JOULURUOKIA TAMMIKUUSSA & HÄÄMATKA! – my day

Hoiiii! Se olis hei PERJANTAI ja VIIKONLOPPU, ja sen kunniaksi pamahtaa ilmoille uutta tube-settiä! Viime viikkoinen ”my day” keräsi nähtävästi melko kiitettävän määrän teitä tapittavia silmäpareja  ja palaute oli myös sen verran osuvaa, että lisäähän sitä videomatskua oli ilmoille pukattava!

Pistähän siis alta pyörimään menoa eiliseltä, niin pääset kurkistamaan uudemman kerran meikäläisen menoon ja sielunmaailmaan. Luvassa taas safkahommia, treenijuttuja ja syvemmin omia lämmittelyperiaatteita, häämatkasuunnitelmia ja yleistä pööpöilyä sekä repeilyä. Siitä siis suitsait sukkelaan play-nappi pohjaan. Boom!

Mulla itselläni tähän viikonloppuun kuuluu vähän hääjärjestelyitä ja sunnuntaina paukkaistaankin Jumpan kanssa Tallinnaan päiväreissulle roudaamaan vähän juotavaa häävieraille. Huomenna lauantaina riipaistaan vielä vanhojen joukkuekaverien reunioinia kehiin, ja käydään samalla vähän viskelemässä likkaa ilmojen halki. Toki vähän enemmän on allekirjoittaneella tuota elopainoa kuin cheer-aikoina, että katsotaan kuinka keveästi meitsi naisten käsien kannattelemana ilmaan sinkoaa, hah!

Muikeaa ja lennokasta viikonloppua, jau!

Vilkaise myös:
Lihaskimppu vai rimpula? Kuinka kuvat hämäävät?
& Polttarit lusittu ja ensi viikolla naimisiin!

Edellinen juttuni:
Maailma paras ja helpoin smoothiekulho!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

HÄÄPUKU KIRRAA & TUPLATREENIÄ – my day

Kaksi viikkoa häihin jaiks! Morsiameen alkaa tarttua senttejä uhkaavaan tahtiin, ja hääpuku taas ei siitä suurene. Shieeet! Mitkä ovat mun toimenpiteet, millaista treenimenoa on mulla tällä hetkellä ylipäätään tarjolla ja mitä löytyy mun ehkä maailman parhaasta ”fädärisalaattiannoksesta”? MyDay-tyyppistä tube-tuotosta on toivottu niin runsaalla kädellä, ja nyt sellaista piisaa!

Lisäksi heittelen videoilla ilmoille vähän käytännön toteutustani liikkuvuutta kehittävästä lämmittelystäni salin puolella (vakkarisetti), eli tyhjin käsin et välttämättä tämän pätkän osilta välttämättä jää. Muuta höpinää elämästä ja meiningeistä tarjolla myös vähän niistä ja näistä, joten pistähän vuoden eka pätkä tästä alta pyörimään! ;)

Vuoden 2018 ihkaensimmäinen Tube-pätkä on nyt siis isketty tulille, ja muistahan pistää tuo kanava seurantaan TÄSTÄ! Luvassa meinaan jatkossakin videomatskua aiheesta jos toisestakin, ja yleensä olen pitänyt lupaukseni olla pysymättä hiljaa. ;)

Viihteellistä viikonlopun odotusta joka pataan!

Tsekkaa myös:
Asiat, joissa olen järkyttävän huono
& Aktiivitreenaajat karmean huonossa kunnossa?!

Edellinen juttuni:
Miltä urheilullisen naisen kuuluisi näyttää?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen