Simppeli mutta tiukka jalkatreeni

Sis. mainoslinkkejä*

Snapchatin (piiapajunen) puolella lupailin jo tänään jalkatreenipostausta pihalle, ja tässä sitä nyt piisaa! Paukuteltiin Miltsin kanssa päivällä hyvä perussetti ilman suurempia kikkailuita ja erikoistekniikoita, mitä nyt loppuun vähän pumppailtiin tehoiskuna pakaraa supersarjan merkeissä.

Pidettiin huolella sopivat sarjapalautukset, että saatiin raskaista perusliikkeistä oikeasti tehot irti. Treeni siis ei ollut mitään kevyttä pumppailua, vaan pääosin kovia suoria sarjoja toistomäärän vaihdellessa siellä 8-12 välimaastossa. Enemmän ei ole aina enemmän, eikä kehittymiseen tarvita välttämättä monimutkaisia kikkakolmosia.

SIMPPELI MUTTA TIUKKA JALKATREENI:

1. REIDEN KOUKISTUS MAATEN x 3 sarjaa

tehokas-jalkatreeni

.

2. LEVEÄ JALKAPRÄSSI x 5 sarjaa

tehokas-jalkatreeni-2

.

3. HACK-KYYKKY x 3 sarjaa

tehokas-jalkatreeni-3

.

4. REIDEN OJENNUS x 3 sarjaa

tehokas-jalkatreeni-4

.

5. REIDEN LOITONNUS ETEEN NOJATEN + REIDEN LOITONNUS VÄÄRINPÄIN x 3 sarjaa

tehokas-jalkatreeni-8

tehokas-jalkatreeni-5

tehokas-jalkatreeni-6

VINK VINK! Lopun bootyblasteria reidenloitonnuskoneessa ei tarvitse tehdä pikkupainoilla jyystäen. Pakara on sen verran iso ja vahva lihasrykelmä, että sitä saa huoletta rasittaa raskailla painoilla ja pistää persposket kunnolla töihin. Jos tekniikka tuntuu olevan hanskassa, niin sujautahan rohkeasti lisää painoa masiinaan, ja voit yllättyä.

Treenikaverissa on se hyvä puoli, että uskaltaa laittaa vähän tuhdimpaakin kiekkoa kelkan kyytiin, kun joku on turvaamassa selustaa, jos pirkosta loppuu puhti loppuu aivan kesken. Toinen erittäin pätevä hyöty treenikaverista on se, että alkaahan se v*tuttamaan, jos toinen puristelee isommilla painoilla menemään tai samoilla raudoilla useampia toistoja. Tulipa siis tässäkin treenissä pisteltyä prässissä pää punaisena pihisten oman ennätykset uuteen uskoon. Millalle siis rakkaita terveisiä! :D

tehokas-jalkatreeni-9

tehokas-jalkatreeni-7

Treenipaita: täältä* (päivitetty malli) // Nike Pro-trikoot: täältä* // Kengät: täältä*

Tällä treenillä saatiin tehokkaasti lauantai liikkeelle ja kinttuihin annettua asianmukaista ärsykettä. Nyt loppuillaksi suunnataankin porukalla Nokialle viettämään Pro Elite Teamin pikkujouluja. Anabolia on tämän jalkajumpan jälkeen taattu, kun tarjolla on ruokaa enemmän kuin laki sallii. Seurakin on kohtalaisen mukiinmenevää, ja menon uskaltaisin äityvän melkoisen hurjaksi! Tsaijajajai!

Huikeaa viikonloppua joka iikalle! Pus! ♥

Edellinen juttuni: Vastauksia kysymyksiin videolla!

Minä rakastan itseäni!

Jep. Nyt meni I love me-neitsyys, ja ensimmäistä kertaa tuli riipaistua kyseinen messutapahtuma lävitse. Lauantaina vedeltiin ihan vain tutkailukierros (eli ruokaosasto maistiaisineen kahdesti läpi) tsekkaillen koko messujen tarjonta nurkasta nurkkaan. Vatsan sai kyllä täyteen, mutta lähinnä sokeria ja rasvaa, ja olo oli messujen jälkeen kyllä sen tuntuinenkin. Sugarcrash, haha! Ehdottomasti parasta oli kuitenkin törmäillä messuilla kaikkiin tuttuihin ja höpötellä menemään!

Sunnuntaina olinkin sitten puuhan äärellä, sillä aamupäivästä kiipesin lavalle puhumaan rasvanpoltosta lihasta säästäen. Oli huippua huomata, kuinka paljon porukkaa oli tullut kuuntelemaan. jonka jälkeen pörräsin messualueella FASTin pisteellä. Aika meni kyllä niin siivillä, sillä väkeä riitti ja hauskaa oli höpötellessä ja repeillessä. Tässä vaiheessa siis iso kiitos kaikille minua sunnuntaina viihdyttämässä käyneille! Mulla oli sairaan hauskaa, ja sain myös säkkikaupalla lisää potkua ja intoa omaan tekemiseen teistä!

iloveme-6

iloveme-5

iloveme-4

Koen itse olevani erittäin sopivaa kohderyhmää messujen osalta, mutta ehkä jossain määrin messut menivät osaltani jo hieman ohi. En liiemmin välitä ihmispaljoudesta, ja suurin osa tarpellisista (ja tarpeettomista, heh) hankinnoista tulee nykyään tehtyä suoraan nettikaupoista. Messuilta tuli tehtyä tasan yksi hankinta, ja se oli OPIn tumman oliivin värinen kynsilakka, joka irtosi vaivaisella femmalla. Muuten messutarjoukset olivat osalla minua eniten kiinnostuneista kojuista niin heikot (jopa kalliimpaa kuin kaupassa/nettikaupassa), että tyydyin kävelemään vain pisteen ohitse.

Olen ehkä liiankin perillä erilaisista ravinto- ja hyvinvointitrendeistä, ja melkolailla itsesuuntautuva näiden kohdilla (tai Jumppa bongaa kaikki uudet ravintotuotteet), ettei messuilla pamahtanut naamalle mitään suuria va-va-voom-elämyksiä. Ehkä näin jälkeenpäin tajusin kuitenkin saaneeni messuista enemmän irti, kuin suoraan paikan päällä edes tajusin, ja kaiken kaikkiaan oli kyllä todella hauska viikonloppu myös oheistoiminnankin osalta. ;)

iloveme

iloveme-2

iloveme-3

Viikonlopun parhaat hetket pähkinänkuoressa:

  • Hotelliaamupala! <3
  • Kasapäin tuttuja messuilla. Piirit on pienet!
  • Lojuminen lauantai-iltana kavereiden olkkarissa
  • Raakasuklaamaistiaisöverit
  • Mua FASTin osastolla moikkaamassa käyneet
  • …ja näiden huikeat jälkisnäppäykset! Oli hauska kotimatka :D

Kurkkaa myös edellinen juttuni: Saako lepopäivistä nauttia?