10 x OUTOJA ASIOITA, JOITA MIETIN

*Sisältää mainoslinkkejä

outoja asioita

Toisinaan sitä huomaa pyörittelevänsä omassa pienessä päänupissaan vaikka ja mitä ja vähintäänkin outoja asioita. Voisihan sen aivokapasiteetin laittaa hyötykäyttöön monella muullakin tapaa, mutta omaa ajatuksenjuoksuaan kun ei voi aina estää. Startataan siis viikko blogin puolella vähän kevyemmällä meiningillä ja purkamalla meikäläisen hajatelmia sanalliseen muotoon. Tässä niitä nyt tulee, ja veikkaan, etten ainakaan ihan jokaisen kohdan kanssa yksinkertaisesti voi olla yksin, hah!

OUTOJA ASIOITA, JOITA MIETIN

Kun hevoset vaan hengaavat päivät pitkät könöttämässä nurmella, niin miettiikö ne, että ”F*** YEAAH!! Vitsi mulla on elämäni parasta aikaa!!” Miten ne hevoset tai vaikka lampaat niinku pitää hauskaa? Vai pitääkö ne?

Jos kyseinen huone, jossa sillä hetkellä olen, kääntyisi kokonaan ympäri tai kyljelleen, niin mitä mulle siinä kävisi? Mikä esine tippuisi mun päälle mihinkin suuntaan kipatessa? :D Mihin suuntaan huoneen olisi sillä hetkellä mulle turvallisinta kallistua, ettei mullei sattuisi mitään? :D Todella haastava selittää, enkä todellakaan tiedä, miksi pyörittelen tällaista pohdintaa päässäni, hah!

Näkeekö eri ihmiset eri värit eri tavalla? Onko jonkun punainen mun vihreä tms. Siis luultavasti tämä ei mene ihan näin, mutta miltä maailma näyttäisi, jos hyppäisi hetkeksi toisen ihmisen ”silmiin”?

Miltäs sitten eri maut maistuvat toisen suulla? Miksi mies ei voi sietää oliiveita tai vahvoja juustoja, kun itselläni ne ovat omaa herkkuani? Maistuisiko se herkku edelleen samalta, jos pääsisin maistamaan näitä vaikka mieheni suulla?

Mitä jos olisinkin valinnut joskus jonkun asian ihan toisin. Missä olisin nyt? Esimerkiksi kuinka paljon mun elämään olisi ihan oikeasti vaikuttanut, jos olisin vaikka päätynyt nuorempana aivan toisen kasvattilajin pariin urheilurintamalla tai päätynyt ihan muihin harrastuksiin kuin urheilun pariin. Entä jos olisinkin jäänyt opiskelemaan Jyväskylään? Kuinka erilaista elämä voisi olla, ja mihin kaikkeen se olisi vaikuttanut?

outoja asioita

Mihin avaruus loppuu? Niinkun ihan oikeasti! Tämä saa mun aivot flippaamaan ja solmuun joka kerta. :D

Aina ulkomailla ollessa alan pohtimaan, millaista elämää kukin elää siellä. Etenkin iltaisin mietin, että millaista porukkaa kerrostalon valaistujen ikkunoiden takana elää, ja mitä ne siellä nyt tekee. Millaista arkea siellä juuri sillä hetkellä pyöritellään, ja millaista perhedynamiikkaa löytyy minkäkin ikkunan takana?

Miltä tuntuis, jos luoti osuisi yllättäen vaikka omaan päähän? Kuulostaa aika synkältä (en siis haudo mitään), mutta ehtisikö siinä tajuta mitään?

Mitä tapahtuisi, jos huutaisin tai tekisin jossain erikoisessa tilanteessa jotain todella hämmentävää? Esimerkiksi teatterissa nousisin kesken näytöksen ja huutaisin jotain todella erikoista ja istuisin vaan muina miehinä takaisin alas. :D

Ja lopuksi se kaikkein visaisin ja kiperin ikuisuuskysymys: Mikä on elämän tarkoitus?

outoja asioita

levis t-paita
Levis T-paita: TÄÄLTÄ*

Noh, tällaisia omituisia ajatuksia välillä omiassa kupolissa jyllää, hah! Mitä outoja asioita teidän pienissä kypärissänne pyörii? Voin lyödä vaikka koirastani vetoa, että joltakin teistä löytyy

Virtaa ja vilinää uuteen viikkoon just sulle!

Kurkkaa myös:
Mitä minusta haetaan Googlesta?
& Treeni ei kulje? Miten lisätä treenitehoja?

Edellinen juttuni:
Entä jos tulee ero?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

PERSUUS EI KESTÄ & PENKKIPÄIVÄ – my day video

*Sisältää mainoslinkkejä

Termosta torstaihin! Otin tässä vähän tekniikan kanssa armotonta matsia, ja kovasta vastaväännöstä huolimatta sain editointiohjelman tottelemaan tahtoani (yhtäkään tietokonetta ei satutettu editointia viimeisteltäessä) niskalenkkiotteen kera, ja sain kuin sainkin eilen keskiviikkona kuvaamani MyDay-pätkän pihalle!

Luvassa siis ketuiksi menneitä remppahaaveita, hämmennystä herättäviä kissatarroja, koiramutsin elämää sekä rinta- ja olkapäätreeniä. Mitäpä tässä liikoja höpisemään, eli pistäpä pätkä pyörimään tuosta alta:

N – Y – T – N Y T!

Videon neule: TÄÄLTÄ*

Tsekkaapa toki myös mun edellinen videoni, jossa maisteltiin ja arvosteltiin miehen kanssa läjäpäin herkkuka TÄÄLTÄ, jos tämän viime viikolla missasit. Uutuusjätskeistä löytyi meinaan hitit ja hudit, joten ainakin tuon videon jälkeen voit olla astetta viisaampi valinnoissasi kylmäaltaan äärellä, heh! :D

Huikeaa viikonlopun odotusta joka ruudun taakse!

Vilkaise myös:
Kuvat, joita ei koskaan julkaistu
& P***a päivä – kakku pelastaa! – my day

Edellinen juttuni:
Olohuoneen muutos – DIY struktuuriseinä

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram