ASIAT, JOISSA OLEN JÄRKYTTÄVÄN HUONO

*Sisältää mainoslinkkejä

Voihan jehna! Miten ihminen voikaan olla näin sysituhnu joillain elämän osa-alueilla? Ainahan sitä kuitenkaan ei voi olla joka alan ammattilainen eikä onnistua läheskään kaikessa. Uuden viikon kunniaksi kajautankin tulille muutamia asiita, jotka eivät sitten onnistu allekirjoittaneella millään ilveellä, ja missä tällä likalla tuntuu takkuavan sitten oikein olan takaa, hah! Tässä sitä taas mennään!

Miesten nimien (ja välillä jopa kasvojen) muistaminen

Innoissani aina kättelen ja esittäytymisessä kuuntelen vastapuolen nimen tarkkaan, koska kunnianhimoinen ajatus on oikeasti iskeä nimi syvälle muistin syövereihin jo ihan kunnioituksesta vastapuolta kohtaan. Huomaan usein jo 15 sekunnin päästä keskustelun vasta päässessä vauhtiin, että ei jumankekka, en muista tämän nimeä, vaikka tähän oikeasti keskityin! Tämä on ihan sairaan nolo ominaisuus, jonka vuoksi olen joutunut pari kertaa todella noloihin tilanteisiin. En vain tiedä mistä tämä johtuu, vaikka kuinka yritän pinnistellä. Tuokaa pesismaila, ja lyökää mua takaraivoon! :D

Jarruttaminen luistimilla

Olen kyllä hyvä kiihdyttelemään jään päällä tuhatta ja sataa, mutta ongelmat vasta syntyvätkin siinä vaiheessa, kun pitäisi pystyä jarruttamaan. Täysiä siis kaukalon laitaan tai lumipenkkaan. Aina.

Vaatteiden laittaminen paikoilleen

…ja meidän vaatehuone on usein juurikin sen näköinen. Hups. Voi myös kurkata muualle kämppään, jossa vaatemyttyjä löytyy vähän joka puolelta. Eteisestä, olkkarista, vessan lattialta, ruokapöydän tuolien nojilta. Terkkuja kotiin äiskälle. Ei onnistu meinaan multa vieläkään!

Uiminen

Ei vaan ole mun juttu, vaikka tätäkin on yritetty opetella. Meitsihän ui joko koiraa, sukeltaa tai pinkoo vesijuoksuvyön (vesilelun) voimin. Hätätilanteessa onneksi selkäuinti onnistuisi pitkiäkin matkoja. Sukeltamisessa myös olen aika haka, ja ilmeisesti olosuhteiden pakosta, kerran pinnalla ei ole kovin helpolla koskaan pysytty, hah!

Normaalisti istuminen

Ai että miten 15 minuuttia tuolilla paikallaan istuminen voikin olla niin nihkeää. Pakkotilanteissa tämä toki onnistuu, mutta jos tilaisuus antaa vain periksi, niin kengät on potkittu jalasta, ja likka on risti-istunnassa tai polven suussa penkillä. Syytän tästä kyllä vajaamittaisia raajojani (koko varren pituus 156cm) suhteessa penkkien pituusstandardeihin, kun eihän mulla edes yltä jalat tavalliselta penkiltä maahan, eikä niitä jaksa ilmassa roikotellakaan.

Leukojen vetäminen

Todella monelle tulee aina yllätyksenä, kun totean olevani aika sysisurkea leuanvedoissa. Ei vaan piru vie toimi mulla! Nyt toki kesällä sain ennätykselliset 10 leukaa vedettyä, kun iskin nyrkkini pöytään, ja otin kuukauden tehomission tämän heikoimman lenkkini kehittämiseksi. Tätä ennen ennätys oli ehkä neljä, mikä omalla lajitaustallani olisi pitänyt ehkä olla jotain muuta, hah!

Whatsapp-viesteihin vastaaminen

Mikä siinä voikaan olla niin hemmetin vaikeaa vastata niihin viesteihin? En tosiaan tiedä, ja siksi soittamalla saa mut huomattavasti tehokkaammin kiinni. Ainiin paitsi ei saa. Puhelimeni on melkein aina äänettömällä. Veikkaan, että jokainen lähipiiristäni pystyy tämän vahvistamaan. Hehee.

Ytimekäs tarinan kerronta

Mulla tarinat lähtevät aina ”vähän” lentoon ja sivuteille. Puolessa välissä kertomusta eksyn aina aasin sillan kautta toiseen juttuun, ja aikani sitä kerrottuani unohdan, miksi tähän aiheeseen eksyin ja mikä alkuperäinen tarinani edes oli. Hupsheijaa!

Jalkojen liikkuvuus

Kaikki luulevat lajitaustani pohjalta minun olevan joka puolelta täydellinen kuminukke. Hahaha! Kuinka väärässä ovatkaan. Jalkani ovat notkeat kuin näkkileivät, ja lonkat aukeavat sivusuuntaan hädin tuskin 90 asteen kulmaan. Takareidet on tuhottu jo vuonna 2008, joten spagaatitkaan eivät nyt ihan luista, vaikka ehkä pitäisi. Onneksi selkä sentään taipuu, ja sekin totta puhuen vain yhdestä kohtaa.

Aim’n-collegepaita: TÄÄLTÄ* // Taskulliset armytrikoot: TÄÄLTÄ*

Noh, tässä siis muuta esimerkkejä tämän likan elävästä elämästä. Löytyykö muilta samoja heikkouksia, vai olenko yksinäni menetetty tapaus näiden osilta? :D

Itseironista alkanutta viikkoa!

Tsekkaa myös: Paljastuksia minusta, joita hävettää sanoa ääneen

Edellinen juttuni: Lepopäivien sietämätön vaikeus

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

MISTÄ PARHAAT PITKÄHIHAISET TREENIPAIDAT?

*Sisältää mainoslinkkejä

Se on hei likat syksy nyt, ja kesän hiostavat treeni-ilmastot ovat kääntyneet koleaan syystuuleen. Itse kun sattuneesta syystä sonnustaudun treenivermeisiin tiuhempaan tahtiin kuin arkikuteisiin, niin lukuisien muotiblogien valtakaudella ”OOTD x 100”-postausten kylkeen minäkin heitän vastineeni sporttiasujen puolelta ihan tasa-arvon vuoksi. Tässä siis ilmoille ajankohtaisimmat ja osuvimmat pitkähihaiset treenikarderobini kätköistä, olkaapa hyvät!

PUSH IT HARDER

Rakastan selkeitä ja isoja printtejä sekä toimivia iskulauseita treenikuteissa, ja tässähän tämä yhdistyy! Yksi tämän syksyn selkeimmistä lempparitreenisvetareista, hands down! Istuvuus kuin nakutettu, printti häikäisevän osuva ja matsku niin pehmeää. Pitkähihaisissa treenipaidoissa pidän itse myös siitä, että vetoketjun avulla paidan saa otettua lämmittelysoijan noustessa pintaan näppärästi pois ilman, että treeniponnari osoittaa kohti koillista ja kakkoa samaan aikaan, hah. :D

Treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

…AND GET STRONGER

Sama svetari mutta pinkkinä! Tämä on ollut kestosuosikkini jo viime talvesta lähtien, ja pysyy edelleenkin tällä likalla kärjessä! Aivan täydellisen sävyinen pinkki olematta liian äklö ja överi, ja helppo mätsätä muiden sävyjen ja sen perinteisen mustan sekä harmaan kanssa. Matsku on niin pehmeää, väri ei ole haalistunut, eikä painatus ole halkeillut kovimmassakaan menossa, eli hintalaatusuhdetta parhaimmillaan!

Pinkki treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

SHOUT IT!

Jos ei vielä tahdo mennä edellä mainittu viesti perille, niin tällä printillä sitten. Olen aina ollut melko nakinkuoritreenaaja, mutta vastapainoksi olen viime aikoina löytänyt vähän rennompia kuteita. Tämä verkkokankainen ihana pitkähihainen osuu kyllä tähän likkaan, ja rakastuin tuohon urkkatoppien kanssa aivan täydellisesti toimivaan selkäaukkoon. Kerrankin kaikki sairaan upeat urkkatopit eivät jää topin alle piiloon, vaan niitä voi huoletta esitellä ja vielä tyylillä! Meitsi tykkää!

Rento treenipaita: TÄÄLTÄ* // Topattu camo-urkkatoppi: TÄÄLTÄ* // Trikoot: TÄÄLTÄ*

JUOKSE KOVEMPAA

Run run run’! Tämä hupullinen ja oikeastaan täydellisesti istuva trikoosvetari on myös viime talvesta asti ollut kestosuosikkieni listalla, ja kovassa käytössä edelleen. Simppeli ja tyylikäs, ja tykkään älyttömästi tuosta ohuesta matskusta, joka toimii niin sisällä kuin ulkona treenatessa. Erityistä pussaa vetoketjullisista etutaskuista, jonne saa avaimet sujautettua porrastreenien ajaksi. Näitä kun harvoista vastaavista treenipaidoista löytyy!

Hupullinen treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

AIM’N-ADDIKTIO

Tunnustan. Mulla on aika laajalle levinnyt Aim’n-addiktio, mutta piru vie, kun tuntuu, että jokainen kyseisen brändin kipale tähän mennessä on osunut niin häränsilmään. Omat havaintoni ovat usein osoittaneet, että useat todella osuvien treenitrikoiden valmistajat eivät handlaa puolestaan yläosia lainkaan, mutta onneksi Aim’n osoitti tämän totaalisen vääräksi! Istuvuus, leikkaus, materiaali sekä ulkonäkö on tässä paidassa kohdillaan. Tykästyin myös tähän siniseen väriin aika reippaasti, vaikka pitkään pohdinkin ensin pinkin* ja mustan* välillä. Kokovartaloväriin usein sonnustautujana valkkasin kuitenkin sinisen mätsäämään trikoisiin, heh.

Aim’n-treenipaita: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Ja asiaan täysin kuulumattomina loppukuulumisina heitettäköön ilmoille, että shieeet! Ensi viikolla onkin lähtö Vegasiin kohti Olympiaa ja tämän kisakauden (ja oikeastaan koko tähänastisen urheilu-urani) huipennusta! Aijai! Kuinka älytöntä!?

Muikeaa maanantaita kaikille sporttipirkoille!

Vilkaise myös: Parhaimmat farkut treenatuille jaloille

Edellinen juttuni: Milloin meidän häitä juhlitaan ja miten?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen