10 x NÄITÄ EN VAIHDA MISTÄÄN HINNASTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

näitä en vaihda

Kun se oikea osuu kohdalle, niin niistähän ei hevillä päästetä irti! Kolmistaan Karoliinan blogista bongailin inspiksen tähän postaukseen, ja koska Piudella on aina toisinaan myös sanansa sanottavanaan, niin tässä niitä nyt tulee. Näitä en vaihda mistään hinnasta!

NÄITÄ EN VAIHDA!

Joulu ja juhannus Suomessa. Yhden juhannuksen vietin puolipakosta (kisaturnee) johtuen ulkomailla. Miami Beach ei sitten höllinyt jussina ollenkaan, ja olisin vain halunnut saunoa ja dippailla kylmässä järvivedessä Suomen vesisateessa, hah! Ihan totta.

Daruden Sandstormia mun treenisoittolistalta. Mikään ei potki yhtä paljoa kuin tämä!

Lidlin Milbona 2% Kreikkalainen jugurtti. En oikeasti enää voisi elää ilman tätä. Käy hämmentävän hyvin joka ikiseen komboon. Hyvää sellaisenaan, marjojen kera, myslin ja murojen kanssa, leipien välissä, dippipohjana, ruokien lisukkeena, you name it!

Jenkkisinappi. Sellainen kellertävä ja happaman etikkainen. Hyi olkoon suomalaiset siirapit. Pyh. Hyvänä kakkosena tulee Dijon-sinappi, ja suostun kyllä turauttamaan grillijöötin päälle myös sitä Turun Sinappia, mutta mielellään väkevänä, hah!

Iittalan Krouvi-kolpakkoa. Puolen litran kahvallinen lasituoppi kulkee hanskassani aamusta iltaan, ja siitä kittailen vedet, limut ja joskus harvemmin myös sen perinteisen olusen. Hyvä kun tuoppi kerkee pesukoneessa käydä. En vain ymmärrä, miten parin desin juomalasit muutenkaan riittävät kenellekään, hah! Harmittaa vain, ettei näitä enää ilmeisesti valmisteta, mutta pitäisi rohmuta näitä lisää nettikirppiksiltä, sillä omistan vain yhden.

Clarinsin True Radince -meikkivoidetta. Aivan loistava! Pysyy hyvin koko päivän ja peittää juuri sopivasti olematta yhtään liian pakkelimainen.

Cokis Zeroa Pepsi Maxiin. Kokis on niin paljon raikkaampaa ja hiilihappo mukavan terävää, kun taas Pepe Make on melkoisen makeaa ja hiilihappokoostumus vaahtomaista.

Catan-lautapeliä. Järjettömän hyvää vääntöä sopivan strategisissa meiningeissä. Solvaukset lentää aina, ja tämä on jopa meidän äiskänkin lemppari!

Reebokin princess-tennarit. Vaikka olenkin ollut AirMax-tyttöjä, niin viime vuodet on porskuteltu valkoisilla Reebokin klassikoilla. Mätsää täydellisesti niin siistimpään ja rennompaan lookkin ja onhan näillä pyöritty myös siistimmissä juhlissakin. Ja mikä parasta. Maailman mukavimmat tennarit jalassa!

Miestä. Miksi sitä hemmetin hyvää vaihtamaan?

näitä en vaihda
Crop college-paita: TÄÄLTÄ* // Revityt farkut: TÄÄLTÄ* // Reebok-tennarit: TÄÄLTÄ*

Tässä siis omia kovia lemppareitani vähän asiasta jos toisestakin. Mitä asioita sinä et vaihtaisi edes pakon edestä? :D

Veikeää lauantaita joka tuuttiin!

VILKAISE MYÖS:
Parhaat farkut treenatuille jaloille
& Kuvat, joita ei blogissa koskaan julkaistu

EDELLINEN JUTTUNI:
Helppo ja järkkyhyvä marjaisa proteiinifluff

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

SYNTILISTANI – 10 PERISYNTIÄNI

*Sisältää mainoslinkkejä

syntilistani

Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven, ja nyt lähtee tämän likan syntilista jakoon. Tämä kymmenen perisynnin haaste on kiertänyt blogeissa tässä jonnin tovin, ja päätinpä ripittäytyä kaiken kattavasti teidän silmienne edessä. Mitäs tässä enää jorisemaan, vaan hypätäänpä aiheen äärelle!

SYNTILISTANI

Herkuttelusyntini

Limsan kittaaminen. Light-juomia menee välillä ihan laittomalla tahdilla. Ja pystyn ihan helposti tuhoamaan 1,5 litran pullon alle varttiin ilman, että edes itse huomaan sitä. Havahdun siihen, että santsikupillista hamuillessani huomaan pullon olevan tyhjä.

Ihonhoitosyntini

Finnien ja mustapäiden puristelu. Mä en vaan ymmärrä, miten joku pystyy jättämään ne itseltään rauhaan?

Siivoussyntini

Vaatekasat lattialla. Vaatekasat sohvalla. Vaatekasat pesukoneen päällä. Vaatekasat työpöydällä. Vaatekasat ruokapöydän tuolilla. Ei varmaan jäänyt epäselväksi?

Parisuhdesyntini

Kitisen asiasta, joka ei oikeasti edes ole ongelma. Ja kirsikkana kakun päällä, että kitisen esimerkiksi sotkuisesta kämpästä (jotka muodostuvat isoilta osin noista edellä mainituista vaatekasoista), jonka olen aiheuttanut nimenomaan itse. Hyvä Piia. Hienosti meni.

Ystävyyssyntini

Olen ihan sairaan huono olemaan yhteydessä. Olen se ystävä, jolle aina laitetaan viestiä, että nähdäänkö. En se joka laittaa. Tästä välillä soimaan itseäni ja paljon, mutta onneksi lähipiirini tuntee minut sen verran hyvin, ettei ota tästä itseensä. Olen vain vähän erakko, vaikka ystäväni ovat mulle kultaakin kalliimpia. <3

syntilistani

Hiussyntini

Kuumat hiusraudat. Eihän se hyvää hiuksille tee, mutta toisaalta pesen ne hiukseni 6-8 päivän välien, ja rautaa käytän vain ekana päivänä pesun jäljeen, ja pientä fiksausta teen maksimissaan tokana tai kolmantena päivänä.

Pukeutumissyntini

Mukavuudenhaluisuus. Mulla on kaapissa vaikka mitä ihania ja uniikkeja vaatekappaleita, mutta voi jösses, kun meitsi nappaa sieltä kuitenkin ne Addun trikoot ja jonkun pehmoisen collegen.

Työsyntini

Päätän aina loppuiltapäivästä, että pistän läppärin kiinni, ja en tee enää mitään. Jossain vaiheessa kuitenkin löydän itseni sohvalta se masiina sylistä. Ja se, että jos huomaan unohtaneeni vastata ajat sitten sähköpostiin, niin alitajuisesti priorisoin kaiken muun silti sen edelle (koska vastaus on jo myöhässä). Tää on paha tapa, josta pitäisi to-del-la-kin opetella eroon.

Treenisyntini

Vitkastelu. Jään pyörimään aina sohvalle viimeiseen asti, ja venytän lähtöä aiiivan liian pitkään.

Kodinhoidollinen syntini

Imuroinnin välttely. Miten tylsää ja rasittavaa! Meillä ei siis todellakaan imuroida kerran viikossa. Hyvä jos kerran kuukaudessa, ja silloinkaan se en ole minä, joka imurin varressa hyörii. :D

syntilistani
Adidas-mekko: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Ja ekstrasyntinä omalta osaltani mainittakoon kiroilu. Paha tapa, jota tulee viljeltyä aivan liikaa usein ja tiheästi. Onneksi tarvittaessa osaan suodattaa, mutta täysin vapaalla pääsee usein seula vuotamaan vähän liikaakin, ja kuulostan lähinnä kiukkuilevalta teiniltä. :D

Noh, tällainen oli meitsin syntilista. Heh. Näyttääkö muilla yhtään samalta?

Vapautunutta keskiviikkoa joka tuuttiin!

Vilkaise myös:
Tarvitseeko lomalla syödä fiksusti?
& Asiat, jotka pidän puolisoltani salassa

Edellinen juttuni:
Hiuksista paras irti – Lifehackit hiuksille!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram