MITÄ PÄÄLLE? – UPEAT KESÄMEKOT x 7

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä ja mekot! Aivan parasta! En ole todellakaan ollut koko ikääni mekkoihmisiä, vaan hulmuavan helman sijasta olen aina ehdottomasti valinnut mieluummin kaksi lahjetta. Nyt viimeisinä vuosina mekot ovat alkaneet löytää tietään karderoobini kätköihin yhä tiheämpään tahtiin, kun olen vihdoin löytänyt hieman osuvampia yksilöitä omaa varttani ja makumaailmaani pukemaan. Sekin oivallus, että mekon kanssa voi pukea tennarit tai mukavat ”suihkusandaalit”, on tuonut ihan uutta ulottuvuutta mekkoihin sonnustautumiseen. Tässä siis tämän hetken lemppareitani mekkojen osalta! Hiiops!

7 x UPEA MEKOT

VALKOINEN ADIDAS

Tämä! Mieletön bongaus, johon rakastuin yltäpäätä ja oitis! Kyseinen mekko päälläni juuri eilen siskon tyttöjeni synttärijuhlilla, mutta onhan tällä viiletetty myös keskikaupungilla ja palavereissakin. Monikäyttöinen, ajaton ja tyylikäs. Kaiken kaikkiaan hana!

Adidas -mekko: TÄÄLTÄ*

SIMPPELI MAKSIMEKKO

Yksinkertainen maksimekko vaan toimii! Niin mukava hipiän päällä ja kesäinen kokonaisuus, jolla pärjää neuletakin kanssa viileinä kesäiltoina ja hellepäivinä ihan sellaisenaan. Ja mikä parasta, ei tarvitse huolehtia, onko sääret ajeltu, hah! :D

maksimekko
Maksimekko: TÄÄLTÄ* // Sandaalit: TÄÄLTÄ*

VILLI ADIDAS

Siis olen niin rakastunut! Värejä ja rohkeaa kuosia yhdistettynä Adidaksen perinteiseen kolmeen raitaan. Tästä mekosta tuli heittämällä yksi vaatekaappini huikeimmista helmistä. Kaiken kukkuraksi mekko on upea, mutta päällä silti niin mukava, ja tämä onkin joutunut jo todella kovalle käytölle tämän likan arjen menoissa. Uskon, että tätä tulen vaalimaan ja kauan. <3

Adidas-mekko: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

JUMPSUIT VS MEKKO

Okei okei. Tämä ihanan kesäinen vaatekappale ei ole mekko, mutta tämä oli pakko nostaa mukaan tähän postaukseen. Ihanan keveä ja kesäinen shortsihaalariasu on vaan todella osuva, eikä tarvitse olla huolissaan nouseeko mekon helma liian korkealle ja vilahtaako jotain, hah! Naisellinen jumpsuit olematta yhtään liikaa, ja erityiset propsit tuolle korkealle nousevalle kaula-aukolle. Oijoi!

Jumpsuit: TÄÄLTÄ* // Sandaalit: TÄÄLTÄ*

PITKÄHIHAINEN TRIKOOMEKKO

Todella näppärä ja toimiva perusmalli vaatekaapin pohjakiveksi, ja tätähän löytyy myös useassa eri sävyssä ja kuosissa. Istuu kauniisti päälle olematta kuitenkaan liian nakinkuori. Toimii todella hyvin sellaisenaan, ja yksinkertaista mallia on helppo ehostaa fiiliksen ja tilanteen mukaan erilaisilla koruilla, kengillä ja asusteilla. Monikäyttöisyydelle iso käsi!

Trikoomekko: TÄÄLTÄ*

SPORTTISTA TYYLIÄ

Jos pystyn ymppäämään yhteen mekkopostaukseen jo kolmannen Addun mekon, niin on oikeasti aika kova! Tämä kolmiraitainen musta trikoomekko on aivan hävyttömän ihana ja tyylikäs niin arkeen kuin keveämpäänkin juhlaan. Lookki on mekossa ihanan sporttinen mutta ajaton. Ah.

Adidas -trikoomekko: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

RAIDALLINEN MAKSIMEKKO

Parasta tässä mekossa on mukavuus! Materiaali on ihanan pehmeää ja laskeutuvaa trikoota, ja malli on myös äärimmäisen mukautuva. Vyötärölle solmittava nauha tuo esille myös vyötärön kuitenkaan puristamatta ja samanaikaisesti myös mahdolliset kesäturvotukset jäävät piiloon, hah! Viime kesänä rohmusin itselleni tästä samaisesta mallista sini-valko-mustan version, ja tälle kesälle olikin jatkettava samalla hyvällä linjalla. <3

maksimekko

maksimekko
Maksimekko: TÄÄLTÄ* // Sandaalit: TÄÄLTÄ*

Tänään päivä menee kuitenkin helman sijaan römppäshortseissa ja t-paidassa, sillä meitsi vetii sudilla omakotitaloa uuteen koreaan kuosiin talkoomerkeissä ja ruokapalkalla. Kelpaa tämä sunnuntai näinkin! :D

Häikäisevää sunnuntaita!

Vilkaise myös:
Mitä päälle? Keväiset yläosat x 7
& Juosten kustu

Edellinen juttuni:
Koiran tapaturma & leikkaus – Pöpön vointi nyt

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

RENTO JA TYYLIKÄS! 4 x COLLEGE-PAITA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ah! Pehmoiset ja samalla tyylikkään collegepaidat ovat ihan mun lemppareitani! Mätsäävät näppärästi arkeen farkkujen ja huulipunan kanssa, mutta Juhannuksen kesämökkitouhuissa ja sunnuntain höntsäfiiliksiin nämä sopeutuvat silti rentoudella ja mukavuudellaan. Ja rehellisyyden nimissä sanottakoon, että rentojen college-paitojen alla kiertää mukavasti ilma, eikä kainalosoija iske. Tässä tämän hetken neljä upeinta college-paitaa omasta takaa, jotka tuntuvat tarttuvat vaatekaapista lapaseen ja tiheään! Ja hei. Eihän täällä Suomen kesässä ilman pitkähihaisia pärjää.

RENTO ADDU

Niin. Ihana. Aivan loistava oversize-malli, ja joka ei ole yhtään liian perunasäkki. Tuossa myös erityisen hyvänä extrana molemmilta sivuilta löytyvät piilovetskaritaskut, jotka eivät näy ulospäin, mutta tarvittaessa sinne saa sujautettua kännykät, avaimet ja huulipunat. Heittämällä lemppariksi, ja harmaa mätsää niin näppärästi kaikkiin sävyihin.

Adidas- college-paita: TÄÄLTÄ*

PINKKI OVERSIZE

Siis tämä! Tiger of Swedenin crop-mallinen oversize-college hehkuu säväkästi vähän kasarityyliä niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta. Malli myös toimii itselläni hyvin tasapainottaen kroppani mallia. Rento crop-malli meinaan osaltani tuo illuusiota kapeammasta uumasta ja tuo vastapainoa vähän raskaammalle alakerralleni.

college-paita
Pinkki college-paita: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

VARMA JA AJATON

Perinteinen ”joka naisen” musta Adidas. Ah! Ihanan simppeli ja toimiva kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja tässä vaiheessa täytyy todeta, että musta on kyllä tullut nykyään Adidas-tyttö, ja ennen vaatekaappiani vallinnut Nike on saanut kyllä väistyä ja lujaa. Ajaton Adidas tuskin koskaan väistyy muodista.

Adidas-college: TÄÄLTÄ*

PUNAINEN LEVI’S

Punainen on kova! Punainen on jotenkin itsessään ihanan itsevarma ja värikäs olematta yhtään liian räikeä. Neutraalisti räväkkä, eli todellakin toimii. Fun fact: Itse vihasin nuorempana punaisia, ja vasta päälle parikymppisenä suostuin pukemaan punaista niskaani. Nyt se on sitten ihan lemppari.

Levi’s- college-paita: TÄÄLTÄ* // Farkkushortsit: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Ja pssst. Elloksella on nyt valtavat kesäalet käynnistyneet, ja alennuksessa huikea kasa tuotteita (myös merkkituotteita) laidasta laitaan jopa -70%. Kurkkaa alevalikoima TÄÄLTÄ*!

Muikeaa tiistai-iltaa joka nassuun!

Vilkaise myös:
Mitä päälle? 7 x Keväiset yläosat!
& Miksi ulkonäössä pitäisi olla kaikki 5/5?

Edellinen juttuni:
Rehellisiä ajatuksia mun tulevaisuudesta

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram