Parhaat puolet miehessäni

Kymmenes yhteinen vuosi on pyörii meillä parhaillaan, eikä ainakaan vielä kyllästytä, hah! En tiedä toki tuosta miehestä, mutta edelleen joka päivä nousee hymy huulille, kun saan katsella tuota sadan kilon keijokaista olohuoneemme sohvalla. Tässä muutama tämän kaverin parhaista teknisistä ominaisuuksista!

Saan aina tarvittaessa hierontaa, jos päätä särkee… (yöpurenta, plah)

Kahvia. Se osaa keittää hyvää ja vahvaa kahvia.

…ja usein kahvi tarjoillaan mulle automaattisesti olohuoneen sohvan tai työpöydän ääreen pyytämättä. <3

Mun ajatuksia, unelmia tai tekemisiä ei ikinä tuomita tai vähätellä. Tämä on mulle aivan äärimmäisen tärkeää.

Huumori ja sarkasmi. Sitä on kyllä pakko mun kanssa löytyä. :D

Jos tekee mieli karkkia, niin lähes satavarmasti tältä löytyy joku salainen kätkö vaatekaapista tai ylähyllyltä (jonne mä en muuten ylttäisi).

Se on melkoisen ahkera siivoamaan. Score!

Nettiagentti. Se löytää sieltä kaikesta (ja jokaisesta) aivan kaiken ja vielä enemmän.

Se haluaa tehdä mun kanssa typeriä asioita. Kuten ostaa Legojen yllätyskeräilyhahmoja ja katsoa maailman väsyneimpiä YouTube-videoita, hah!

Mies on melkoisen näppärä näpsimään kuvia. Jos joku miettii, että kuka mun kuvat yleensä ottaa, niin se on tuo herra sisällöntuottaja. Lahjon sitä herkuilla. :)

Tuo mies on kyllä yksi harvoista suomalaisista, joka tuntee (vapari)fitnessin näin läpikotaisin niin fysiikan kuin vapaaohjelman eri koukeroiden puolelta.

Saan salilla aina varmistajan tarvittaessa tai jeesiä pakkotoistoihin. Myös akrobatiajeesiä on tällä vanhalta telinevoimistelijalta tarjolla ja lajiominaiset kehonpainolla tehtävät infernaaliset voimarääkit saa myös aina tilauksesta.

Jeesiä saa kyllä aina muutenkin asiaan kuin asiaan. Eipähän tarvitse rääviskellä kiperissä tilanteissa yksin.

On mulla vaan huikea mies. Kuus kautta viis. ♥

Kurkkaa myös: Meidän parisuhteen erikoiset faktat

Edellinen juttuni: Onko hiki tai syke hyvä mittari, jos tähtäät lihaskasvuun?

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Meidän parisuhteen erikoiset faktat

leivokset-2

Jumpan ensiaskelkengät olivat samaa kokoa, mitä itse käytin ekalla luokalla. Tällä hetkellä meidän kengistä löytyy kevyt 11 koon ero.

Kun Jumppa raaputtaa arpaa (kasino-Jumppa), niin mä laulan vieressä Rayn pelikoneiden legendaarista tuplausääntä niin kauan, kun arpa on raaputettu. Toisinaan saattaa olla pitkä soolo! Tin-ti-tit-ti…

Jumpalla luistaa spagaatit paremmin kuin mulla.

Jumppa seisoo myös käsillään paremmin kuin minä.

Emme ole viettäneet yhtäkään yhteistä Joulua, vaikka niitä on kerennyt kertymään jo 10 yhteisinä vuosinamme. Juhannuskin on mennyt hyvin usein eri osoitteissa.

Todella moni on luullut, että ollaan tavattu fitness-skabailun kautta. Todellisuudessa tavattiin jo lukiossa Jyväskylässä, josta muutettiin yhdessä opiskelemaan Tampereelle. Kumpikin päätyi myös fitness-lajien pariin omia reittejään.

IMG_8712
Kuva: Marko Simonen/ Pro Body

Meillä kaadetaan yleensä aina kahvia tai limsaa molemmille kysymättä. Toimii.

Olemme työskennelleet neljässä eri työpaikassa samanaikaisesti. Olemme myös opiskelleet samassa lukiossa ja yliopistossa.

Pelataan lähes joka ilta iPadilla Sanajahtia ennen nukahtamista. Homma päättyy yleensä siihen, kun muutaman pelin jälkeen meitsi alkaa pilkkimään. Varma tapa nukahtaa!

Ostetaan välillä Lego-keräilyhahmoja. Hahmot tulevat ylläripusseissa, ja niitä ei saa koskaan avata yksin tai eri aikaan!

Mun elämä on välillä melko vaarallista tuon sadan kilon keijukaisen kanssa. Mun päälle istutaan, kävellään, juostaan tai pyöräillään (jarruttamatta) aina säännöllisin väliajoin. Taklauksista huolimatta olen toistaiseksi säilynyt ehjänä. :D

Mä maistan lähes aina pikkuriikkisen palan Jumpan syömisistä. Nykyään mulle tarjotaan jo haukkua tai lusikallista kysymättä.

leivokset

Onko muilla pariskunnilla samankaltaisia tilanteita? Vai tuliko mieleen jotain muita faktoja omasta takaa? :)

Edellinen juttuni: Vuoteni 2016 – Kohokohtia, kompastuskiviä ja mullistuksia