MITÄ TAPAHTUU, KUN MIES ON POISSA KOTOA?

*Sisältää mainoslinkkejä

Jumppa on liihottanut tämän viikon maailmalla työmatkalla, ja meidän Mansen uljas residenssimme toimii siten tällä hetkellä meitsin omana valtakuntana. Kun kolli on poissa, niin hiiri krebaa pöydällä. Noh, mitä täällä huushollissa tapahtuu, kun mies on poissa kotoa?

Erakoidun kotiin. Poistun vapaaehtoisesti vain treenille sekä kauppaan ja näihinkin hieman pitkin hampain.

Viivyttelen ja venytän treenille lähtöä ihan ennätyksellisen tehokkaasti, kun kukaan ei ole lähdössä samaan aikaan

Kämpässä raikaa ysäri-iskelmän parhaat palat! Vähän kuurankukkaa ja satulinnaa, kun miehen korvat eivät tahdo näitä kestää. Mulle kuitenkin maistuu, ja nyt otan tästä kaiken irti, hah!

Elän kuin pellossa, ja tavarat jäävät tasan sinne, missä niitä käytän.

Edellisen viikonlopun reissukassi on edelleen levällään ja purkamatta eteisessä oven edessä, ja kaatunut paperikassi on muuten juurikin siinä kyljellään, minne se levähti sunnuntai-iltana.

Kuviolliset sohvatyynyt: TÄÄLTÄ*

Pistän äänihuulillani parastani, ja kajauttelen laulua tulille (sori naapurit). Ainakin silloin, kun häärään keittiössä.

Painan koneella menemään iltaa myöten, ja monesti yöpuulle painumiseen saakka. Illalla olen yleensä tehokkaimmillani ja luovuus laukkaa, mutta kun nuo illat normaalisti tuppaavat olemaan sitä parisuhteen yhteistä aikaa, niin pyrin muutoin tekemään hommat aina päivisin.

Tykitän telkkarista ja Netflixistä romanttista draamaa. Ah, parasta!

Nuuhkin iltaisin nukkumaan mennessäni Jumpan yöpaitaa. <3

Aamuisin en todellakaan petaa petiä.

Ennen kuin mies palaa kotiin, niin siivoan kaikki sotkut ja rötväilyni jäljet, ja esitän, että kaikki on ollut yhtä siistiä koko ajan.

Varaudun myös siihen, että saan kuulla tästä postauksesta ja sikailuistani kuitenkin jälkikäteen, hahah! :D

college haalari
Velour-onesie: TÄÄLTÄ*

Itsehän olen melkoinen erakkoluonne, ja vaikka ihmisten ilmoilla tykkäänkin olla, niin vastapainoksi tarvitsen paljon rauhaa ja yksin oleminen on jotenkin todella terapeuttista ja luonnollista. Tämä viikko on siten ollut ainakin tähän asti todella jees, ja vaikka ikävästä en olekaan kärsinyt, niin odotan kyllä kuin kuuta nousevaa, että tuon komeamman osapuolen saan takaisin kotiin. <3

Pusi pusi ja muiskis!

Vilkaise myös: Milloin meidän häitä vietetään ja miten?
& Miksi et pidä sormusta? Vaihdanko sukunimeä?

Edellinen juttuni: Hieronta – Vaikutus kropan ulkonäköön?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

FITNESS SM-KARSINNAT JA TOTAALINOLLAUSTA

*Sisältää mainoslinkkejä

Hioohoi! Johan oli viikonloppu täynnä tykitystä ja tunnelmaa, ja enhän minä kovin montaa päivää laukku purettuna Vegasin jäljiltä kotona pysynyt. Itselläni tuo SM-karsintapäivä meni tuomarijakkuun sonnustautuneena sekä koroissa kipitellen, vaikkakin joku kurkkupöpön vihulainen suoritti tehoinvaasion koneistooni kuluneella viikolla, ja siellä sitten painettiin menemään komea bassoääni lisävarusteena. Tuomarinäkökulmasta päivä meni oikein sutjakasti ja jouhevasti, ja lavalla näkyi todella hyviä paketteja ja komeita veistoksia. Jälkipuinteja en ole oikeastaan seuraillut millään tasolla, tai sitten touhu on ollut tällä kertaa sen verran kesyä, ettei ole verkkokalvolle mitään naamakirjankaan ihmeellisessä maailmassa lävähtänyt. Toisaalta ne kaikkein kuumottelevimmat skabathan käydään vasta ensi viikolla Lahden messukeskuksessa Nordic Fitness Expossa, joten veikkaan, että tunteet ja niiden hallitut sekä vähemmän hallitut purkaatumiset latautuvat enemmänkin tämän ajankohdan ympärille. Niitä sitten popkornikipon kera odotellessa!

Ehkäpä sen verran on tullut jo koluttua kisoja laidasta laitaan ja pörräiltyä niissä jo riittävän monessa roolissa, etteivät nämä kisatapahtumat enää niin rajusti vaikuta omaan sielun maailmaani. Onhan se silti aina huikeaa päästä nuuhkuttelemaan tunnelmallisen urheilutapahtuman (ja tujakan kisavärin käryn) tuntua paikan päälle, ja oli jotenkin tarttuvaa lavaverhon takana kokea ja katsastella mukana kilpailijoiden jännityksen ja tunnekirjojen kutkuttavia hetkiä aivan asian ytimessä. Elämyksiähän nekin ovat, ja fiilis on se, joka tarttuu. Onneksi lajin huipennus tältä vuodelta täällä perä-Pohjolassa on vasta edessä ensi viikolla, ja tällöin pääsee vähän syvemmin ja laajemmin kiinni homman ytimeen! Meitsikin pääsee sunnuntaina lavalle guest posingin merkeissä, eli tämä likka riipaisee vaparin ihan vain tarjotakseni kansalle viihdettä ja sirkushuveja, hah!

Pitkän päivän jälkeen jäätiin Jumpan kanssa ansaitulle minilomalle isolle kylälle Radisson Blu Seasideen, ja tämä päätös teki kyllä enemmän eetvarttia kuin kumpikaan meistä olisi alunperin uskonut. Todettiin tuon miehekkeen kanssa, että jumaleissön ei olla oltu kahdelleen hotellissa ihan vain nauttimassa ja lojumassa sitten miesmuistiin. Aina on ollut jotain kisarummutusta ja jäätävää sähkötystä, ja kuinka olikin mehevää vain käpertyä toisen kainaloon höpöttelemään syntejä syviä ja ihan vain lötköttelemään ketarat ojossa vällyjen välissä tuijotellen telkkarin tarjontaa.

Tuli myös samalla vedettyä ehkä parhaimmat hirret aikoihin, kun molemmille oli omat aivan hävyttömän huikeat kingsize-sängyt, ja oli kuin pilvien keskellä olisi koisinut menemään. Vaikka meiltäkin omasta takaa löytyy kovan luokan moottoroidut laatuvuoteet, niin nyt päästiin jo seuraavalle levelille. Dämn. Tässähän iski himo päivittää nuo petarit, peitot ja tyynyt, sillä uniolosuhteet ovat vain aika kova juttu, ja tälle pariskunnalle prioriteettilistassamme kovassa huudossa.

Viikonlopun parhaimmistoa:

  • 2 x hotelliaamupala ja tämä herkkuleipämestari vauhdissa! Tätä ei voi ylistää riittävästi!
  • Kofeiiniöverit. Niitä kyllä tarvittiin lauantaina. :D
  • Maailman makoisimmat hirret lauantaiyönä Double Kingsize-vuoteissa. Ooohh…
  • Laatuaikaa frendien kanssa, joita näkee aivan liian harvoin. Välimatkat ja kiireet. Voi miksi?
  • Henkevät keskustelut elämästä todella satunnaisissa tilanteista. Parasta.
  • Uuden täydellisen villakangastakin korkkaaminen. Aikuisuuden yksi parhaimmista oivalluksia on säänmukaisen pukeutumisen arvostaminen.
  • Selvisin viikonlopusta ensinnäkin hengissä, ja vielä melkoisen rentoutuneella lopputuloksella. Miten tässä näin onnellisesti kävi? :D
Villakangastakki: TÄÄLTÄ*

Tänään aamulla tuikkasinin räväkät punat huuliin ja pistin tehovaihteen silmään. Ääni ei ole vieläkään kunnolla palautunut, mutta pöpö tuntuu muuten päällisin puolin olevan jo hyvällä mallilla niskalenkkiotteella nujertumassa ja sähköä taas alkaa taas eukossa riittää. Jospa sitä treenillekin tässä pian pääsisi, ja kovastihan tässä kuumottelisi taas kisojen jälkeen päästä kunnolla vauhtiin ja viipottamaan. Tuliterät kirkkaan punaiset kyykkymonotkin odottaisivat korkkaamista, joten aijai! Haluisin jo kovasti raskaan tangon alle lykkimään kuormaa liikkeelle ja purriiiistamaan sillä perseellä! ;)

Häikäisevää alkanutta viikkoa!

Vilkaise myös: Fitness Classic ja oikeusmurhat
Kisojen kootut selitykset

Edellinen juttuni: Järisyttävän hyvää! 2 x kasvissosekeitto!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen