Lomalle lompsis!

Napattiinpa tuossa Jumpan kanssa sunnuntaina myöhään illalla extempore äkkilähtö rantalomalle, ja nyt onkin ollut hirveä häsellys päällä, että saa hommat ja velvollisuudet pulkkaan ennen torstai-illan lähtöä. Oli ehkä pienimuotoinen virhe varata reissu puoli kahdentoista aikaan illalla, ja siinä lähti nupissa surisemaan siihen tahtiin, ettei nukkumisesta meinannut tulla mitään.

Aivan ihanaa lähteä rantalomalle tekemään lähinnä ei mitään, ja veikkaan että tulee etenkin tuolle paremmalle puoliskolle enemmän kuin tarpeeseen. Mehän ollaan viimeksi oltu Jumpan kanssa auringon alla kaksin lomailemassa vuonna 2008, joten koettiin, että tämä kahdeksan vuoden väli on ihan riittävä. Käytiinhän me kaksin tuossa maaliskuun alussa tuolla Jenkkilän Columbuksessa, mutta en tiedä oliko se tälle kaverille kovinkaan rentouttavaa saati romanttista sutia kemikaalihöyryjen täyttämässä hotellin kylpyhuoneessa hikipäissään kisaväriä meikäläisen paljaalle ja näivettyneelle hipiälle. Viime syksynä riipaistiin myös kahden muun #extremelysexyhotfitnesscouplen kanssa Barcelonaan suoraan Expon kisalavalta, mutta ajankohdan puolesta rantaloman sijaan vietettiin oikein passeli cityloma shoppailun, hyvän ruuan ja kovan treenin merkeissä.

IMG_4562

IMG_4368

Fiiliksiä ja ”paloja” viime lokakuun Barcan reissulta

Kriteerit meillä oli kohteelle lähinnä ranta, uima-allas ja aurinko, mutta heitin oman lusikkani soppaan vaatimalla majapaikaksi huoneistohotellia. Minähän en kokonaista viikkoa suostu elämään pelkällä proteiinijauheilla ja riisikakuilla tai vaihtoehtoisesti röhnöttämällä pitsa ja kebabrulla sylissä rantatuolissa. Näiden ääripäiden kombinaatiokaan ei liiemmin houkuttele, joten oma keittiö on kova juttu. Ulkomailla ruoka on usein halpaa ja tarjolla on läjäpäin tuoreita sekä laadukkaita raaka-aineita, joista itseni kaltaisella melkein-mestari-kokilta (heh) herkullisten ruokien loihtiminen onnistuu käden käänteessä! Ainakin laadukas aamu- ja iltapala olisi ihana pystyä kokkailemaan itse, ja päivän menoihin mukaan voi pakata mukaan välipalaa ja käydä siellä raflassa nautiskelemassa naaman eteen kannettavasta höyryävästä herkkuannoksesta.

Tietty ajattelin kyllä imeä ihan sitä rehellistä jäätelöä kiduksiin, ja eiköhän sieltä rantaravintelista voi meikäläisenkin useampaan kertaan bongata lappaamassa pihviannosta naamariin. Jokaiselle etelän reissulle lähtiessä näen kyllä märkiä unia mehevästä annoksesta jättiläiskatkarapuja, joten jos sellaisen edes kerran tuolla eteeni saan, niin elän onnellisena pelkästään tämän voimalla ainakin jouluun asti. Lähdetään siis nyt torstaina niinkin mielikuvitukselliseen kohteeseen kuin Turkkiin, ja mikäs siinä kun halvalla sai. Nukkumaan mennessä Jumppa alkoi pohtia osaavatko paikalliset siellä miten hyvin englantia. Repesin ja totesin heidän puhuvan todennäköisesti jopa suomea, hah! Varmaan siis hengataan siellä muiden suomalaisten turistien kyljessä rantatuolissa ja kävellen rantakujilla kuunnellen kaupustelijoiden myyntihuutoa halvasta turistirihkamasta, mutta hällä väliä kun lämpöä piisaa!

IMG_4808

IMG_4809

IMG_4494

Ainakin Tampereelle on kuulemma luvattu viikonlopuksi yhdeksää astetta ja tihkusadetta, joten saattaapi pikkaisen hölliä tuolla etelässä auringon lämmittäessä meikäläisen luita ja ytimiä. Hikeviä reissutunnelmia voi seurata myös Snapchatista nimimerkillä piiapajunen, ja lupaan kääntää tämän kanavan kautta veistä haavassa vähän lisää, haha. Passi, hammasharja ja bikinit kassiin ja menoksi! Oon niiiin fiiliksissä!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Urheilijan kieroutunut mieli

Piia Pajunen

2 vastausta artikkeliin “Lomalle lompsis!”

    • Hahahaha! Paras kommentti pitkään aikaan! :D :D :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta