Minä rakastan itseäni!

Jep. Nyt meni I love me-neitsyys, ja ensimmäistä kertaa tuli riipaistua kyseinen messutapahtuma lävitse. Lauantaina vedeltiin ihan vain tutkailukierros (eli ruokaosasto maistiaisineen kahdesti läpi) tsekkaillen koko messujen tarjonta nurkasta nurkkaan. Vatsan sai kyllä täyteen, mutta lähinnä sokeria ja rasvaa, ja olo oli messujen jälkeen kyllä sen tuntuinenkin. Sugarcrash, haha! Ehdottomasti parasta oli kuitenkin törmäillä messuilla kaikkiin tuttuihin ja höpötellä menemään!

Sunnuntaina olinkin sitten puuhan äärellä, sillä aamupäivästä kiipesin lavalle puhumaan rasvanpoltosta lihasta säästäen. Oli huippua huomata, kuinka paljon porukkaa oli tullut kuuntelemaan. jonka jälkeen pörräsin messualueella FASTin pisteellä. Aika meni kyllä niin siivillä, sillä väkeä riitti ja hauskaa oli höpötellessä ja repeillessä. Tässä vaiheessa siis iso kiitos kaikille minua sunnuntaina viihdyttämässä käyneille! Mulla oli sairaan hauskaa, ja sain myös säkkikaupalla lisää potkua ja intoa omaan tekemiseen teistä!

iloveme-6

iloveme-5

iloveme-4

Koen itse olevani erittäin sopivaa kohderyhmää messujen osalta, mutta ehkä jossain määrin messut menivät osaltani jo hieman ohi. En liiemmin välitä ihmispaljoudesta, ja suurin osa tarpellisista (ja tarpeettomista, heh) hankinnoista tulee nykyään tehtyä suoraan nettikaupoista. Messuilta tuli tehtyä tasan yksi hankinta, ja se oli OPIn tumman oliivin värinen kynsilakka, joka irtosi vaivaisella femmalla. Muuten messutarjoukset olivat osalla minua eniten kiinnostuneista kojuista niin heikot (jopa kalliimpaa kuin kaupassa/nettikaupassa), että tyydyin kävelemään vain pisteen ohitse.

Olen ehkä liiankin perillä erilaisista ravinto- ja hyvinvointitrendeistä, ja melkolailla itsesuuntautuva näiden kohdilla (tai Jumppa bongaa kaikki uudet ravintotuotteet), ettei messuilla pamahtanut naamalle mitään suuria va-va-voom-elämyksiä. Ehkä näin jälkeenpäin tajusin kuitenkin saaneeni messuista enemmän irti, kuin suoraan paikan päällä edes tajusin, ja kaiken kaikkiaan oli kyllä todella hauska viikonloppu myös oheistoiminnankin osalta. ;)

iloveme

iloveme-2

iloveme-3

Viikonlopun parhaat hetket pähkinänkuoressa:

  • Hotelliaamupala! <3
  • Kasapäin tuttuja messuilla. Piirit on pienet!
  • Lojuminen lauantai-iltana kavereiden olkkarissa
  • Raakasuklaamaistiaisöverit
  • Mua FASTin osastolla moikkaamassa käyneet
  • …ja näiden huikeat jälkisnäppäykset! Oli hauska kotimatka :D

Kurkkaa myös edellinen juttuni: Saako lepopäivistä nauttia?

Piia Pajunen

3 vastausta artikkeliin “Minä rakastan itseäni!”

  1. Heei, mitä on tuo keskellä vilahtava FASTin Natural Protein? Googlettelu ei tuottanut tuloksia, ja näyttää tosi mielenkiintoiselta ja tuotteelta jota haluaisin kokeilla!

    • Tuo FASTin Natural Protein tulee kauppoihin vasta vuoden vaihteessa, ja syksyn messuilla tuo on ollut ennakkomaistatuksessa! Kyseessä siis laadukas heraproteiinijauhe, joka on maustettu täysin luonnollisilla ainesosilla eli stevialla sekä makuvariantista riippuen mm. lakritsin juurella, banaanijauheella tai raakakaakaolla. Voin kertoa, että olivat ihan hemmetin hyviä, ja tuo lakritsi vei suorilta käsin mun (ja monen muunkin) sydämen <3 Tulee meneen itselläni samantien käyttöön, kunhan sitä lanseerauksen jälkeen käsiini vain saan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta