Kun oot niin sairaan lihaksikas

sis. mainoslinkkejä

EDIT & WARNING: Sisältää veikeän surkeaa itseironiaa ja läpän viskelyä, jota kaikki eivät välttämättä ymmärrä ;) Se on silti ihan fine!

 • …ettei selkäsi ja hartialinjasi mahdu lähes mihinkään takkeihin, ja kun löydät sen oikean, et käytä enää mitään muuta.
 • …että käytät arkena mieluummin trikoita farkkujen sijaan, koska ne eivät vaan istu.
 • …että ulkomailla kysellään osallistutko Rion olympialaisiin (mikähän olisi laji?)
 • …että saat ulkomailla myös lempinimen ”Rambo”, ”Miss Muscle” tai ”Bodyguard”.
 • …että nostelet ulkomailla isompia painoja kuin paikalliset miehet.
 • …että kuvaaja huokailee haluavansa saada ”ei niin lihaksikkaita kuvia”, mutta ei vaan tahdo onnistua.
 • …että et mahdu niin sairaan lihaksikkaan puolisosi viereen bussissa.
 • …että yrität silti tunkea itsesi väkisin XS:ään, vaikka nykyinen kokosi saattaisi olla jopa M, mutta et suostu uskomaan tätä.
 • …että näytät kuitenkin ihan tavalliselta perusjantterilta, jollet pullistele taikka hyppele puolialastomana.

farkkutakki-8

farkkutakki-9

farkkutakki-10
Farkkutakki: täältä // Trikoot: täältä // Kengät: täältä

Ja fiilis kun löydät vihdoin sopivan joustavan ja täydellisesti istuvan farkkutakin. <3 Parina tietty jumppatrikoot, hah!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Eteenpäin prkl

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Piia Pajunen

7 vastausta artikkeliin “Kun oot niin sairaan lihaksikas”

 1. Aamen! :D Ihan oikeesti, hieman liioiteltuna, mutta kuitenkin jokapäiväisiä ongelmia. Joitakin varmasti ärsyttää tällainen vitsailu ja valitus, mutta varmasti jokainen toivoo välillä toisenlaista ulkomuotoa, vaikka perustyytyväisyys itse on. Joskus kaipaan hoikkaa kroppaani, kun kaikki (paitsi pillifarkut tikkujaloissa) näytti ja tuntui hyvältä päällä. Tosin, silloinkin ne farkut olivat miellyttävät päällä.

  • Siis tiedän niin ton tunteen! Pukeutuminen on mulle kanssa niin ikuisuusongelma, että ei moro! :D Ja joo mä oon kevyesti taipuvainen lievään liioitteluun tehokeinona ihan arkipuheessa kun näissä blogiteksteissä ;) Tsemppiä sinne kanssa pukeutumisen pariin, heh!

 2. Minulla on takanani paljon vähemmän treenivuosia (ja niitä lihaksia :D) kuin sinulla, mutta silti niiden hyvin istuvien vaatteiden löytäminen on sairaan vaikeaa! Hartioista tai pyllyssä kiristää ja vyötäröltä lörpöttää. Olen suunnitellut siirryväni urheiluosastolle koko garderoobini osalta. XD

  • Aivan samat ongelmat täällä, ja olen todennut parhaimmaksi ratkaisuksi juurikin tuon saman sporttiosaston valtaamisen! Mietin myös just, että pitäisi varmaan tilata toiset pitkät mustat Nike Pron perustrikoot, että toisia voisi käyttää treenihousuina ja toisia arkihousuina. Nyt ne on mulla lähes täysin arkikäytössä, enkä raaski niitä edes treeneissä enää käyttää, ettei ne olis heti soijalikapyykissä, haha! :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta