Millainen kämppä me sitten ostettiin?

Tällä hetkellä allekirjoittaneella on nasevasti ilmaistuna nollat taulussa, ja en muistanutkaan että muuttaminen voi olla näin uuvuttavaa. Kaksi päivää muuttoa takana, ja pari pakkauspäivää alle, niin nainen (ja mies) on valmista kauraa. Tampellan Espantornin rakas vuokratukikohtamme on nyt lähestulkoon tyhjennetty, ja osoite on siirtynyt Tammerkosken toiselle puolelle aivan tähän keskustan tuntumaan. Vuokrakaksiosta omaan keskustaneliöön oli aika iso harppaus, mutta täytyy sanoa, että onni potkaisi meitä hanuriin ja lujaa, kun näin huikea löytö tehtiin. Juuri todettiin, ettei meillä normaaliolosuhteissa olisi ollut todellakaan varaa tällaiseen kämppään ensiasunnoksi, mutta olosuhteet ja tähtikuviot olivat nähtävästi meille äärimmäisen suotuisat!

muuttomuutto-2

Repeiltiin Jumpan kanssa alkuviikosta, että ollaan tosissaan käyty katselemassa asuntonäytössä kämppää 10 minuutin ajan, jonka perusteella tähän astisen elämämme merkittävin ostopäätös ja sijoitus tuli riipaistua. Toki päteviä vertailukohtia ja tilastotietoa meillä oli alueen asuntotarjonnasta koottu jo pidemmän aikaa, ja paperit käytiin läpi tarkkaan ennen tarjousta, ettei tulisi ostettua sikaa säkissä. Saatiin tiistaina iltapäivällä avainnippu käpälään, ja suoraa päätä asunnolle painellessamme vähän jännitteli, että mitähän siellä sitten oikeasti odottaa, ja mitä hemmettiä ollaan menty tekemään, mutta aika nopeasti tuo fiilis hälveni. :D

Tiistai-iltana useamman autokuorman jälkeen maattiin vierekkäin uuden asuntomme tyhjyyttä ammottavan olkkarin lattialla tuijottaen kattoa. Molemmat todettiin, että menee hetki sulatella, että tämä residenssi tosissaan on meidän, ja tämä kulkee tästä eteenpäin nimityksellä ”koti”.  Huonekaluja ei oltu vielä ensimmäisenä päivänä saatu roudattua, ja vaikka olisikin saatu, niin huonemäärän ja neliöiden lähes tuplaannuttua kertaheitolla, ei niillä nykyisilläkään tätä kämppää saataisi täytettyä millään. Nyt keskiviikkoiltana ollaan saatu sohva, sängyt, kirjahylly ja pari hassua pienempää mööpeliä paikoilleen, mutta silti aika tyhjälle ja keskeneräiselle näyttää tämä huusholli. Kaiku vastailee joka huoneessa, mutta kyllä tämä pikkuhiljaa tästä lähtee kodiksi muodostumaan. Ja hei, onhan tämä nyt aivan ihana!

muutto-3
Topattu bombertakki (täältä) // Trikoot: (täältä) // Kengät (täältä)

Kämppä oli onneksi muuttovalmis ja keittiökin korkkaamaton rempan jäljiltä, vaikka oltiin alunperin varauduttu tulevaa ensiasuntoa remppaamaankin. Putkiremppa tähän on toki tiedossa 2018, jolloin alkuperäiskunnossa oleva isompi kylppäri sekä hieman kohennettu toinen toaletti laitetaan uusiksi, mikä ei kyllä haittaa yhtään. Vaatekaapit ja kaksi vaatehuonetta tulee kyllä uusia tässä lähiaikoina, mutta muuten kämppä on melkolailla priimassa kunnossa. Juuri hiotut ja lakatut puulattiat tekevät eetvarttia varpaiden alla, ja mahtavan isot ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan takaavat, että valoa muuten riittää! Snapchatissa (piiapajunen) teinkin jo päivällä pienen esittelyn tästä huushollista, joten sieltä voivat vielä uteliammat käydä kurkkimassa, millaisessa kämpässä nyt sitten majaillaan! Nyt ei auta muuta kuin purkaa laatikoita, ja lähteä piahkoin huonekalukaupoille…

Olen puhki, katki ja poikki mutta hemmetin onnellinen! Ihanaa, ihan oma koti! ♥

Edellinen juttuni: Miten saada salilaitteista enemmän irti? Lifehackit salilla!

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Asuntokaupat: CHECK!

ensiasunto

Tittidiii! Tällä viikolla on paineltu menemään reteästi ostohousut jalassa, ja niinhän siinä kävi, että meidän keskiviikkona tulille laitettu asuntotarjous meni läpi että nasahti. Korotettu tarjous oli meidän osalta voimassa perjantain ajan, ja hyvillä uutisilla maustettu vastaus kevyen jännäriperjantain päätteeksi saapui sopivasti tekstiviestillä kello 23.55. Päivä päättyi siis keskiyön (kreba)voitontansseihin olkkarin lattialla, ja yöunethan siinä meni, heh.

Tässähän ollaan Jumpan kanssa läpi syksyn tositarkoituksella etsitty sopivaa huushollia tälle pariskunnalle, ja toki jo pidemmän aikaa ennen tätä on paikallisia asuntomarkkinoita koluttu läpi. Aiemmin syksyllä jo viskeltiin äkäisesti huutoja tarjouskauppaan eräästä kohteesta, mutta paksumman lompakon omanneille huutajille hujahti sitten se kämppä. Nyt jälkikäteen, kun näitä kahta vaihtoehtoa vertailee, niin hyvä näin.

Olen melkoisen pähkinöinä meidän tulevasta residenssistä, josta löytyy neliöitä toki hieman enemmän kuin alunperin oltiin etsitty, mutta sen verran huikea löytö osui kohdalle ja vielä suhteessa passeliin hintaan, että pakkohan siihen oli hampaat iskeä! Kyseessä on siis neliö Tampereen keskustasta, kauppakirja allekirjoitetaan ensi viikolla ja muuttohommiin päästään viimeistään vuoden vaihteessa. Ikävä puoli tässä on se, että aivan tien toisella puolella ollut Tampellan Wolfin sali siirtyy nyt hieman kauemmaksi, mutta kultareunuksena on, että keskustan Wolf (the one and only) löytyy puolestaan muutaman korttelin tepastelumatkan päästä. Jau!

ensiasunto-2

Eilen poksautettiin shampanjapullo auki tämän kunniaksi hyvällä porukalla, ja ruhtinaalliset kolme lasia kilistelyn lomassa ei tuntunut niinkään illan aikana, mutta tänään sitten iski ja lujaa. Voisin siis sanoa, että jo on heikko kunto naisella, jos tällä suorituksella saa kanuunan aikaiseksi. Onneksi asuntokauppoja ei tarvitse tehdä joka päivä, ja uutena vuotena taidankin taas jatkaa juhlistamista hyväksi todetulla limulinjalla, kun sitä mun kroppa sentään osaa käsitellä. :D

Jip jap jau! Iloista alkavaa viikkoa sinne, ja varokaa heikkoja jäitä!

Edellinen juttuni: Simppeli mutta tiukka jalkatreeni