Lapsetusta ja TV-kameroita

Elämä on antanut aika mukavalla tahdilla säpinää päiviini, ja päällisin puolin kun puhutaan aika hauskoista jutuista, niin ei voi ihminen valittaa. Seurakin on ollut korkealaatuista (vaikka juttujen taso ei niinkään), joten hauskaa on ollut! Tällä hetkellä sauhutan näppäimistöä taas Jyväskylässä Äiti ja Isi Pajusen hoivissa, ja olenkin löytänyt itseni näiltä nurkilta viime aikoina aika useastikin. Vaikka vuosia on tullut mittariin sen 25 kipaletta, niin tuntuu, että vuosi vuodelta olen yhä enemmän äitin ja isin tyttö. Onneksi mulla on niin kiva lapsuudenkoti ja perhe vikoineen päivineen, että täällä viihtyy!

IMG_8844

IMG_8839

Jouluna ja muina juhlapyhinä kotinurkilla norkoilu vie ajatuksia jollain tavalla aina suloisesti lapsuuteen, joten tänäkin pääsiäisenä oli ehdottomasti päästävä taantumaan henkisesti porukoiden helmoihin. Kotona tai porukoiden helmoissa on kuitenkin omat puolensa:

+ porukoiden hanasta saa maailman parasta jääkylmää vettä (en huijaa, tulee lähteestä)
+ äiti ostaa mulle aina ruokaa
+ äiti ostaa mulla aina myös limsaa ja ES
+ pääsee helposti talvella hiihtämään tai kesällä metsään juoksemaan

– kotona saa parempaa kahvia
– kotona ei kysellä typeriä kysymyksiä (jossain vaiheessa alkaa aina kyllästyttämään)
– kotona sali on lähempänä

Jos tässä vähän muita kuulumisia avattaisiin, niin tiistaina lähti tältä tytöltä televisioneitsyys. Tai no olenhan vilahdellut useaankin otteeseen töllössä cheerleadingin SM-koosteen ja Expon lavapätkien parissa sekä tietenkin Jutta ja Superdieetit – salikohtauksien taustalla, mutta koen, ettei näitä suuremmin lasketa. Tunnustan myös olleeni mukana Talent Suomessa aikoinani heittämässä volttia ilmojen halki muiden joukkueen tyttöjen käsiltä punat huulilla, heh. Mitään suurta linssiludeilua ei siis kuitenkaan ole tullut harrasteltua, joten TV-kamerat olivat sinänsä mulle melko uusi tuttavuus.

Nappailtiin siis pätkää Maikkarin Elixiriin, jossa käsiteltiin kompressiovaatteiden hyödyntämistä arkiliikunnassa ja kilpaurheilussa. Pätkistä tuli ilmeisesti alustavan palautteen puolesta ihan passeleita, mutta vähän joudun ehkä sormien välistä kurkkimaan, kun jakso ulos ruudusta pamahtaa. Sen verran sinut olen kuitenkin itseni kanssa, ja osaan olla itselleni armollinen, että ehkä pieni pilke silmäkulmassa osaan jaksoa tuijotella.

IMG_8806

IMG_8832

IMG_8811

Ensi viikon sunnuntaina pitäisi tulla filmiä ulos Maikkarilta, joten saa nähdä, miltä lopputulos sitten näyttääkään. Mahtavaa ja munarikasta Pääsiäistä itse kullekin!

xoxo,
Piia

 

Piia Pajunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta