LEMPIHERKKUNI? UNELMAKOTINI? FAKTOJA MUSTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Je-je-jeaap! Se on perjantai ja viikonlopun vuoro! Tämä likka on melkoisen fiiliksissä, sillä tänään on lepopäivän paikka ja deitti-iltaa herra Leivo(kse)n kanssa. Kompassi osoittaa ensin kohti hyvää ruokaa, jonka jälkeen käydään kurkistamassa leffateatterissa, miltä uusin Kingsman vaikuttaa. Huomenna sitten taas isolle kirkolle, sillä paukataan isosiskon kanssa fiilistelemään ja krebaamaan Hartwall Areenalle JVG:n tahtiin. Uujea! Voisko olla parempaa? No ei.

Perjantaikevennykseksi heitän tällä kertaa vähän faktoja kehiin ystäväkirjan tapaisessa muodossa, joten hiiop! Hypätään niiden kimppuun!

Silmieni väri on.. ilmeisesti joku viherharmaa. Kai… :D

Suosikki pizzani on.. Kaikki käy, mutta mozzarella, parmankinkku ja rucola on aika kova kombo!

Suosikki juomani on.. itse tehty limesitruunasoodavesi. Okei okei. Pakko myös mainita se kahvi.

Suosikki kosmetiikkatuotteeni on.. NYXin Higlighter Kit. Parasta!

Suosikkiväri pukeutumisessa on.. olen melkoisen kirjavaa sakkia, mutta tällä hetkellä eniten osuu musta, harmaa, valkoinen, vaalea roosa ja maastonvihreä. Syksy näkyy siis meitsinkin karderoobissa.

Viimeisin sisustushankintani on.. Lightbox-valotaulu. Tällaista olen himoinnut jo pitkään, ja iskin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska ajattelin hyödyntää tuota myös hääkoristeluissa.

lightbox-valotaulu
Lightbox-valotaulu: TÄÄLTÄ*
Viimeisin Whatsapp-viesti? ”voi että hög” (vähän meni sormet hutiin näppikseltä)

Viimeisin ruokaostos? Eilen täytettiin jääkaappia oikein kunnolla, mutta vastataan yleispätevästi eilisen iltasafkan merkeissä, että tortillakamppeet!

Lempparisarjani on.. Silta ja HIMYM menee ehkä itselläni aika kärkeen, mutta tässä vastikään vähän hypen jälkijunassa startattu Game of Thrones iskee kyllä todella lujaa! Aika nopeasti ollaan meilläkin keulittu jo viidenteen kauteen. Hups.

Suosikki sovellus puhelimessani on.. Instagram, Snäppi ja IS:n Supersää. :D

Herkutteluiltaa varten ostan kaupasta.. Jätski on aina kova! Ruissipsit ja popparit kuuluvat myös tämän likan himotuimpiin. Tykkään älyttömästi suolaisesta, ja siksi ihan normaali tunteella valmistettu ruokakin osuu mulla herkkuhermoon. Kunnon kasa herkkuvoileipiä, satsi tortilloita tai laiskottelufiiliksissä pakastepitsa (haha) ajaa myös asian. Sodastreamilla itse tehtyä sitruunasoodavettä kylkeen. <3Yksi asia, jota vihaan yli kaiken on.. saamattomuus.

Asia, josta en pidä itsessäni? Se, kun itse rupean välillä saamattomaksi. Heh.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu.. valmistua virallisesti viimein, juhlia vihdoin yhdistettynä meidän valmistujais-kihlajais-tupareita sekä haistella elämää. ;)

Paras tapa tuhlata 50€ just nyt? Ostaa liput johonkin konserttiin tai teatteriin. On jotain jänskää ja kutkuttavaa, mitä odottaa lähitulevaisuudessa, ja saa vielä huikean illan ja kokemuksen yleensä vielä parhaassa seurassa.

Viisaus jonka olen oppinut? Elämä vie lopulta sinne minne kuuluukin, ja mikään päätös, tilanne tai vaihe ei to-del-la-kaan ole fataali, lopullinen tai elämää liikaa ohjaava. Elämä vaan jaksaa yllättää!

Unelmakoti? Aijai! Tämä on paha! Tällä hetkellä on pakko sanoa, että meidän oma residenssimme on aika todella jees, ja rakastan sitä ihan täysillä. Ehkä sitten hamassa tulevaisuudessa myös pieni piha olisi kiva, jonne voisi paljun tai jacuzzin iskeä (rakastan lotraamista) ja sisältä löytyisi myös se oma sauna.

Salaisuus? No jumankekka! Eihän niistä lörpötellä! Olen meinaan ihan sairaan hyvä pitämään salaisuuksia. ;)

Punainen nahkatakki: TÄÄLTÄ* // Superstretch-farkut: TÄÄLTÄ*

Veikeää syyskuun viimeistä viikonloppua!

Kurkkaa myös: Oudot tapani salilla

Edellinen juttuni: Mitä minusta haetaan Googlesta?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen