6/5 SAFKAA & RUOKAOSTOKSIA – my day video

Hoiii! Se on sitten perjantai! Itsellähän viikonloppufiilis starttasi jo hyvissä ajoin eilen, vaikka erityistä syytä siihen ei ollutkaan. Veikkaan kuitenkin vahvasti, että tuo häikivä auringonpaiste pistää päätä pyörälle, ja sehän ei haittaa sitten laisinkaan! :)

Pistin eilen tosiaan vähän pokkarilla purkkiin pätkiä päiväni varrelta, eli my dayta pukkasi juuri tovi sitten Tuben puolelle! Videolla jakelen vähän omia vinkkejä ja periaatteitani kokkailun puolelta sekä esittelen, mitä kaikkea sieltä kaupasta näin normaalisti tulee jääkaappiin roudattua. Erityisesti niitä mättösalaattivinkkejä multa kyselleet saavat nyt vähän vihiä, ja onnistuinkin pyöräyttämään videolla ihan jär-kyt-tä-vän kovan tuotoksen kokoon! Pistähän pätkä pyörimään viikonlopun kunniaksi tuosta alta!

Fila-crop top: TÄÄLTÄ* // Puma-arkitrikoot: TÄÄLTÄ*

Itsellä ei ole ehkä chillein viikonloppu tiedossa, mutta tästä perjantaista mä ainakin otan kaiken irti! Illalla olisi tarkoitus riipaista viikon toinen lautapelisessio kavereiden kanssa, ja virittelenkin tässä jo solvaussanastoa valmiiksi, hah!

Mahtavaa viikonloppua jokaiselle! <3

Kurkkaa myös:
Lähtikö syöminen taas lapasesta?
& Lifehackit keittiössä – Näillä lähtee!

Edellinen juttuni:
Puolierot voimatasoissa? Herkkupäivät? Meitsi vastaa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

PERSUUS EI KESTÄ & PENKKIPÄIVÄ – my day video

*Sisältää mainoslinkkejä

Termosta torstaihin! Otin tässä vähän tekniikan kanssa armotonta matsia, ja kovasta vastaväännöstä huolimatta sain editointiohjelman tottelemaan tahtoani (yhtäkään tietokonetta ei satutettu editointia viimeisteltäessä) niskalenkkiotteen kera, ja sain kuin sainkin eilen keskiviikkona kuvaamani MyDay-pätkän pihalle!

Luvassa siis ketuiksi menneitä remppahaaveita, hämmennystä herättäviä kissatarroja, koiramutsin elämää sekä rinta- ja olkapäätreeniä. Mitäpä tässä liikoja höpisemään, eli pistäpä pätkä pyörimään tuosta alta:

N – Y – T – N Y T!

Videon neule: TÄÄLTÄ*

Tsekkaapa toki myös mun edellinen videoni, jossa maisteltiin ja arvosteltiin miehen kanssa läjäpäin herkkuka TÄÄLTÄ, jos tämän viime viikolla missasit. Uutuusjätskeistä löytyi meinaan hitit ja hudit, joten ainakin tuon videon jälkeen voit olla astetta viisaampi valinnoissasi kylmäaltaan äärellä, heh! :D

Huikeaa viikonlopun odotusta joka ruudun taakse!

Vilkaise myös:
Kuvat, joita ei koskaan julkaistu
& P***a päivä – kakku pelastaa! – my day

Edellinen juttuni:
Olohuoneen muutos – DIY struktuuriseinä

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram