OON KUULEMMA VEGASISSA – VLOG

Millaisessa cribsissä majaillaan Vegasissa? Miksi mies koisii sohvalla? Mitä herkkuja ollaan ostettu? Tsaijajai! Vegasista meinaan kuuluu niin että kajahtaa!

Täällä nyt ollaan kekkuloitu viime lauantaista asti jetlagin huuruttaessa nuppia ja pörrätty ympäriinsä. Menomatkahan meillä ei mennyt ihan niin kuin ruotsinkielisessä kodin makasiiniohjelmassa, mutta lentojen peruuntumisen vuoksi 32 tunniksi venähtäneen matkustuksen jälkeen päästiin nuin vaan näppärästi kohteeseen. Pilkkiminen seisoessa oli viimeisillä tunneilla todellista, kun yhteensä 36 tuntia tuli valvottua. Rasti ruutuun, ja uusi ennätys kehiin!

Tiistaina vietettiin vähän chillinpää päivää perjantain Olympia-skabaa odotellessa, joten purkitettiin sitten vähän kevyempää matskua Tubeen taas tursuamaan. Nyt siis alta filminpätkä pyörimään torstai-illan ratoksi, ja ihmettelemään tämän pariskunnan menoa Trumppilandiassa ja kasino-Ismojen luvatussa kaupungissa!

Ja innokkaille aamuvirkuille tiedoksi, että perjantai-illan Olympian finaalit pyörähtävät käyntiin aikaeron vuoksi lauantai-aamuna 5.00 Suomen aikaa livestreamina TÄÄLLÄ. Meitsi siis painelee menemään vaparin parissa ison O:n lavalla, ja tuolta voivat innokkaimmat kurkkia menoa suorana lähetyksenä. Jau!

Jos aikataulut vain millään sallivat, niin huomenissa päivittelen Suomen aikaa myöhään iltaisella blogin puolelle fiiliksiä aamun alkukisan jälkeen. En tiedä meneekö ihan yöhön asti siellä päässä vai kuuluuko likasta ylipäätään mitään. Snäpissä ainakin raikaa koko kisaviikonlopun ajan, joten siellä nimimerkki piiapajunen seurantaan. ;)

Viihteellistä torstai-iltaa!

Kurkkaa edellinen Vlogini: Tankkauspäivä – Mitäs tuli popsittua?

Edellinen juttuni: Oudot ruokaan liittyvät tapani

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

TANKKAUSPÄIVÄ VLOG – MITÄS TULI POPSITTUA?

Hiiohoi ja häikäisevää viikonlopun alkua! Viikko pyörähti taas sellaisessa suhauksessa tämän perjantain äärelle, että suorastan ylinopeussakkoja pitäisi tuolle ajanjuoksulle jaella. Oman kisakauteni huipennukseen on tänään siis tasan kaksi viikkoa, ja huikean viikon päästähän sitä napataan passi, hammasharja ja herra Leivo(s) kainaloon suunnaten nokat kohti kirjaimellisesti kuumottelevaa Vegasia. Aijai, kyllä kelpaa!

Vlogien, tankkauspäivien ja safkavideoiden perään on kyselty nyt siihen malliin, että päätin yhdistää parikin kärpästä yhteen jysäykseen, ja pamauttaa teille rytinällä ulos tankkauspäivän videospektaakkelin! Tästä huikeasta reilun seitsemän minuutin sensaatiosta paljastuu, mitä kaikkea tuli tämän maanantain hiilaritankkauspäivänä upotettua alas ruokatorvesta sekä päästään testailemaan vähän eineshyllyn antimia ja maistelemaan uusia jäätelövalloituksia. Nyt siis kotisohvalle osuvat eväät kouraan ja filmi tuosta alta pyörimään! Tättärää! Tässä sitä mennään!

Ja kaikille kysyjille vielä tiedoksi, etä kovan kysynnän johdosta Olympia-reissulle kapsäkkiin kolahtaa matkaan myös videointivermeet, niin videomatskua sieltäkin reissulta aivan taatusti kajahtaa. Tuo Toronto Pron Vlog oli palautteen ja statistiikan puolesta erittäin kuumaa kamaa, joten jos tämän olet sattunut missaamaan, niin kurkkaahan se ihmeessä TÄÄLTÄ. Pistähän toki myös YouTube-kanavani seurantaan, niin pääset ensimmäisenä mehukkaiden videoideni kimppuun. ;)

Maukkaita katseluhetkiä videon parissa ja veikeää viikonloppua!

Edellinen juttuni: Voi Moro! The Blog Awards – ehdokkuus!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen