TEAM ADIDAS VAI TEAM NIKE?

*Sisältää mainoslinkkejä

Addu vai Nike? Tämä varmasti jakaa jengiä yhtä tehokkaasti kuin Pepsi Max ja Cokis Zero sekä maksalaatikko rusinoilla vai ilman. Makuasioista voi tunnetusti kiistellä, ja siksi ajattelin heittää oman lusikkani soppaan tässä tulenherkässä ja kunnallisvaalejakin ajankohtaisemmassa aiheessa näin perjantaikevennykseksi. :D

Itsehän olen aina ollut 100% Nike-tyttö. Kaikki missä on lukenut ”Just do It” tai koreillut se yksinkertaisuudessaan niin kaunis swoosh-logo ovat saaneet pupillini laajentumaan, ja likka on ollut myyty. Ja vaatekappale myös. Jotain on kuitenkin viime aikoina tapahtunut. En tiedä onko Adidas onnistunut freesaamaan brändiään vai olenko minä vain laajentanut maailmankatsomustani, sillä kolme raitaa on alkanut ihan totta sytyttämään ihan toden teolla. Miten ihmeessä tässä näin on päässyt käymään?

Nike Pro-toppi: TÄÄLTÄ* // Petroolinväriset Nike Pro-trikoot: TÄÄLTÄ*

Okei okei. Nikellä on kyllä tiettyjä lemppareita, joihin vahvasti tukeudun enkä varmaan koskaan päästä irti. Yllä olevassa kuvassa neonkeltaisena koreilevan Nike Pro-mallin treenitoppeja omistan laskujeni mukaan seitsemässä eri värissä. Myös näiden alle sujahtavista urkkatopeista käytän nykyään 90% vain Nike Pro Indy-mallia, joita löytyy allekirjoittaneen karderobista myös viidessä eri värivaihtoehdossa. Tähän en ajatellut asiaa jättää, sillä tavoitteena olisi haalia niitä kovan käytön vuoksi vielä parit lisää eri väreissä.

Nike Pro-trikoissa vaatekaappini hyllyt notkuvat täyspitkistä, kaprimallisista sekä pidemmistä että lyhyemmistä shortseista. Värivaihtoehtoja olen hamstrannut vaikka mihin lähtöön, ja nuo yllä olevat petroolin väriset täyspitkät Nike Prot saivat sydämmeni ehkä pakahtumaan, kun ne Stadiumista bongasin. <3 Mustat täyspitkät Nike Prot ovat kyllä silti vaatekaappini vakiokalustoa, ja nämä ovat kyllä lähes joka kerta päälläni, kun vapaaohjelmaa treenaan. Eivät tipu jalasta kovassakaan menossa ja kestävät kovankin nihraantumisen polvieni ja lattian välissä. Neonvärit toki iskevät herkkään sielunmaailmaani aina ja lujaa, ja silloin ei kyllä omalla kohdallani enää kysellä onko valmistaja Nike vai Adidas.

Nike-huppari: TÄÄLTÄ*

Olen myös huomannut jakautuvani Addun ja Niken välille eri tavoin, kun puhe on treenistä ja vapaa-ajasta. Nike tuntuu viehättävän silti edelleen tasaisen vahvasti treenivaatteissa, mutta Adidaksella tuo vapaa-ajan vaatetus tuntuu tällä hetkellä nappaavan tätä likkaa melkoisen lujaa. Kolme raitaa osuu ja uppoaa, sekä yleensä melko hillityn tyylikäs ja sanattomalla asenteella varustetut Addut toimivat kyllä rennossa sekä tyylikkäässä katulookissa aivan järjettömän hyvin!

Muutamia aivan ihania suosikkeja treenivaatehyllylle on Addulta myös kertynyt, mutta suurinta alaa treenihyllyllä valtaa edelleenkin Nike. Arkivaatteiden puolella homma on kyllä keikahtanut toisin päin, mitä en olisi vielä pari vuotta sitten uskonut koskaan tapahtuvan. Ja tuossa alla olevassa kuvassakin kinttujani kuorruttavat kolmen raidan trikoot tilasin vain ja ainoastaan treenikäyttöön, mutta niiden mukavuus, istuvuus ja lookki kolahti niin lujaa, että treeneissä näitä en kyllä tule käyttämään, vaan nuo päätyvät itselläni ihan pyhäpöksyiksi.

Niin se vaan kuitenkin menee, että maailma muuttuu ja niin muutun minäkin, eikä vaatekaappini ole enää entisensä. Sieltä siis löytyy Niken lisäksi sekä Addua, mutta pakkohan vielä tähän on todeta, että jotenkin myös mielestäni pitkään notkahduksessa ollut Pumakin on piru vie lähtenyt houkuttelemaan. Mitä täällä tapahtuu? Muutunko minä vai petraavatko brändit?

Adidas-treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Adidas-trikoot: TÄÄLTÄ*

Asiaan kuuluvasti tähän loppuun on heitettävä ilmoille kysymys, että kumpaan ryhmään sinä kuulut? Team Adidas vai Team Nike? Ja vielä kinkkisempi kysymys kuuluukin, että saako näitä sekoittaa keskenään? ;)

Mieletöntä viikonloppua tasapuolisesti brändimieltymyksistä riippumatta!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini

Edellinen juttuni: Tuhoatko itsesi ”hyvinvoinnilla”?

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

PARHAIMMAT FARKUT TREENATUILLE JALOILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Jep jep. Kaikkihan vähänkään jerkkua jaloissa omaavat tietävät tämän saman ongelman. Farkut. Aina kiristää ja puristaa jostakin, kun samaan aikaan taas toisesta kohtaa lököttää niin että hävettää. Sitten kun istahdat alas penkille, niin työmiehen hymy paistaa ja päivän väri alushousuissa on koko kansan nähtävillä. Lopulta huomaat olevasi  ahdistuskohtauksen vallassa, kun istuma-asennossa puristavat farkut lamaannuttavat verenkiertosi ja tukkivat suoliston toiminnan. :D

Oma ongelmani on nimenomaan siinä, että jos hanurini ja reiteni saan kiskottua farkkuihin sisään, niin nilkat, polvet ja vyötärö lököttävät. Yhdistä siihen vielä kääpiömittainen varteni, niin ei hyvää päivää. Jatkuvan kyselyvirran perusteella uskaltaisin väittää, etten ole ainut tämän ongelman kanssa. Tässä kahdet allekirjoittaneen erittäin päteviksi todetut farkut, jotka istuvat kinttujeni päälle erinomaisen osuvasti, kestäneet kovassa käytössä ja kaiken lisäksi ovat vielä hemmetin miellyttävät jalassa.

DR. DENIM – PLENTY

Istuu kuin synti. Väri- ja tyylivaihtoehtoja Dr. Denimeistä on vaikka kuinka, mutta itse olen todennut ”Plenty”-mallin selkeästi miellyttävimmäksi. Dr. Denimin Plentyissä on mukavan korkea ja miellyttävä vyötärö, josta kuitenkin löytyy tavallinen vetoketju sekä vyölenkit. Istuessa ei siis tarvitse nykiä eikä pelätä työmiehen hymyn vilkkumista, ja housut ovat myös edustavat croptoppien tai farkkujen sisään menevien trikoopaitojen kanssa perinteisen vyötärön vuoksi. Kuminauhavyötärön mukavuus yhdistettynä normaaliin farkkulookiin.

Itse omistan myös Dr. Denimin Lexyt, joissa kangas on selkeästi farkkumaisempi ja paksumpi, mutta onnistuu silti joustamaan ja istumaan vyötäröstä, pakarasta, nivusista sekä polvista. Tuohan on täysin makuasia, pitääkö paksummasta farkkumaisesta vai ohuemmasta napakasta materiaalista, mutta itse henkilökohtaisesti tuo kuvissa esiintyvä Plenty kolahti omaan makumaailmaani ja lujaa. Pakara ei mene lysyyn ja reidetkin tulevat nätisti esille näyttämättä muodottomilta tunkeilta.

dr-denim
Dr. Denim Plenty Dark Sapphire: TÄÄLTÄ*

77th FLEA SUPERSTRETCH

Tilasin nämä pienellä riskillä, sillä lähtökohtaisesti epäilen kaikkia ”farkkuja”. Jumantsuikka, että nämä yllättivät positiivisesti, ja kyseiset farkut ovat myös kulkeneet kintuissa viime aikoina aika tiuhaan tahtiin. Parasta näissä on aivan mieletön istuvuus, ja se, että pakara ei mene lysyyn, vaan ihan ilman erikoisempia leikkauksia istuu ainakin meikäläisen kinttuihin korostaen nimenomaan hanuria ja reiden muotoa lyttäämättä niitä. Erityinen plussa myös nilkan alueen istuvuudesta, ja näissäkin farkuissa on ominaisuutena hyvin istuva, äärimmäisen miellyttävä ja korkea vyötärö, joka on varusteltu myös vyölenkein ja perinteisellä vetoketjulla.

Näitähän löytyy myös viidessä eri värissä, eikä farkkuja ole hinnalla pilattu, eli istuu myös tiukempien kinttujen lisäksi myös tiukempaan budjettiin. Koko talvi on kulkenut mukavasti S-koossa, mutta nyt sattumoisin rajumpien kisakiristelytalkoiden kohdalla huomaan, että kohta on varmaan hankittava samaiset koossa XS aivan kuten yllämainittujen Dr Denimien kohdalla.

77th Flea Superstretch: TÄÄLTÄ* // T-paita: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

”Hyvät farkut” ovat kuitenkin vahvasti jokaisen makuasia, mutta tässä olivat omat nyt jo pidemmän aikavälin suosikkini, joita uskaltaisin suositella muillekin, koska itselläni nämä ovat jatkuvassa käytössä ja pesussa kestäneet, enkä muihin farkkuihin ole viime kesän jälkeen koskenut, jollei puhtaista kuminauhavyötäröisistä ”jegginseistä” puhuta. Hyvin istuvat farkut ovat kuitenkin jokanaisenoikeus oli pakaran, vyötärön tai reiden suhde ja koko sitten mikä tahansa.

Ja psst! Snäpissäni (piiapajunen) tulilla nyt lauantaiaamun vatsatreenini, joka on näkyvillä vielä sunnuntaiaamuun asti. Sinne siis kyyläämään, hah! ;)

Häikäisevän aurinkoista lauantaita!

Tsekkaa myös: Parhaimmat treenitrikoot IKINÄ

Edellinen juttuni: Luetuimmat ja kohutuimmat blogipostaukseni

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen