Jösses mikä viikonloppu!

Kun alkukesän on sähköttänyt letti viilettäen pitkin maita ja mantuja, niin pari ensimmäistä päivää kotosalla rauhoittuen tuntuu tajunnan räjäyttävältä luksukselta. Yleellisyys loppuu kuitenkin lyhyeen, sillä pian päin lärviä iskeekin tyhjyyttä tihkuva fiilis, että mitähän hemmettiä seuraavaksi. Pysähtyminen täydellä sydämellä suoritetun elämisen jälkeen voi tuntua niin pirun haastavalta, mutta kun tämän lyhyen ja ytimekkään vaiheen yli pääsee, niin hommaa näyttää rullaavan taas entistä liukkaammin.

Lisäksi tuli taas ihan käytännössä todettua, että mikäli oma nuppi täyttyy mieltä kuormittavista hämmentävistä ajatuksista ja elämää suuremmista kysymyksistä, niin parempi vain mennä treenaamaan. Jo alkulämmittelyssä alkaa ajatus selkenemään, ja olo treenin jälkeen on kuin uudesti syntyneellä. Kliseistä mutta totta. Liikunta on lääke.

pet2

pet1

pet3

Toinen asia, joka oikeasti valottaa ja selkiinnyttää omia ajatuksia on hyvä seura. Seura, jossa saa purettua ajatuksia välillä sanoiksi ja tarpeen tullen myös nollattua sitä aivotoimintaa touhuamalla kaikkea muuta. Viikonloppu oli siis pullollaan erittäin osuvia ja monipuolisia treenejä, suorastaan roiskuvaa hikeä, kovaäänistä naurunremakkaa, fyysisiä muuttohommia sekä rentoa hengailua ja kaikki tämä meidän huippujengillä. Vintti ei enää todellakaan jumita, mutta tämän likan ruho näin jälkimainingeissa sitäkin voimakkaammin.

Lauantai-ilta hengailtiin Nokialla koutsin aka Madamen asunnolla koiranpentuvahtina tsekkaillen, että muutaman viikon ikäiset vauvelit saivat tasapuolisesti syödäkseen. Madamen oma lokaatio kun oli jossain päin Aasiaa. Siihen kuuluisaan kiristyskuvakansioon pamahteli itse kullakin hurja määrä koviakin otoksia julkaisukelvottomista tilanteista, ja niistä revittiin irti huolella huumoria. Kiristyskuvakansio on meidän poppoon juttu tallentaa kavereiden pahimmat ja julkaisukelvottomimmat säätämiset ja tilanteet, joilla voisi tarvittaessa kiristää toista osapuolta, niinkuin jokaisessa terveellä pohjalla olevassa ystävyyssuhteessa normaalisti toimitaan. :D

Sunnuntaiaamuna riipaistiin porukalla jo aiemmin erittäin päteväksi todettu 20 minuutin HIIT-treeni, joka on piru vie koukuttava! Koko poppoo oli synkronoidusta jälkikuolemasta (viimeiset kuvat, haha) huolimatta ihan pähkinöinä suunnittelemassa samanmoista sessiota porukalla myös tulevalle viikonlopulle. Voipi olla, että tämä sankokaupalla soijaa vuodattava tehosessio suoritetaan tällä viikolla poikkeuksellisesti Porin suunnalla, jonne tie näyttää näillä näkymin tätä ryhmä rämää kuljettavan. Huippua, ei voi muuta visertää!

pet6

pet5

pet4

pet8

pet7

Huikeaa alkanutta viikkoa jokaiselle jantterille! Ja onnittelut niille, kenen loma osuu näille auringon kyllästämille kesäpäiville! Pekka Poudan povaukset näyttäisivät meinaan oikein suotuisilta. Padam!

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Minusta tuli klisee

Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen
Facebook: täältä

Piia Pajunen

Yksi vastaus artikkeliin “Jösses mikä viikonloppu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta