VANHOJA KISAKUVIA – KAIKKI MUN NFE-KISAT!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ayeee! Se on hei se aika vuodesta, meinaan Nordic Fitness Expot! Ensimmäisen kävin kyseisessä häppeningissä paikan päällä vuonna 2012, jolloin viikonloppu tuli pyörittyä messualueella maistiasia popsien sekä katsomosta meininkiä seuraillen. Siinä oli pieni tyttö ihmeissään, että mikäs tää tällainen maailma on. Jos olisinkaan vaan tiennyt, millaisia tulisivat tulevat vuodet samoissa kinkereissä osaltani olemaan, hah! Noh, mennäänpä sinne itse astialle, eli kurkkailemaan kuvia ja videoita näiltä kyseisiltä vuosilta tämän jälkeen! :D

NFE 2013 – SM-KISAT

Mun ensimmäiset Expot kisalavalta käsin! Takana oli edelliseltä keväältä kisadebyyttini Fitness Classicissa ja naisten EM-kisat pronssimitali kotiintuomisina, vaikka juniori-ikäinen tällöin vielä olinkin. Homma jatkui ihan mukiin menevästi vielä syksyllä, ja Expoilta jäikin käteen Suomenmestarin titteli. Tuntui kyllä hienolta se.

 

Kuvat: Mike Siren / Pakkotoisto

NFE 2014 – SM-KISAT

Viimeinen kilpailuni amatöörinä ja siten myös SM-kilpailuissa, ja kuvista katsellen vaparissa oli ainakin vauhti päällä, hah! Tällöin tuli napattua Suomenmestaruus täysin tuomariäänin, mikä ei ehkä tullut varsinaisena yllätyksenä, sillä olin juuri kaksi viikkoa sitten voittanut Arnold Europe Amateurin ja overallin. Tuo syksy meni siis aivan hämmentävän hyvin nappiin kisarintamalla, mutta olipa sitä kehitystä tullut vuodessa sekä fysiikassa että vapaaohjelmassa.

NORDIC PRO 2015 – PRO DEBYYTTI

Viimeinen amatöörikisa oli vedetty tasan vuosi taaksepäin samalla lavalla, ja sitten olikin ammattilaisdebyytin vuoro. Tää on ehkä mun yksi suosikkikisoista koskaan, ja jotenkin noissa kinkereissä oli vain huikean letkeä meininki! Lavalla vetämäni vapaaohjelma jäi myös ehkä suosikikseni vaparivedoistani, ja muutenkin homma meni sen verta hyvin nappiin, että kolmas sija pamahti ekassa ammattilaiskisassani. Ihania muistoja. <3

vanhoja kisakuvia

NFE 2016 & 2017

Viimeiset kaksi vuotta on tullut vedettyä tuomarin hommissa niin SM-kisoissa kuin kansainvälisellä puolella. Viime vuonna tuli vedettyä myös viimeiseksi jäänyt vetoni vaparifitnesshommissa quest posingin merkeissä, kun vedin aiemmin syksyllä Olympiassa riipaisseeni vapaaohjelman päälavan puolella. Tämä oli kyllä hauska veto, vaikka nyt tuota videota tsekkaillessa näiden muiden kuvien ohella tuntuu huvittavalta katsoa kisaväritöntä kalkkunaa, ja myöskään aivan kisakireyteen vetämätöntä likkaa, hah!

Johan oli muistoja! Ja nyt kun tätä koostetta kasaili, niin käteen jäi itselle aika hämmentynyt fiilis. Aika hemmetin hyviä tuloksia tuolla kisarintamalla on tullut vedettyä, ja näyttääpä meno näin sileäksi vedettynä todella ruusuiselta. Tämä kuitenkin jättää piiloon kaiken sen, mitä duunia ja haasteita siellä taustalla on ollut, että eipä tuo ihan noin simppelisti ja vaivattomasti ole joka kerta maaliin kolahtanut. Koko matka on kaikesta huolimatta ollut todella antoisa, ja yksi ajanjakso elämässäni päättyikin vuosi sitten. Expon lavalta ja Lahden messukeskukselta on kuitenkin jäänyt käteen niin paljon mielettömiä muistoja, ja olen niin onnellinen, että olen saanut kokea kaikki ne hetket.

Ja hei! Tänäkin vuonna olen mestoilla tuomarihommissa sekä FASTin messuständillä pörräilemässä. Jos siis ootte mestoilla niin tulkaa morottelemaan meitsiä ja heitteleen yläfemmoja tuonne FASTin pisteelle, jossa pyörin sekä lauantaina että sunnuntaina kello 12:30-14:00. Mä oon kuulemma ihan kiva likka, enkä mä ketään pure. :D Lisäksi pidän myös lauantaina puheenvuoron messulavalla aiheesta ”kestävä kehonmuokkaus”, joten sinne siis kello 12:00 kuuntelemaan meitsin jorinoita!

Hemaisevaa viikonloppua joka pataan!

TSEKKAA MYÖS:
PROVE by Piia-valmennukset*

EDELLINEN JUTTUNI:
Mulla on ollut vaikeaa olla erilainen

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

OLYMPIA VLOG – VIHDOIN ULKONA!

olympia piia pajunen

Jeaah buddyy! Nyt se on vihdoin purkissa ja pihalla! Eihän tähän mennytkään kuin pari kuukautta, mutta syytän ensisijaisesti ”muutamia” teknisiä ongelmia, joissa jokaisessa oli oma pala purtavanaan. Niistä kuitenkin saatiin vihdoin oikein mojova niskalenkkiote, ja täältä sitä vlogia nyt pesee ja lujaa! Viikon alkupuoleltahan julkaisin jo ennen kyseistä kisaviikonloppua edellisen videoni Oon kuulemma Vegasissa, ja nyt sitten pärähtää tulille tämän vuoden kisakauteni huipennus, joten tättärää! Olkaapa hyvä!

Videoita on tulossa vielä loppuvuonna taatusti lisää, joten pistähän näitä odotellessa meitsin tubekanava seurantaan, ja uusia odotellessa kurkista ihmeessä myös Toronto Pron Vlogi tai sapuskafiilistelyä pullollaan oleva Tankkauspäivän mussuttelusetti. Näillä meinaan pääsee hyvään alkuun, jos olet sattunut kyseiset spektaakkelit missaamaan! ;)

Viihteellistä keskiviikkoa, ja antakaahan filmin pyöriä! Boom!

Kurkkaa myös: Olympia top 10!

Edellinen juttuni: Vaihtelua olkapäätreeniin? 3 suosikkiani jakoon!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen