Meidän parisuhteen erikoiset faktat

leivokset-2

Jumpan ensiaskelkengät olivat samaa kokoa, mitä itse käytin ekalla luokalla. Tällä hetkellä meidän kengistä löytyy kevyt 11 koon ero.

Kun Jumppa raaputtaa arpaa (kasino-Jumppa), niin mä laulan vieressä Rayn pelikoneiden legendaarista tuplausääntä niin kauan, kun arpa on raaputettu. Toisinaan saattaa olla pitkä soolo! Tin-ti-tit-ti…

Jumpalla luistaa spagaatit paremmin kuin mulla.

Jumppa seisoo myös käsillään paremmin kuin minä.

Emme ole viettäneet yhtäkään yhteistä Joulua, vaikka niitä on kerennyt kertymään jo 10 yhteisinä vuosinamme. Juhannuskin on mennyt hyvin usein eri osoitteissa.

Todella moni on luullut, että ollaan tavattu fitness-skabailun kautta. Todellisuudessa tavattiin jo lukiossa Jyväskylässä, josta muutettiin yhdessä opiskelemaan Tampereelle. Kumpikin päätyi myös fitness-lajien pariin omia reittejään.

IMG_8712
Kuva: Marko Simonen/ Pro Body

Meillä kaadetaan yleensä aina kahvia tai limsaa molemmille kysymättä. Toimii.

Olemme työskennelleet neljässä eri työpaikassa samanaikaisesti. Olemme myös opiskelleet samassa lukiossa ja yliopistossa.

Pelataan lähes joka ilta iPadilla Sanajahtia ennen nukahtamista. Homma päättyy yleensä siihen, kun muutaman pelin jälkeen meitsi alkaa pilkkimään. Varma tapa nukahtaa!

Ostetaan välillä Lego-keräilyhahmoja. Hahmot tulevat ylläripusseissa, ja niitä ei saa koskaan avata yksin tai eri aikaan!

Mun elämä on välillä melko vaarallista tuon sadan kilon keijukaisen kanssa. Mun päälle istutaan, kävellään, juostaan tai pyöräillään (jarruttamatta) aina säännöllisin väliajoin. Taklauksista huolimatta olen toistaiseksi säilynyt ehjänä. :D

Mä maistan lähes aina pikkuriikkisen palan Jumpan syömisistä. Nykyään mulle tarjotaan jo haukkua tai lusikallista kysymättä.

leivokset

Onko muilla pariskunnilla samankaltaisia tilanteita? Vai tuliko mieleen jotain muita faktoja omasta takaa? :)

Edellinen juttuni: Vuoteni 2016 – Kohokohtia, kompastuskiviä ja mullistuksia

 

9 vuotta yhdessä

vuosipaiva-2

vuosipaiva-3

Yhdeksän vuotta yhdessä. Kolmasosa elämästäni. Tuo kuulostaa aika pitkältä ajalta, mutta toisaalta siltä se tuntuukin, ja vain ja ainoastaan hyvällä tavalla. Harvemmin tulee tänne blogin puolelle mitään rakkaushömppää laverreltua, mutta pakkohan tässä on todeta, että en olisi voinut parempaa miestä rinnalleni löytää. Toivottavasti tuo pysyy tuossa kyljessä kiinni mielellään sinne hamaan loppuun asti!

Kyllähän tässä vuosien varrella on tullut aika paljon koettua yhdessä kaikenlaista, niin hyvässä kuin pahassakin. Vaikeina aikoina sitä suhdetta ja sitkeyttä on kyllä mitattu, mikä on loppupeleissä vain kasvattanut meitä yksilöinä sekä parisuhteen osapuolina entistä vahvemmiksi. Ja kyllähän siinä myös on mennyt vuosia, ennen kuin toista on oppinut oikeasti tulkitsemaan. Tietää milloin kannattaa olla hiljaa tai milloin vuorostaan käskeä toista olemaan hiljaa :D

Meillä on oikeasti ihan superhauskaa yhdessä, ja monesti päivä alkaa sekä päättyy yhdessä nauramiseen tai yksipuolisesti toisen jutuille tai toiminnalle repeilemiseen. Huumori on meillä tärkeä voimavara, vaikka tarvittaessa kyllä vakavoituminenkin onnistuu. Parasta tuossa miehessä on kuitenkin se, että se ei koskaan tuomitse minua missään tilanteessa ja tukee minua kaikessa mitä elämässäni haluankin tehdä kyseenalaistamatta valintojani. Puolestani haluan itsekin tarjota yhtä jykevän tuen myös tuonne toiseen suuntaan.

On ihanaa, kun on elämässä ihminen, kenelle voi jakaa myös ne kaikkein parhaimmat hetket ja onnistumiset. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä kenelle soittaa ensimmäisenä, kun ilouutiset omiin korviini pamahtavat. Ei myöskään tarvitse miettiä, että kenen kanssa lähtisin haalimaan uusia kokemuksia tai puuhailisin ihan niitä arkisia asioita.

IMG_8712

Vietettiin eilen vuosipäivää meidän näköisellä tavalla, eli yltiöromanttisesti hamppariaterian äärellä Friends & Brgrsissä ja leffateatterissa, haha! Ihanan tavallista ja arkista, mutta se onkin mielestäni aivan parasta. Erityisesti, jos sen arjen saa jakaa vielä itselleen niin rakkaan ihmisen kanssa. ♥

Leppoisaa loppuviikkoa! Itselläni viikonloppu pyörähtääkin Puolassa Fitnessin MM-skabojen huoltohommissa, ja snäpissä (piiapajunen) tiedossa reaaliaikaista tilannepäivitystä paikan päältä!

Edellinen juttuni: Iltasanomien kommenttiboksi kertoo totuuden!