaseuraaja olen kyllä ollut :D Nyt varmasti pysyn bloginkin matkassa paremmin mukana, olet kuitenkin yksi motivaattorini! <3

  • Voi kiitos ihanasta kommentista! Eipä tuolla FAST Spacessa enää kovin aktiivisesti tullutkaan kirjoiteltua, mutta nyt täällä pitäisi näppäimistön sauhuta! :)

 6. Musta sä oot urheilijana yksi Suomen parhaista ja kiitos jo etukäteen laadukkaasta blogista. Oot uskomaton huippumimmi! Yksi syy taas lukea blogeja löytyi :)

  • Ihan todella iso kiitos ihanasta kommentista! Piristit mun iltaa! Toivottavasti blogi tulee lunastamaan odotuksesi :)

 7. Tervetuloa munkin puolesta! Mäkin olen seurannut sun uraasi jo vuodesta nakki :)

  • Kiitosta paljon! Toivottavasti jaksat seurata touhujani myös vuoteen muusi ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta