RANDOM FAKTOJA MINUSTA

Meitsillähän on tosiaan monta ässää ja ylläriä hihassa, ja veikkaan, ettet todellakaan tiedä niitä kaikkia. Pitkän henkisen muhimisen jälkeen pyöräytin pihalle ensimmäisen kunnon mestariteoksen YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Pistähän siis tuo alla oleva viiden minuutin tiukka spekaakkeli pyörimään, ja rikastuta maailmankuvaasi meikäläisen elämän koukeroilla, heh! ;)

 

Voipi olla, että näitä videoita tulee jatkossa lisää kaikkien iloksi (tai kärsimykseksi), joten pistähän tubekanava tilaukseen TÄÄLTÄ. Uskaltaisin lupailla, että kesän seikkailuista rapakon takaa tulee takuuvarmasti monenmoista hämmentävää pätkää pihalle, joten tätä et aivan salettiin halua missata, heh!

Itselläni on tiedossa vähintäänkin tajunnan räjäyttävä viikonloppu, sillä vuorossa on taas joka keväinen Fitness Classic Helsingin Kulttuuritalolla. Oma roolini menee hyvin pitkälti tuomarijakussa, mutta tykittämisen mestarina ajattelin ehtiä tekemään paljon muutakin. Huoltohommia, treeniä, hotellilla rötväämistä Pro Eliten poppoolla sekä meitsin voi myös bongata FASTin ständiltä aulan messualueelta! Messualuelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos huudeilla olet, niin tule moikkaamaan meitsiä FASTin ständille lauantaina 10.00-11.30 sekä sunnuntaina 10.30-11.30. Mä en pure! ;)

Huikeaa loppuviikkoa joka jantterille! Boom!

Tsekkaa myös: Miten saada salilaitteista enemmän irti? Lifehackit salilla!

Edellinen juttuni: Miksi paino ei tipu, vaikka rasva palaa?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

MIKÄ OLISI HYVÄ ILTAPALA? Q&A VIDEOLLA! ft. Ristiote

Pädääm! Pamauteltiin Ristiotteen kanssa erittäin osuva Q&A-spektaakkeli, jossa meitsi vierailevana tähtenä olin poikien kanssa vastailemassa visaisiin kysymyksiin koskien treeniä ja ravintoa. Videolla pohditaan vastauksia kysymyksiin koskien mm. offin ja kisakauden kaloreita, montako kertaa lihasta pitäisi treenata viikossa ja millainen olisi hyvä iltapala ja miksi. Sairaan pätevää settiä siis tiukassa paketissa, eli tämähän on aivan pakko pistää pyörimään! Mitä siinä vielä tuijottelet? Klikkaa sitä playtä! ;)

 

Meidän viimeviikkoista treenivideota on katsottu nyt kymmeniä tuhansia kertoja, ja palaute siinä testatussa meikäläisen olkapää- ja käsitreenistä on ollut ihan mieletöntä. Jos siis olet missannut tämän, niin kurkkaa tämä video TÄÄLTÄ!

Nyt siis kunnon iltapala kylkeen ja video pyörimään! Maukasta tiistai-iltaa! ;)

Edellinen juttuni: Miten yhdistää urheilu ja yliopisto-opinnot?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen