Meidän parisuhteen erikoiset faktat

leivokset-2

Jumpan ensiaskelkengät olivat samaa kokoa, mitä itse käytin ekalla luokalla. Tällä hetkellä meidän kengistä löytyy kevyt 11 koon ero.

Kun Jumppa raaputtaa arpaa (kasino-Jumppa), niin mä laulan vieressä Rayn pelikoneiden legendaarista tuplausääntä niin kauan, kun arpa on raaputettu. Toisinaan saattaa olla pitkä soolo! Tin-ti-tit-ti…

Jumpalla luistaa spagaatit paremmin kuin mulla.

Jumppa seisoo myös käsillään paremmin kuin minä.

Emme ole viettäneet yhtäkään yhteistä Joulua, vaikka niitä on kerennyt kertymään jo 10 yhteisinä vuosinamme. Juhannuskin on mennyt hyvin usein eri osoitteissa.

Todella moni on luullut, että ollaan tavattu fitness-skabailun kautta. Todellisuudessa tavattiin jo lukiossa Jyväskylässä, josta muutettiin yhdessä opiskelemaan Tampereelle. Kumpikin päätyi myös fitness-lajien pariin omia reittejään.

IMG_8712
Kuva: Marko Simonen/ Pro Body

Meillä kaadetaan yleensä aina kahvia tai limsaa molemmille kysymättä. Toimii.

Olemme työskennelleet neljässä eri työpaikassa samanaikaisesti. Olemme myös opiskelleet samassa lukiossa ja yliopistossa.

Pelataan lähes joka ilta iPadilla Sanajahtia ennen nukahtamista. Homma päättyy yleensä siihen, kun muutaman pelin jälkeen meitsi alkaa pilkkimään. Varma tapa nukahtaa!

Ostetaan välillä Lego-keräilyhahmoja. Hahmot tulevat ylläripusseissa, ja niitä ei saa koskaan avata yksin tai eri aikaan!

Mun elämä on välillä melko vaarallista tuon sadan kilon keijukaisen kanssa. Mun päälle istutaan, kävellään, juostaan tai pyöräillään (jarruttamatta) aina säännöllisin väliajoin. Taklauksista huolimatta olen toistaiseksi säilynyt ehjänä. :D

Mä maistan lähes aina pikkuriikkisen palan Jumpan syömisistä. Nykyään mulle tarjotaan jo haukkua tai lusikallista kysymättä.

leivokset

Onko muilla pariskunnilla samankaltaisia tilanteita? Vai tuliko mieleen jotain muita faktoja omasta takaa? :)

Edellinen juttuni: Vuoteni 2016 – Kohokohtia, kompastuskiviä ja mullistuksia

 

Piia Pajunen

13 vastausta artikkeliin “Meidän parisuhteen erikoiset faktat”

 1. Toi päälle istuminen on tuttu juttu :-D Ihme että täälläkin ollaan vielä hengissä, kun semmonen 190cm pitkä lihasmöhkäle istuu tälläsen alle 160 senttisen sintin päälle :D

  • Hahaha! Kohtalotoveri! Onneks on vakuutukset kunnossa :D

 2. Hauska postaus :) Itsekin pelaan sanajahtia lähes joka ilta ja jos sattuu yöllä heräämään niin ei muuta kuin pari peliä sanajahtia ja parhaimmillaan herää aamulla puhelin kädessä sanajahti pyörien :D

  • Haha! Sanajahti on ihan huippu, ja meilläkin toimii varmana unilääkkeenä! :D

 3. Haha :D Tämmöset postaukset saa jopa meikäläisen kaipaamaan parisuhdetta, vaikka noin muuten olenkin ollut onnellinen yksinäinen viimeiset viitisen vuotta :D

  • Hahaa! :D Mutta kuten sanoit, niin yksinkin voi olla ihan yhtä onnellinen, ja parempi odottaa hyvää kuin ottaa väärää kaveria roikkumaan vääristä syistä ;)

 4. Ihana postaus! Mulla ois kysymys mikä nyt ei liitt aiheeseen mitenkään, mutta mitä mieltä oon pätkäpaastosta? Luin ite vasta ekoja kertoja siitä ja jooo toisaalta vois olla hyvä mutta se on niin vastakohta siihen että syödään parin tunnin välein, jonka hyödyistä nyt on kauan puhuttu. Mitä mieltä oot asiasta ja oisko mahollista saada postausta tästä?:)

  • Kiitos Päivi! :) En ole itse perehtynyt pätkäpaastoon, joten en ehkä ole paras henkilö jakamaan tästä juuta eikä jaata ainakaan laajemman postauksen osalta. Jos sen kokee itselleen sopivaksi, niin en usko, että se on mikään ehdoton no-go. Omiin tavoitteisiini kilpaurheilun puolella se ei ainakaan soveltuisi, enkä ehkä suosittelisi sitä fyysistä työtä tai muuten todella aktiivista elämää elävällä, mutta jokainen meistä on yksilö, ja jokaiselle meistä sopii omat juttumme. :)

 5. Hahah, kiva tietää, että muissakin parisuhteissa on sama meno. Mekin pelataan iltaisin Sanajahtia, ihan parasta! Ja tuo elämän vaarallisuus… Oon sanonu, että heiveröisempi tyttöystävä ei miehelle sopisi, sen verran rajua on meno välillä. Noh, aika usein oon ite se, joka yrittää taklata tai antaa lumipesun. 😂 Tuttua myös tuo toisen annoksesta syöminen. Monesti tehään myös niin, et ostetaan esim. kaks erilaista leivosta/jäätelötuuttia ja sitten vaihdetaan puolivälissä. Näin molemmat saa maistaa kahta makua, eikä annoskateus pääse iskemään 😂😂

  • Hahaha! Huikeeta! Ja kyllähän sille katujyrälle pitää antaa välillä vähän takaisinkin korkojen kera :D Me tehdään myös tota samaa noiden ruoka-annosten kanssa, niin pääsee maistelemaan samalla kerralla useampaa makua!

 6. Mua syö ihan huolella kun poikaystävä on parempi tankotanssissa kun minä vaikka hän osti tangon mulle. :D okei, onhan hän paljon vahvempi mut camoon.. kuin ärsyttävää. :D

  Meidän irttaripussit on kuin yö ja päivä mutta nauretaan ihan samoille asioille. Käydään aina salin jälkeen yhdessä suihkussa mutta hän jää sinne aina tyyliin vartiksi mun jälkeen. needless to say hänellä on siili ja mulla paksut hiukset, muttakun ”siellä on niin kivaa”.

  ainiin, tehdään myös kaikkea älytöntä yhdessä, mm. ammutaan salilla jumppapalloa ”ritsalla”:

  https://minkasdiaries.wordpress.com/2016/12/23/kuulumisia-ja-vatsalihasliike-ja-jumppapallo-slingshot-videolla/

  t. Minka :)

  • HAHAHAHAHHA! Salilla jumppapalloa ritsana! Huutonaurua! :D Ei pysty kun arvostamaan!! :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 20
Tykkää jutusta