MILTÄ NÄYTTÄÄ VAPARIFITNESS TREENINÄ?

*Sisältää mainoslinkkejä

Yhdeksän päivää ja meitsi heittelee volttia Torontossa kisalavalla! H-hetken lähestymisen kunniaksi päätin pamauttaa viikonloppua vasten Tube-videon vaparitreeneistä kulissien takaa, jossa samalla tulee vähän jaettua fiiliksiä valmistautumisesta ison maailman kinkereihin. Toronto, Miami, Chicago ja Vancouver, täältä pian tullaan!

Tämä pätkä on itseasiassa kuvattu tasan kaksi viikkoa sitten, mutta samalla meiningillä tässä on tuo koko kevät vedetty, ja niin mentiin myös tänään. Härkästä menoa, villejä voltteja ja täysiä hakkavaa pumppua. Pidemittä löpinöittä, laitahan video reilu seitsemän minuutin spektaakkeli pyörimään, niin näet vähän, mitä meitsin treeneissä tapahtuu ja päässä liikkuu! ;)

 

Niken toppi: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Tänään ollaan oltu ihan kisafiiliksissä, sillä kipaisin päivällä tuliterän vapariasuni Biancanevestä, ja noudin viimeiset vaparirekvisiitat viimeistelykierrokselta. Vapariasu tuli koeajettua ihan toiminnan äärellä, ja kokonainen 110 sekunnin tykitys pyörähti erittäin lujaa härän silmään uudella säihkyvällä kisa-asulla ja rekvisiittojen kanssa. Aijjeittä, kun pääsisi jo lavalle tämän vetäisemään!

Pistäkäähän tuo meitsin Snäppi (piiapajunen) seurantaan YouTube-kanavaa unohtamatta (TÄSTÄ), sillä molempiin on hyvinkin suurella todennäköisyydellä tulossa behind the scenes-matskua seitsemän viikon kisatureen päältä ja tuolta kinkereiden ääreltä takahuoneisiin ulottuen. Blogi päivittyy myös reissun päältä varmasti tiuhaan tahtiin ihan asiasta ja aiheen vierestä kuten tähänkin mennessä, joten tämä likka ei hevillä hiljene!

Vauhdikasta torstai-iltaa! Ja nyt se video pyörimään! ;)

Tsekkaa myös: Treeni- ja ravintofilosofiani kulmakivet (video)

Edellinen juttuni: Yhden raajan liikkeet salilla – Hitti vai huti?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

TREENI- JA RAVINTOFILOSOFIANI KULMAKIVET

Monesti viikossa salilla treenaamalla olen saanut tuloksia? Mitä ajattelen ruuasta? Kuinka paljon ulkonäkö voi määrätä treenissä? Edellinen videoni sai oikein passelin vastaanoton, ja lisää videomatskua kinuttiin, joten tässä sitä nyt sitten on että lävähtää! Vapun vuoksi ylimitoitetun viikonlopun kunniaksi siis videota pyörimään ja tästä reilun seitsemän minuutin mestariteoksesta nautiskelemaan! Valot, kamera, käy!

Jos missasit ensimmäisen viiden minuutin YouTube-spektaakkelini hieman keveämmällä näkökulmalla, niin käy heti pistämässä tämä pätkä pyörimään TÄÄLTÄ! Ja pistähän meikäläisen YouTube-kanava seurantaan TÄSTÄ, sillä sinne pamahtaa jatkossa varmasti entistä osuvampia ja viihteellisempiä paketteja, ja kamera pistetään rullaamaan tulevalla Pohjois-Amerikan kisaturneella myös tiiviiseen tahtiin! ;)

Mahtavaa viikonloppua! Jau!

Vilkaise myös: Voiko olla fit, vaikka kropassa olisikin läskiä?

Edellinen juttuni: Voiko lisäravinne olla aitoa? + ARVONTA

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen