TREENIHOUSUT, JOIHIN EN VAIN KYLLÄSTY

*Sisältää mainoslinkkejä

Viidet treenitrikoot samalta brändiltä puolen vuoden sisään. Ehkä se riittää todisteeksi siitä, että taidan tykätä näistä aika järkyttävän lujaa, hah! Ensimmäiset lähtivät kovalle koetukselle heti vuoden vaihteessa, eli kyllähän tässä jo tovi on näillä jumppailtu. Näin kisaprepin riuduttamalla hanurilla ja reidenympäryksellä ovat jo monet treenitrikoot lähteneet lököttämään, mutta Aim’n-trikoot eivät ole pettäneet tässäkään, ja tämän vuoksi näille vielä yhden oman oodin muodossa riipaisin!

Treenivaatteista tosiaan höpisen blogin puolella kohtuu usein, mutta onhan hei tasa-arvosta pidettävä kiinni. Muotiblogeja merkkihuiveineen ja asusteita uhkuvine #fäshön-kuvineen on internetti pullollaan, mutta entäs me, jotka viihdymme suurimman osan ajasta jumppakamineissa? Kai meilläkin on oikeus fiilistellä päheitä treenitrikoita ja siisteimpia urheilutoppiuutuuksia? ;) Noh, pidemmittä analyyseittä, mennään itse asiaan, eli tässä kaikki ihanaiset Aim’n-trikoot treenivaatekaappini kätköistä!

KORKEAVYÖTÄRÖISET AIM’N-TRIKOOT

Maastonvihreät Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Viininpunaiset Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

AIM’N-TRIKOOT PAKARALEIKKAUKSELLA

Harmaat Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

 

Vaaleansiniset Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

 

Harmaakuvioiset (tämän hetken lempparini) Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*  // Toppi: TÄÄLTÄ*

Heräsin taas näihin trikoisiin ihan sen vuoksi, koska olin jo varmaan kuukauden päivän elänyt erittäin todentuntuisessa harhaluulossa (liekö unta nähnyt), että nuo korkeavyötäröiset olisivat jääneet keskivartalosta minulle isoksi. Eräs aamu ne jalkaani huvikseen sujauttaessani totesin kuitenkin, että nyt on olleet luulot täysin väärät. Piru vie kun se XS venyi peräsimeni päälle talvella muhkeammissa muodoissa ilman puristamista ja nyt tämän rimppakintun pinnassa samat trikoot istuvat edelleenkin kuin nakutettu! Mukautuvuudelle siis viis kautta viis, eivätkä muuten näy läpi tai falskaa takaa vyötäröstä.

Itselläni on siis joka kuvassa ja jokaisista trikoista koko XS. Kokovalikoimathan hupenevat ja täyttyvät kilvan tahtiin HOB:lla jatkuvalla sykkeellä, koska ilmeisesti joku muukin näistä trikoista tykkää kuin minä. Onneksi näitä trikoita löytyy vaikka ja missä päheissä kuoseissa erilaisiin makunystyröihin iskien, ja kaikki mahdolliset varianssit löydät TÄÄLTÄ*. Muutenkin House of Brandonilla on menossa vielä maanantaina vappupäivään asti Mid Season Sale, jossa paljon kevään uutuuksia ja kosmetiikkaakin edullisin hinnoin!

Huikeaa lauantaita kaiken kokoisille kintuille! Pus! ;)

Kurkkaa myös: GYM LOOK BOOK – Treenivaateyhdistelmien suosikkini

Edellinen videoni: Treeni- ja ravintofilosofiani kulmakivet

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

TOP 5 TREENITRIKOOT TÄLLÄ HETKELLÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Vitsi jos olisikin tullut laskettua, että kuinka monia eri treenitrikoita sitä onkaan elämän aikana tullut tähän mennessä omistettua. En usko valehtelevani yhtään, jos toteasin puhuvani omien kinttujeni kohdalla kolminumeroisista luvuista, hah! :D Tässä kuitenkin otsikon mukaisesti tämän hetken TOP 5 lempparini treenitrikoohyllyltäni satunnaisessa järjestyksessä, olkaapa hyvät!

AIM’N-TRIKOOT

Aim’nit ovat tällä hetkellä yhdet ehdottomista suosikeistani, ja tykkään ihan hurjasti näiden simppelin tyylikkäästä lookista tuon imartelevan pakaraleikkauken kera. Sen verran on riuduttu keskivartalosta kisakuntoiseen kasaan, että ne super korkeavyötäröiset ovat jääneet jo isoiksi, ja niinhän siinä kisojen alla lähes kaikki normaalikokoiset vaatteet alkavat allekirjoittaneella lököttämään. Näistä pakaramuotoilluista versioista täytyy kyllä antaa hurjat propsit, sillä sama XS-koko on mennyt talvella meikäläisen offibootylle ja eikä vieläkään lökötä mistään. Mukautumiskyky on näissä siis ihan mieletön..

Aim’n trikoot: TÄÄLTÄ*

ADIDAS KOLMEN RAIDAN TRIKOOT

Nämä Addut tilasin itselleni treenitrikoiksi, mutta piru vie, kun olivat aivan liian hyvät! :D Kolmen raidan trikoot päätyivät siis pyhähousuiksi, ja nämä toimivat ihan sairaan hyvin arkivaatetuksessa ihmisten ilmoillakin bomberin tai farkkutakin kanssa. Voiko parempaa kombinaatiota ollakaan, kun arkeen sopiva tyyli ja treenitrikoiden miellyttävyys ja istuvuus? No ei. <3

Adidaksen kolmen raidan trikoot: TÄÄLTÄ*

MARMORITRIKOOT

Ihanaa kun treenivaatekuoseissa uskalletaan käyttää luovuutta! Vaikka tykkään todella paljon myös räikeistä ja värikkäistä treenitrikoista, niin kymmenen värin yhdistäminen riemunkirjaviksi pääsiäispöksyiksi ei oikein sielunmaailmaani iske. Näissä marmoritrikoissa yhdistyy jotenkin ihanan harmonisesti tyylikkyys ja sopiva twisti ilman väkisin vääntämistä. Nämä marmoritrikoot ovat aiheuttaneet valtavasti laajentuneita silmiä ja ”mistä mistä?!?!”-kyselyitä, en kyllä ihmettele. Mukavatkin ovat vielä jalassa, niin kokonaisuus kyllä nappaa.

Marmoritoppi: TÄÄLTÄ* // Marmoritrikoot: TÄÄLTÄ*

DEDICATION-TRIKOOT

Tyylikäs musta toimii aina, ja siihen sulautettu korallinpinkki, pakaraa korostava leikkaus sekä simppelin iskevä motivaatiosana on aika osuva kombo. Kokonaisuus ei ole millään tavalla tylsä eikä kuitenkaan silmiinpistävän räiskyvä, eli kaikkea sopivasti tasapainossa. Jotenkin nämä trikoot valikoituvat aika usein jalkaan treenille lähdettäessä, ja siksi nämä kapuavat myös meitsin tämän hetken top-listalle. Kokoskaala näissä kyseisissä trikoissa on melkoisen kikkana, ja itsekin käytän vieläkin pienentyneen hanurini päällä kokoa S. Ja on myös tässä kohdassa vielä ihan pakko todeta, että tuo saman sarjan treenisvetari tähän komboon on silkkaa parhautta! #treenifäshöön

Treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

GET STRONGER-TRIKOOT

Nämä trikoot tuli kotiutettua osittain herätebongauksena, vaikka harmaita perustreenitrikoita olinkin jo hetken aikaa etsiskellyt. Onneksi kotiutin, sillä näistä on tullut kyllä yhden suosikeistani, ja harmaan kanssa on muutenkin kiva yhdistellä minkä tahansa väristä treenitoppia. Vyötärön sisäpuolella passeli silikoninauha, joka estää falskaamisen takaapäin, eikä tarvitse kyykyissäkään huolehtia, joten toimii! Kokoskaala on näissäkin pienehköä luokkaa, eli jos näistä innostuu, niin kannattaa valita se isompi kahden vaihtoehdon välillä puntaroidessa. Ja tosiaan näitähän ei ole myöskään hinnalla pilattu, mutta halpakin voi oikeasti olla hyvä.

Treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

Pakko kyllä vielä antaa lopuksi kiitos ja kumarrus myös Nike Pron kokopitkille trikoille. Vapaaohjelmatreenissä näitä ei voita sitten mikään, mutta salin puolella ja muuta soijatreeniä lenkkitossut jalassa vääntäessä nämä yllä esitellyt trikoot kuuluvat tämän hetken suosikkeihini, jotka alitajuisesti sujahtavat kinttuihini kerta toisensa jälkeen treenivaatekaappini kätköistä. :)

Leppoista pääsiäissunnuntaina! Pus!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini!

Edellinen juttuni: Pääsiäismättö pilasi elämäsi

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen