Elämäni parhaan syksyn master plan!

Rakastan touhuta ja toteuttaa, ja tälle syksylle onkin luvassa vaikka minkälaista säpinää, että pois alta kivet ja männynkävyt! Itselläni on nyt hirveä into kehittää itseäni ja saada asioita pyörimään oikein turbovaihteella, kunhan vain saisi päätettyä, että mistä mahdollisuudentyngästä nappaisi niskaotteella kiinni ja lähtisi toteuttamaan. Valinnan varaa siis löytyisi, mutta tämän navigaatioviidakon punainen lanka on onneksi itselläni melkolailla selvillä.

Oon ehkä melko fiilareissa siitä, että pääsen vetämään mun tutkinnon viimesen rysäyksen liikkeelle, eli jatkamaan mun puoliväliin viime syksynä sattuneesta syystä jumittuneen diplomityön loppuun sekä pyöräyttämään kasaan toisen viimeisen puuttuvan opintosuorituksen eli logistiikan erikoistyön. Tavoitteena olisikin, että jouluun mennessä mulla olisi koko paketti kasassa ja voisin uutena vuotena vetää elämäni kovinta voiton (kreba)tanssia, koska olisin kuluneen vuoden aikana kyhäämään vaikka ja mitä, ja heittämään elämänsuuntani uuteen entistä ehompaan uskoon! Niin siistiä, ja elän ehkä tämän mielikuvan voimin hymyssä suin koko syksyn, vaikka uskoisin kulkevan hangon keksinä ihan muutenkin, koska elämä nyt sattuu olemaan vain melko siistiä.

syksy-2

syksy

Olen myös etsinyt jo hetken aikaa sopivaa ajankohtaa (tai erinomaista tekosyytä) korkata mun hyllyssä lojuva kultainen Möet-pullo, jonka nappasin viimeisestä amatööriurani päätöskisasta matkaani viimeisen Suomenmestaruuteni johdosta toissa syksynä. Uutena vuotena aion poksauttaa viimein auki tämän korkin ja maistella kunnon kuohuvaa, mutta toki sivistyneesti. Sekakäyttäjänä luvassa onkin shampanjan, energiajuomien ja kahvin tehokas kombo, ja suurin toive onkin viettää uusi vuosi tuttuun tapaan Pro Elite Teamin älyvapaiden janttereiden kera.

Urheilun saralla luvassa on tuttuun tapaan progressiivista menoa perusasioihin keskittyen. Kehitystä haetaan, jotta ensi kesänä pääsisin tuomaan timanttisemman version itsestäni rapakon taakse ammattilavoille. Ilmoittauduin lisäksi mukaan Bollywood-tanssikurssille, jotta saisin kehitettyä vapaaohjelmassani käytettävissä olevia pelikortteja monipuolisempaan uskoon. Teema ensi kesän vapaaohjelmaan on jo päätetty ja musakin lojuisi melkolailla valmiina, joten ajattelin tässä syksyn aikana painostaa Madame Pajulahtea heittämään baskerin päähän ja lähteä tykittämään yhteistuumin koreografiaa kasaan hyvissä ajoin. Sen voin kuitenkin paljastaa, ettei se liity tuohon Bollywoodiin pätkän vertaa, mutta mahdollisesti vapari tulee kokonaisuutena poikkeamaan edellisistä jonkin verran. Välillä on virkistävää hieman uusiutua ja kokeilla erilaista lähestymistapaa tuonne ammattilaislavoille. Jännää!

syksy-3

Aivan jäätävän huikeaa syksyä myös sinne, ja muistakaa imeä aimoannoksella potkua myös niistä elämän pienistä ilonkimpaleista sekä toki niistä isommistakin onnenvonkaleista! Välillä toki saa ketuttaa kuin pientä oravaa, ja elämäkin saattaa heittää sitä kuraa niskaan, mutta tämän kuran voi aina kerätä kasaan ja muotoilla niistä vaikka puutarhatontun.

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni: Palautumiskapasiteetin kehittämistä ja pakkolepoa

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Piia Pajunen

2 vastausta artikkeliin “Elämäni parhaan syksyn master plan!”

  1. ”Välillä toki saa ketuttaa kuin pientä oravaa, ja elämäkin saattaa heittää sitä kuraa niskaan, mutta tämän kuran voi aina kerätä kasaan ja muotoilla niistä vaikka puutarhatontun.” Ehkä parasta mitä oon kuullut pitkään aikaan! :D Oot niin mahtavalla asenteella varustettu tyyppi, että taidan aina vaan huonoina päivinä tulla lukemaan tätä sun blogia ja muuttaa itekkin omaa asennettani parempaan suuntaan! You go girl, sun suunnitelmat kuulostaa hyviltä. :)

    • Kiitos ja iso PUS sinä ihana ihminen! <3 Aivan mieletöntä syksyn alkua sinne ja perspotku loppuviikolle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta