TOP 5 TREENITRIKOOT TÄLLÄ HETKELLÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Vitsi jos olisikin tullut laskettua, että kuinka monia eri treenitrikoita sitä onkaan elämän aikana tullut tähän mennessä omistettua. En usko valehtelevani yhtään, jos toteasin puhuvani omien kinttujeni kohdalla kolminumeroisista luvuista, hah! :D Tässä kuitenkin otsikon mukaisesti tämän hetken TOP 5 lempparini treenitrikoohyllyltäni satunnaisessa järjestyksessä, olkaapa hyvät!

AIM’N-TRIKOOT

Aim’nit ovat tällä hetkellä yhdet ehdottomista suosikeistani, ja tykkään ihan hurjasti näiden simppelin tyylikkäästä lookista tuon imartelevan pakaraleikkauken kera. Sen verran on riuduttu keskivartalosta kisakuntoiseen kasaan, että ne super korkeavyötäröiset ovat jääneet jo isoiksi, ja niinhän siinä kisojen alla lähes kaikki normaalikokoiset vaatteet alkavat allekirjoittaneella lököttämään. Näistä pakaramuotoilluista versioista täytyy kyllä antaa hurjat propsit, sillä sama XS-koko on mennyt talvella meikäläisen offibootylle ja eikä vieläkään lökötä mistään. Mukautumiskyky on näissä siis ihan mieletön..

Aim’n trikoot: TÄÄLTÄ*

ADIDAS KOLMEN RAIDAN TRIKOOT

Nämä Addut tilasin itselleni treenitrikoiksi, mutta piru vie, kun olivat aivan liian hyvät! :D Kolmen raidan trikoot päätyivät siis pyhähousuiksi, ja nämä toimivat ihan sairaan hyvin arkivaatetuksessa ihmisten ilmoillakin bomberin tai farkkutakin kanssa. Voiko parempaa kombinaatiota ollakaan, kun arkeen sopiva tyyli ja treenitrikoiden miellyttävyys ja istuvuus? No ei. <3

Adidaksen kolmen raidan trikoot: TÄÄLTÄ*

MARMORITRIKOOT

Ihanaa kun treenivaatekuoseissa uskalletaan käyttää luovuutta! Vaikka tykkään todella paljon myös räikeistä ja värikkäistä treenitrikoista, niin kymmenen värin yhdistäminen riemunkirjaviksi pääsiäispöksyiksi ei oikein sielunmaailmaani iske. Näissä marmoritrikoissa yhdistyy jotenkin ihanan harmonisesti tyylikkyys ja sopiva twisti ilman väkisin vääntämistä. Nämä marmoritrikoot ovat aiheuttaneet valtavasti laajentuneita silmiä ja ”mistä mistä?!?!”-kyselyitä, en kyllä ihmettele. Mukavatkin ovat vielä jalassa, niin kokonaisuus kyllä nappaa.

Marmoritoppi: TÄÄLTÄ* // Marmoritrikoot: TÄÄLTÄ*

DEDICATION-TRIKOOT

Tyylikäs musta toimii aina, ja siihen sulautettu korallinpinkki, pakaraa korostava leikkaus sekä simppelin iskevä motivaatiosana on aika osuva kombo. Kokonaisuus ei ole millään tavalla tylsä eikä kuitenkaan silmiinpistävän räiskyvä, eli kaikkea sopivasti tasapainossa. Jotenkin nämä trikoot valikoituvat aika usein jalkaan treenille lähdettäessä, ja siksi nämä kapuavat myös meitsin tämän hetken top-listalle. Kokoskaala näissä kyseisissä trikoissa on melkoisen kikkana, ja itsekin käytän vieläkin pienentyneen hanurini päällä kokoa S. Ja on myös tässä kohdassa vielä ihan pakko todeta, että tuo saman sarjan treenisvetari tähän komboon on silkkaa parhautta! #treenifäshöön

Treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

GET STRONGER-TRIKOOT

Nämä trikoot tuli kotiutettua osittain herätebongauksena, vaikka harmaita perustreenitrikoita olinkin jo hetken aikaa etsiskellyt. Onneksi kotiutin, sillä näistä on tullut kyllä yhden suosikeistani, ja harmaan kanssa on muutenkin kiva yhdistellä minkä tahansa väristä treenitoppia. Vyötärön sisäpuolella passeli silikoninauha, joka estää falskaamisen takaapäin, eikä tarvitse kyykyissäkään huolehtia, joten toimii! Kokoskaala on näissäkin pienehköä luokkaa, eli jos näistä innostuu, niin kannattaa valita se isompi kahden vaihtoehdon välillä puntaroidessa. Ja tosiaan näitähän ei ole myöskään hinnalla pilattu, mutta halpakin voi oikeasti olla hyvä.

Treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

Pakko kyllä vielä antaa lopuksi kiitos ja kumarrus myös Nike Pron kokopitkille trikoille. Vapaaohjelmatreenissä näitä ei voita sitten mikään, mutta salin puolella ja muuta soijatreeniä lenkkitossut jalassa vääntäessä nämä yllä esitellyt trikoot kuuluvat tämän hetken suosikkeihini, jotka alitajuisesti sujahtavat kinttuihini kerta toisensa jälkeen treenivaatekaappini kätköistä. :)

Leppoista pääsiäissunnuntaina! Pus!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini!

Edellinen juttuni: Pääsiäismättö pilasi elämäsi

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

TEAM ADIDAS VAI TEAM NIKE?

*Sisältää mainoslinkkejä

Addu vai Nike? Tämä varmasti jakaa jengiä yhtä tehokkaasti kuin Pepsi Max ja Cokis Zero sekä maksalaatikko rusinoilla vai ilman. Makuasioista voi tunnetusti kiistellä, ja siksi ajattelin heittää oman lusikkani soppaan tässä tulenherkässä ja kunnallisvaalejakin ajankohtaisemmassa aiheessa näin perjantaikevennykseksi. :D

Itsehän olen aina ollut 100% Nike-tyttö. Kaikki missä on lukenut ”Just do It” tai koreillut se yksinkertaisuudessaan niin kaunis swoosh-logo ovat saaneet pupillini laajentumaan, ja likka on ollut myyty. Ja vaatekappale myös. Jotain on kuitenkin viime aikoina tapahtunut. En tiedä onko Adidas onnistunut freesaamaan brändiään vai olenko minä vain laajentanut maailmankatsomustani, sillä kolme raitaa on alkanut ihan totta sytyttämään ihan toden teolla. Miten ihmeessä tässä näin on päässyt käymään?

Nike Pro-toppi: TÄÄLTÄ* // Petroolinväriset Nike Pro-trikoot: TÄÄLTÄ*

Okei okei. Nikellä on kyllä tiettyjä lemppareita, joihin vahvasti tukeudun enkä varmaan koskaan päästä irti. Yllä olevassa kuvassa neonkeltaisena koreilevan Nike Pro-mallin treenitoppeja omistan laskujeni mukaan seitsemässä eri värissä. Myös näiden alle sujahtavista urkkatopeista käytän nykyään 90% vain Nike Pro Indy-mallia, joita löytyy allekirjoittaneen karderobista myös viidessä eri värivaihtoehdossa. Tähän en ajatellut asiaa jättää, sillä tavoitteena olisi haalia niitä kovan käytön vuoksi vielä parit lisää eri väreissä.

Nike Pro-trikoissa vaatekaappini hyllyt notkuvat täyspitkistä, kaprimallisista sekä pidemmistä että lyhyemmistä shortseista. Värivaihtoehtoja olen hamstrannut vaikka mihin lähtöön, ja nuo yllä olevat petroolin väriset täyspitkät Nike Prot saivat sydämmeni ehkä pakahtumaan, kun ne Stadiumista bongasin. <3 Mustat täyspitkät Nike Prot ovat kyllä silti vaatekaappini vakiokalustoa, ja nämä ovat kyllä lähes joka kerta päälläni, kun vapaaohjelmaa treenaan. Eivät tipu jalasta kovassakaan menossa ja kestävät kovankin nihraantumisen polvieni ja lattian välissä. Neonvärit toki iskevät herkkään sielunmaailmaani aina ja lujaa, ja silloin ei kyllä omalla kohdallani enää kysellä onko valmistaja Nike vai Adidas.

Nike-huppari: TÄÄLTÄ*

Olen myös huomannut jakautuvani Addun ja Niken välille eri tavoin, kun puhe on treenistä ja vapaa-ajasta. Nike tuntuu viehättävän silti edelleen tasaisen vahvasti treenivaatteissa, mutta Adidaksella tuo vapaa-ajan vaatetus tuntuu tällä hetkellä nappaavan tätä likkaa melkoisen lujaa. Kolme raitaa osuu ja uppoaa, sekä yleensä melko hillityn tyylikäs ja sanattomalla asenteella varustetut Addut toimivat kyllä rennossa sekä tyylikkäässä katulookissa aivan järjettömän hyvin!

Muutamia aivan ihania suosikkeja treenivaatehyllylle on Addulta myös kertynyt, mutta suurinta alaa treenihyllyllä valtaa edelleenkin Nike. Arkivaatteiden puolella homma on kyllä keikahtanut toisin päin, mitä en olisi vielä pari vuotta sitten uskonut koskaan tapahtuvan. Ja tuossa alla olevassa kuvassakin kinttujani kuorruttavat kolmen raidan trikoot tilasin vain ja ainoastaan treenikäyttöön, mutta niiden mukavuus, istuvuus ja lookki kolahti niin lujaa, että treeneissä näitä en kyllä tule käyttämään, vaan nuo päätyvät itselläni ihan pyhäpöksyiksi.

Niin se vaan kuitenkin menee, että maailma muuttuu ja niin muutun minäkin, eikä vaatekaappini ole enää entisensä. Sieltä siis löytyy Niken lisäksi sekä Addua, mutta pakkohan vielä tähän on todeta, että jotenkin myös mielestäni pitkään notkahduksessa ollut Pumakin on piru vie lähtenyt houkuttelemaan. Mitä täällä tapahtuu? Muutunko minä vai petraavatko brändit?

Adidas-treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Adidas-trikoot: TÄÄLTÄ*

Asiaan kuuluvasti tähän loppuun on heitettävä ilmoille kysymys, että kumpaan ryhmään sinä kuulut? Team Adidas vai Team Nike? Ja vielä kinkkisempi kysymys kuuluukin, että saako näitä sekoittaa keskenään? ;)

Mieletöntä viikonloppua tasapuolisesti brändimieltymyksistä riippumatta!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini

Edellinen juttuni: Tuhoatko itsesi ”hyvinvoinnilla”?

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen