TREENAAKO TYTÖT KOVAA KÄSIÄ JA OLKAPÄITÄ? ft. Ristiote

Tättärää! Nyt on kuulkaas tarjolla sen verran kova hanskatreeni, että siinä hyytyi treenaava mieskin kyljessä. Hyppäsin siis Ristiotteen Tube-kanavan vierailevaksi tähdeksi, sillä kovasti näytti Joonasta ja Jopea kiinnostavan, että treenaavatko ne tytöt lujaa vai ei. Noh, videolla selviää, mihin lopputulokseen päädyttiin, ja pääset myös kurkistamaan meikäläisen yhdistettyyn olkapää- ja käsitreeniin, jota on kovasti toivottu jakoon. Mitäs vielä siinä toljotat? Laita video pyörimään N – Y – T – NYT !

 

Parin viikon päästä pamautetaan tulille Ristiotteen kanssa myös aivan huikea Q&A-pätkä, joka Joonaksen vaatimattomin sanoin tulee olemaan yksi heidän parhaista tähän astisista tuotoksistaan. Pistäkäähän Ristiotteen Tube-kanava siis seurantaan, niin ette varmasti tätä spektaakkelia pääse missaamaan. Muutenkin pojilla on siellä aika todella osuva treenimeno, eikä suotta heitä ole isketty ehdolle tämän kevään BlogAwardseihin Tube-kanavien tulokassarjaan. Kova veto, eikä tässä voi muuta kuin hattua nostaa!

Järisyttävää tiistai-iltaa, ja nyt ne popparit tai protskupannarit kylkeen ja video pyörimään!

Kurkista myös: Simppeli mutta tiukka jalkatreeni

Edellinen juttuni: Lihaskimppu vai rimpula? Kuinka kuvat hämäävät?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

11 kuukauden off season lähenee loppuaan

Parin viikon päästä se lähtee. 16 viikon preppi kohti kauden ensimmäistä etappiani Torontossa. Tähän se ei toki lopu, ja lopullinen kisarykäisy tulee mitä luultavimmin olemaan huomattavasti pidempi. Koutsi Pajulahden kanssa on pistetty alustavat game planit kuntoon, mutta se, mitä lopullinen kisaturneeni tulee pitämään sisällään tuolla rapakon takana (tai mahdollisesti muillakin mantereilla), riippuu niin monesta asiasta. Näyttäisi kuitenkin siltä, että reissailen ensi kesänä ristiin ja rastiin Jenkkilässä ja Kanadassa vajaan parin kuukauden ajan kisojen perässä. Shieet kuinka jännää!

vapaaohjelma-fitness-3 vapaaohjelma-fitness-2

Olen itse paukutellut noita kisoja toisinaan ihan hyvälläkin tahdilla, ja ensimmäistä kertaa tuli riipaistua hieman pidempi kehityskausi, ja tähän ratkaisuun olen ollut täysin tyytyväinen. Toisaalta odotan preppiä ihan mielettömällä innolla, ja toisaalta takaraivossa tuntuu pieni haikeus, sillä treenien nousujohteisuus on ollut niin huikeaa, ja olen päässyt niin sanotusti oikein kunnolla offin makuun. Kunnolla syöty, treenattu kohtuullisesti mutta kovaa sekä huolella palauduttu. Ihan parhautta!

Olen tyytyväinen omaan vartalooni tilanteessa kuin tilanteessa, joten senkään puolesta ei ole ollut mikään kiire kisaprepin aloittamiseen. Valehtelisin kuitenkin, jos väittäisin, etteikö kiristyvä kroppa kuitenkin innosta ja motivoi tulevalla prepillä ihan satasella, sillä en malta odottaa, millaisen kisakunnon täältä alta saa kuorittua. Jokaisella offilla tähän mennessä olen tahkonut ihan selkeää kehitystä, joten jos suunta on jatkunut yhtään samankaltaisena, niin voehan jehna!

Tiedän jo valmiiksi, että paketti tulee ensi kesänä olemaan kova ainakin omalla mittapuullani, ja sitten nähdään mihin se riittää. Vapaaohjelma on Minnan kanssa pistetty lähes valmiiseen kuosiin muutamia pieniä viilauksia lukuunottamatta, jotka loksahtavat paikalleen, kun ohjelma alkaa muotoutumaan ”omaan käsialaani” sitä läpi paukuttaessa. Minnankin sanoin, show tulee olemaan todella hyvä. Viimeisimmistä vaparitreeneistä olen repinyt irti niin jäätäviä kiksejä, että koko loppupäivä on mennyt aikamoisissa pärinöissä. Mikään ei yksinkertaisesti voita kunnon vaparikiksejä!

vapaaohjelma-fitness

Aah, tätä tekstiä kirjoittaessa kyllä alkaa perhoset pärisemään vatsanpohjalla ja fiilis nousee niin kovaan iskuun. Viime kevään Arnold Internationalin vaparivideo oli kadonnut YouTuben syövereistä kuin tuhka tuuleen, mutta alkuviikosta Jumpan bongattua tuon viimeisimmän kisasuoritukseni (pienestä perslaskusta huolimatta) juuri julkaistuna toiselta kanavalta, ja sen eteen pyörimään iskettyäni en voinut todeta muuta kuin ”vitsi tää on kyllä siisti laji”.

Uh. Olen puhunut, mutta vain tältä päivältä. ♥

Edellinen juttuni: Kurkistus treeneihini ja treenifilosofiaani videolla