3 VIIKKOA KISAPREPILLÄ – MITES MENEE?

Sis. mainoslinkkejä*

No kiitos kysymästä, oikein hyvin! Täsmälleen kolmen kuukauden päästä sitä ollaankin jo jännän äärellä Torontossa Kanadassa, joten kinkerit lähestyvät kovaa vauhtia. Lajitermein se olisi vajaa 13 weeks out, ja kyllähän tuo rundi jatkuu tämän jälkeen mitä luultavimmin ainakin kolmen skaban verran tuolla rapakon takana. Toronton perään suunniteltuna ovat siis Miamin, Chicagon ja Vancouverin ammattilaisskabat, ja Miami Beachille ovatkin jo majoitus sekä lennot Torontosta hankittuna. Melkein kuukausi Miami Beachilla saattaa ehkä hölliä. ;)

Eipä tämä kolme ekaa preppiviikkoa ole nyt vielä hirveän erikoiselta tuntunut, mutta tulosta on alkanut paukkumaan kieltämättä aika mukavasti. Salillakin meikäläisen on voinut jo bongata viilettämästä melkoisen mairea virne poskilla (melkein hävettänyt itseänikin, hah), kun peilistä on tosissaan paistanut, että tässähän oikeasti taas alkaa tapahtumaan jotain. Huikeaa hommaa tämä kyllä ehdottomasti on, vaikka eihän tämän prepin voi vielä sanoa edes kunnolla alkaneen.

Kroppa on reagoinut siis muutoksiin oikein hyvin, ja lähtenyt tiivistymään omaan makuuni ihan mukiin menevästi. Ruokaa on vielä mukavasti päivän varrella, ja täytyy sanoa, että koko viime off-kauden kestänyt pohjatyö meni kyllä nappiin ja oli sen arvoista. Oli siis kyse kilpaurheilijasta tai tavan tallaajasta, niin en voi kylliksi korostaa sen fiksun pohjatyön merkitystä kehonmuokkausprojektissa.

Uuteen vapaaohjelmaani olen rakastunut aivan täysin. Jos parisen vuotta sitten mulle olisi ehdotettu kyseistä valittua teemaa, niin hyvin todennäköisesti olisin torpannut sen aika suorilta käsin. Nyt tarvitsin kuitenkin tuonne ammattilaislavoille hieman selkeämmän ja vahvemman teeman, ja tätä koreografiaa Madame Pajulahden kanssa rakentaessa päästiin kyllä hyvin vetämään tämä minun näköisekseni, eli tiedossa taas tuttuun tapaan aika paljon vauhtia, sähköä ja kikkailua. Rakastan varsinkin koreografiani alkua yli kaiken, ja musan pärähtäessä käyntiin pääsen aika suoraan omaan syvimpään elementtiini ja tekee mieli kirjaimellisesti räjähtää seinille. Fiilis on vähintäänkin 6/5, jos treenatessa on vain tarvittava rekvisiitta mukana. :D

Koreografia on ollut jo pidempään pieniä viilauksia vaille valmis, ja nyt pikkuhiljaa olen vedellyt yhä pidempiä kokonaisuuksia. Kun amatööripuolella ohjelman pituus on maksimissaan 1:30, niin pro-puolella tuon riipaisun pituus on venytetty sinne lähemmäs kahteen minuuttiin. Voisin siis sanoa, että melko hapokasta, mutta hiljalleen tuo suorituskyky taas hioutuu iskuunsa, vaikka tällä hetkellä koneisto tuntuu hyytyvän aika tehokkaasti ennen loppua ja päätyy aikamoiseen keräilyyn permannon reunalle, haha! Noh, ei se nyt koskaan ole mitään kevyttä ollut, ja vitsi mikä fiilis siitä sitten tulee, kun saa ensimmäisen onnistuneen kokonaisen riipaistua!

Niken treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Nike Pro-treenitrikoot: TÄÄLTÄ* // Kengät: TÄÄLTÄ*

Huomenna snäpissä tarjolla kokonainen rinta-olkapää-ojentajatreeni, joten pistähän seurantaan nimimerkki ”piiapajunen”. Huikeaa alkanutta viikkoa ja kovia treenejä joka iikalle!

Kurkkaa myös eilinen juttuni: Netflixin koukuttavimmat x 4

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

16 weeks out – kisapreppi käynnissä!

Sis. mainoslinkkejä*

Eilen se käynnistyi, meinaan tämän likan kisapreppi kohti kesän skaboja. Ensimmäiseen etappiin Toronto Pro-kisaan on 16 viikkoa aikaa, ja luotto ja into on kova. Sen verran näitä rundeja on kuitenkin käyty jo tässä läpi, että en odota sinänsä homman olevan mitenkään erityisen ihmeellistä tai vaihtoehtoisesti superrankkaa, ja annan homman mennä omalla painollaan kuten aina tähänkin mennessä. Tietty polte takaraivossa on kova, ja uskon, että kun tuloksia alkaa jossain vaiheessa taas selkeästi näkymään, niin se itselleni tuttu preppi-flow pamahtaa taas päälle, ja jalan alkaessa vipattamaan oikein olan takaa tätä likkaa ei voi enää estää, hah! ;)

Vähän tietty vielä takaraivossa kaivertaa edellisen prepin loukkaantuminen, joten omanlaisella varautumisella olen kyllä liikkeellä. Toisaalta tästäkin viimeksi selvittiin loppujen lopuksi ihan kunnialla, joten en tiedä miten ottaisin vastaavanlaisen tilanteen uudestaan. Itselläni kun ei riitä, että kisapäivänä pystyn kävelemään, sillä jos joku osa kropasta pettää, niin sillä ei vapaaohjelmaa lavalla väännetä. Viime kerralla ei olisi ollut huolen päivää ilman vapaaohjelmaa, sillä kyllä rikkinäisellä jalalla olisi korkkareilla pystynyt lavalla korkkareilla vääntämään, mutta vajaakuntoisella jalalla ei hirveästi voltteja pompita.

Ainut toive mulla tälle prepille siten on, että säilyn (edes pääsääntöisesti) ehjänä. Melkein joka prepillä on tullut kaikennäköistä kremppaa ja sairasteluita, joten en nyt mitään pelkkää ruusuista tietä tälläkään kertaa odota, mutta kunhan mitään liian fataalia ei osu tielle, niin tiedän siitä selviäväni. Lähes kaikkeen on olemassa aina plan B, C tai Ö, ja aika monen monta kertaa näitä vaihtoehtoisia reittejä mutkittelemalla on menty sinne maaliin asti, heh!

Kevyttoppatakki: TÄÄLTÄ* (-50% alessa) // Nike-trikoot: TÄÄLTÄ* // Reebok-tennarit: TÄÄLTÄ*

Multa on myös kyselty viime aikoina paljon, että kisaanko Fitness Classicissa tai syksyllä Lahden Expoilla, niin vastaus on, että en kisaa, mutta tuomarihommissa toimin kyllä. Fitness Classic sekä SM-, EM- ja MM-kisat ovat nk. amatöörikilpailuja, ja saavuttaessani ammattilaiskortin vuonna 2014 Arnold Europe Amateurin overall-voiton myötä, olen saanut kilpailla vain IFBB Pro Leaguen kilpailuissa. Tuttua kauraa lajissa mukana oleville, mutta lajeja vain sivusilmällä seuraaville tämä herättää luonnollisesti jonkin verran kyselyitä.

Pääsääntöisesti mulle onkin tarjolla noita oman lajin ammattilaisskaboja vain tuolla rapakon takana, ja näin alustavan suunnitelman mukaan tulenkin viettämään nonstoppina vajaa pari kuukautta tuolla Jenkkilän ja Kanadan huudeilla kisarumbaa paukuttaen. Tästä olen ihan sairaan innoissani, ja onhan tuo nyt aikamoista unelmaa päästä toteuttamaan itseään ja omia unelmiaan, enkä muutenkaan pistä pahitteeksi asustella Miami Beachin kupeessa vajaan kuukauden ajan kesäkuussa. Not bad!

Mahtavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! 

Edellinen juttuni: Särmää huuliin! Uutuudet testissä!

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen