RANDOM FAKTOJA MINUSTA

Meitsillähän on tosiaan monta ässää ja ylläriä hihassa, ja veikkaan, ettet todellakaan tiedä niitä kaikkia. Pitkän henkisen muhimisen jälkeen pyöräytin pihalle ensimmäisen kunnon mestariteoksen YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Pistähän siis tuo alla oleva viiden minuutin tiukka spekaakkeli pyörimään, ja rikastuta maailmankuvaasi meikäläisen elämän koukeroilla, heh! ;)

 

Voipi olla, että näitä videoita tulee jatkossa lisää kaikkien iloksi (tai kärsimykseksi), joten pistähän tubekanava tilaukseen TÄÄLTÄ. Uskaltaisin lupailla, että kesän seikkailuista rapakon takaa tulee takuuvarmasti monenmoista hämmentävää pätkää pihalle, joten tätä et aivan salettiin halua missata, heh!

Itselläni on tiedossa vähintäänkin tajunnan räjäyttävä viikonloppu, sillä vuorossa on taas joka keväinen Fitness Classic Helsingin Kulttuuritalolla. Oma roolini menee hyvin pitkälti tuomarijakussa, mutta tykittämisen mestarina ajattelin ehtiä tekemään paljon muutakin. Huoltohommia, treeniä, hotellilla rötväämistä Pro Eliten poppoolla sekä meitsin voi myös bongata FASTin ständiltä aulan messualueelta! Messualuelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos huudeilla olet, niin tule moikkaamaan meitsiä FASTin ständille lauantaina 10.00-11.30 sekä sunnuntaina 10.30-11.30. Mä en pure! ;)

Huikeaa loppuviikkoa joka jantterille! Boom!

Tsekkaa myös: Miten saada salilaitteista enemmän irti? Lifehackit salilla!

Edellinen juttuni: Miksi paino ei tipu, vaikka rasva palaa?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

TOP 5 TREENITRIKOOT TÄLLÄ HETKELLÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Vitsi jos olisikin tullut laskettua, että kuinka monia eri treenitrikoita sitä onkaan elämän aikana tullut tähän mennessä omistettua. En usko valehtelevani yhtään, jos toteasin puhuvani omien kinttujeni kohdalla kolminumeroisista luvuista, hah! :D Tässä kuitenkin otsikon mukaisesti tämän hetken TOP 5 lempparini treenitrikoohyllyltäni satunnaisessa järjestyksessä, olkaapa hyvät!

AIM’N-TRIKOOT

Aim’nit ovat tällä hetkellä yhdet ehdottomista suosikeistani, ja tykkään ihan hurjasti näiden simppelin tyylikkäästä lookista tuon imartelevan pakaraleikkauken kera. Sen verran on riuduttu keskivartalosta kisakuntoiseen kasaan, että ne super korkeavyötäröiset ovat jääneet jo isoiksi, ja niinhän siinä kisojen alla lähes kaikki normaalikokoiset vaatteet alkavat allekirjoittaneella lököttämään. Näistä pakaramuotoilluista versioista täytyy kyllä antaa hurjat propsit, sillä sama XS-koko on mennyt talvella meikäläisen offibootylle ja eikä vieläkään lökötä mistään. Mukautumiskyky on näissä siis ihan mieletön..

Aim’n trikoot: TÄÄLTÄ*

ADIDAS KOLMEN RAIDAN TRIKOOT

Nämä Addut tilasin itselleni treenitrikoiksi, mutta piru vie, kun olivat aivan liian hyvät! :D Kolmen raidan trikoot päätyivät siis pyhähousuiksi, ja nämä toimivat ihan sairaan hyvin arkivaatetuksessa ihmisten ilmoillakin bomberin tai farkkutakin kanssa. Voiko parempaa kombinaatiota ollakaan, kun arkeen sopiva tyyli ja treenitrikoiden miellyttävyys ja istuvuus? No ei. <3

Adidaksen kolmen raidan trikoot: TÄÄLTÄ*

MARMORITRIKOOT

Ihanaa kun treenivaatekuoseissa uskalletaan käyttää luovuutta! Vaikka tykkään todella paljon myös räikeistä ja värikkäistä treenitrikoista, niin kymmenen värin yhdistäminen riemunkirjaviksi pääsiäispöksyiksi ei oikein sielunmaailmaani iske. Näissä marmoritrikoissa yhdistyy jotenkin ihanan harmonisesti tyylikkyys ja sopiva twisti ilman väkisin vääntämistä. Nämä marmoritrikoot ovat aiheuttaneet valtavasti laajentuneita silmiä ja ”mistä mistä?!?!”-kyselyitä, en kyllä ihmettele. Mukavatkin ovat vielä jalassa, niin kokonaisuus kyllä nappaa.

Marmoritoppi: TÄÄLTÄ* // Marmoritrikoot: TÄÄLTÄ*

DEDICATION-TRIKOOT

Tyylikäs musta toimii aina, ja siihen sulautettu korallinpinkki, pakaraa korostava leikkaus sekä simppelin iskevä motivaatiosana on aika osuva kombo. Kokonaisuus ei ole millään tavalla tylsä eikä kuitenkaan silmiinpistävän räiskyvä, eli kaikkea sopivasti tasapainossa. Jotenkin nämä trikoot valikoituvat aika usein jalkaan treenille lähdettäessä, ja siksi nämä kapuavat myös meitsin tämän hetken top-listalle. Kokoskaala näissä kyseisissä trikoissa on melkoisen kikkana, ja itsekin käytän vieläkin pienentyneen hanurini päällä kokoa S. Ja on myös tässä kohdassa vielä ihan pakko todeta, että tuo saman sarjan treenisvetari tähän komboon on silkkaa parhautta! #treenifäshöön

Treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

GET STRONGER-TRIKOOT

Nämä trikoot tuli kotiutettua osittain herätebongauksena, vaikka harmaita perustreenitrikoita olinkin jo hetken aikaa etsiskellyt. Onneksi kotiutin, sillä näistä on tullut kyllä yhden suosikeistani, ja harmaan kanssa on muutenkin kiva yhdistellä minkä tahansa väristä treenitoppia. Vyötärön sisäpuolella passeli silikoninauha, joka estää falskaamisen takaapäin, eikä tarvitse kyykyissäkään huolehtia, joten toimii! Kokoskaala on näissäkin pienehköä luokkaa, eli jos näistä innostuu, niin kannattaa valita se isompi kahden vaihtoehdon välillä puntaroidessa. Ja tosiaan näitähän ei ole myöskään hinnalla pilattu, mutta halpakin voi oikeasti olla hyvä.

Treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

Pakko kyllä vielä antaa lopuksi kiitos ja kumarrus myös Nike Pron kokopitkille trikoille. Vapaaohjelmatreenissä näitä ei voita sitten mikään, mutta salin puolella ja muuta soijatreeniä lenkkitossut jalassa vääntäessä nämä yllä esitellyt trikoot kuuluvat tämän hetken suosikkeihini, jotka alitajuisesti sujahtavat kinttuihini kerta toisensa jälkeen treenivaatekaappini kätköistä. :)

Leppoista pääsiäissunnuntaina! Pus!

Vilkaise myös: Treenivaateyhdistelmien suosikkini!

Edellinen juttuni: Pääsiäismättö pilasi elämäsi

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen