MITÄ PÄÄLLE KEVÄÄN JUHLIIN? 5 x ASUTÄRPIT!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ylppärit, rippijuhlat, kevätjuhlat ja kesähäät. Sukujuhlat, synttäribileet ja kissanristiäiset. Mikä näitä yhdistää? No tietenkin se tunnettu ikuisuusongelma, eli mitä laittaa päälle. Viikonlopun kunniaksi ja perjantaikevennykseksi vaihdoinkin treenitrikoot mekkoihin ja Free Runit korkkareihin sekä käänsin hiuksiin kiharaa. Laittautuminen on kyllä mielestäni aina niin kivaa, kunhan vain tietää, mitä laittaa päälle. ;)

Olen tässä kevään aikana hamstraillut tulevalle reissulle mukaan useampiakin mekkoja, mutta totesin, että näistähän suurin osa toimisi myös kevään juhlissa. Asuongelma on näissä juhlavissa hetkissä aina todellinen, ja mekkoja saa etsiä aina kissojen ja koirien kanssa. Tässä siis parit vinkit ja inspikset, millaisiin asuihin voisi kekkereihin sonnustautua!

TUMMANSININEN ON KEVÄÄN MUSTA

Tummansininen toimii kevään juhlissa ihan äärimmäisen hyvin, ja lisää omanlaista arvokkuutta ja juhlavuutta juhlahumuun. Leikkauksella tekee mekoissa todella paljon, ja tässä tykkäsin erityisesti tuosta halterneck-tyylisestä kauluksesta. Tähän kylkeen näyttävät korvakorut ja punaa huuliin, niin homma pelittää!

Tummansininen juhlamekko: TÄÄLTÄ*

HIGH-LOW HELMAA

Ah, mikä helma. Edestä keveästi sääret paljastava ja takaa selkeästi pidempi helma luo ihanaa keveyttä ja leikkisyyttä tähän asuun. Yläosissa olen aivan rakastunut erinäisissä muodoissa tuohon läpinäkyvän kankaan ja muotoonleikatun rintaosan yhdistämiseen, ja tässä mekossa tämä yhdistyy niin ihanasti tuohon freesin leikkisään helmaan aivan täydellisesti. Tätä kyllä ajattelin hulmutella itse kevään juhlien sijaan Miamin rantakaduilla. ;)

Keveä juhlamekko: TÄÄLTÄ*

KULTAA JA SINISTÄ

Rakastuin. Niin supertyylikäs kokonaisuus, todella mukava päällä ja istuu kuin nakutettu korostaen muotoja oikeista paikoista. Tämän mallin kanssa ei myöskään todellakaan tarvitse kärsiä ikuisesta rintsikkaongelmasta, vaan tavalliset rintsikat piiloutuvat asun alle ilman olkainkikkailuja. Lähtee ehdottomasti mukaan rapakon taakse, ja jospa tällä voisi itsekin kisojen jälkeen käydä ravintelissa syömässä paremman puoliskon kanssa. :)

Kulta-sininen mekko: TÄÄLTÄ*

MUOTOA JA KURVEJA

Tyylikäs, simppeli ja todellakin muotoja imarteleva ja korostava trikoomekko, joka ei ole edes hinnalla pilattu. Korostaa juuri kehon parhaita puolia ja luo illuusiota yhä kurvikkaammasta vartalosta. Toimii, ja tämä on itseasiassa ollut päällä allekirjoittaneella jo talven kekkereissäkin, mutta mustan ja beigen lyömätön kombo pelaa myös erinomaisesti kesällä.

Muotoileva mekko: TÄÄLTÄ* (alessa)

TYYLIKÄSTÄ PITSIÄ

Musta pitsi toimii myös kesällä, vaikka arvoin pitkään myös tuon valkoisen version välillä. Ainahan juhla-asun ei tarvitse naisilla sisältää helmaa, ja mustat tiukat farkut yhdistettynä mustaan pitsibodyyn toimii myös erinomaisesti esimerkiksi kesäyössä juhlien jatkoilla. BTW kerrankin löytyi body, jossa alaosassa on napeilla varusteltu ja vielä string-mallinen (miksi bodyissa on lähes aina leveänmallinen alaosa, jonka saumat paistavat todella rumasti alaosan läpi?). Kuohuvaa ja kahvia nautiskellessa ei siis tarvitse riisua koko yläosaa naisten huoneessa ravatessa, mikä on todella jees. :D

Pitsibody: TÄÄLTÄ* // Mustat superstretchfarkut: TÄÄLTÄ*

Mahtavaa ja asukriisitöntä viikonloppua! Pus!

Tsekkaa myös: Parhaimmat farkut treenatuille jaloille

Edellinen juttuni: Tuloksia ilman tarkkaa ruokavaliota? – Miten syödä?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

TEAM ADIDAS VAI TEAM NIKE?

*Sisältää mainoslinkkejä

Addu vai Nike? Tämä varmasti jakaa jengiä yhtä tehokkaasti kuin Pepsi Max ja Cokis Zero sekä maksalaatikko rusinoilla vai ilman. Makuasioista voi tunnetusti kiistellä, ja siksi ajattelin heittää oman lusikkani soppaan tässä tulenherkässä ja kunnallisvaalejakin ajankohtaisemmassa aiheessa näin perjantaikevennykseksi. :D

Itsehän olen aina ollut 100% Nike-tyttö. Kaikki missä on lukenut ”Just do It” tai koreillut se yksinkertaisuudessaan niin kaunis swoosh-logo ovat saaneet pupillini laajentumaan, ja likka on ollut myyty. Ja vaatekappale myös. Jotain on kuitenkin viime aikoina tapahtunut. En tiedä onko Adidas onnistunut freesaamaan brändiään vai olenko minä vain laajentanut maailmankatsomustani, sillä kolme raitaa on alkanut ihan totta sytyttämään ihan toden teolla. Miten ihmeessä tässä näin on päässyt käymään?

Nike Pro-toppi: TÄÄLTÄ* // Petroolinväriset Nike Pro-trikoot: TÄÄLTÄ*

Okei okei. Nikellä on kyllä tiettyjä lemppareita, joihin vahvasti tukeudun enkä varmaan koskaan päästä irti. Yllä olevassa kuvassa neonkeltaisena koreilevan Nike Pro-mallin treenitoppeja omistan laskujeni mukaan seitsemässä eri värissä. Myös näiden alle sujahtavista urkkatopeista käytän nykyään 90% vain Nike Pro Indy-mallia, joita löytyy allekirjoittaneen karderobista myös viidessä eri värivaihtoehdossa. Tähän en ajatellut asiaa jättää, sillä tavoitteena olisi haalia niitä kovan käytön vuoksi vielä parit lisää eri väreissä.

Nike Pro-trikoissa vaatekaappini hyllyt notkuvat täyspitkistä, kaprimallisista sekä pidemmistä että lyhyemmistä shortseista. Värivaihtoehtoja olen hamstrannut vaikka mihin lähtöön, ja nuo yllä olevat petroolin väriset täyspitkät Nike Prot saivat sydämmeni ehkä pakahtumaan, kun ne Stadiumista bongasin. <3 Mustat täyspitkät Nike Prot ovat kyllä silti vaatekaappini vakiokalustoa, ja nämä ovat kyllä lähes joka kerta päälläni, kun vapaaohjelmaa treenaan. Eivät tipu jalasta kovassakaan menossa ja kestävät kovankin nihraantumisen polvieni ja lattian välissä. Neonvärit toki iskevät herkkään sielunmaailmaani aina ja lujaa, ja silloin ei kyllä omalla kohdallani enää kysellä onko valmistaja Nike vai Adidas.

Nike-huppari: TÄÄLTÄ*

Olen myös huomannut jakautuvani Addun ja Niken välille eri tavoin, kun puhe on treenistä ja vapaa-ajasta. Nike tuntuu viehättävän silti edelleen tasaisen vahvasti treenivaatteissa, mutta Adidaksella tuo vapaa-ajan vaatetus tuntuu tällä hetkellä nappaavan tätä likkaa melkoisen lujaa. Kolme raitaa osuu ja uppoaa, sekä yleensä melko hillityn tyylikäs ja sanattomalla asenteella varustetut Addut toimivat kyllä rennossa sekä tyylikkäässä katulookissa aivan järjettömän hyvin!

Muutamia aivan ihania suosikkeja treenivaatehyllylle on Addulta myös kertynyt, mutta suurinta alaa treenihyllyllä valtaa edelleenkin Nike. Arkivaatteiden puolella homma on kyllä keikahtanut toisin päin, mitä en olisi vielä pari vuotta sitten uskonut koskaan tapahtuvan. Ja tuossa alla olevassa kuvassakin kinttujani kuorruttavat kolmen raidan trikoot tilasin vain ja ainoastaan treenikäyttöön, mutta niiden mukavuus, istuvuus ja lookki kolahti niin lujaa, että treeneissä näitä en kyllä tule käyttämään, vaan nuo päätyvät itselläni ihan pyhäpöksyiksi.

Niin se vaan kuitenkin menee, että maailma muuttuu ja niin muutun minäkin, eikä vaatekaappini ole enää entisensä. Sieltä siis löytyy Niken lisäksi sekä Addua, mutta pakkohan vielä tähän on todeta, että jotenkin myös mielestäni pitkään notkahduksessa ollut Pumakin on piru vie lähtenyt houkuttelemaan. Mitä täällä tapahtuu? Muutunko minä vai petraavatko brändit?

Adidas-treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Adidas-trikoot: TÄÄLTÄ*

Asiaan kuuluvasti tähän loppuun on heitettävä ilmoille kysymys, että kumpaan ryhmään sinä kuulut? Team Adidas vai Team Nike? Ja vielä kinkkisempi kysymys kuuluukin, että saako näitä sekoittaa keskenään? ;)

Mieletöntä viikonloppua tasapuolisesti brändimieltymyksistä riippumatta!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini

Edellinen juttuni: Tuhoatko itsesi ”hyvinvoinnilla”?

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen