12 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT IHAN LIIKAA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Fffuuuu! Aina eivät hommat loksahda kohdalleen sitten millään, ja pata menee jumiin väkisinkin. Arki on toisinaan täynnä aivan normaaleja tai vähintäänkin yleisiä tilanteita, jotka tuntuvat kolahtavan aivosoluihin joka kerta aivan yhtä lujaa. Tänään siis kitistään oikein olan takaa, ja annetaan pienien patoutumien päästä täällä blogin puolella valloilleen! Avautuminen sopivassa kohtaa auttaa meinaan aina, joten sukelletaan siis suoraa päätä näiden henkistä tasapainoa ravistelevien keissien kimppuun! :D

ASIAT, JOTKA KETUTTAVAT

Pakastemarjojen sulatus mikrossa. Tai oikeastaan, minkä tahansa jäisen asian sulattaminen mikrossa. Eihän se nyt koskaan sula tasaisesti, vaan keskiosa kiehuu siinä vaiheessa kun ulkoreuna on yhä täydellisessä syväjäässä.

Elmukelmun sujahtaminen myttyyn AINA. Siis niinkun joka ikinen kerta! Ihan sama yritätkö leikata saksilla vai käyttää sitä paketin leikkausreunaa. Mytyssä arkki on aina, ennen kuin sen paikalleen saat väkivalloin aseteltua.

Kun sukka tai alkkarit jäävät jumiin pesukoneen luukun ränniin. Miksi nuo pesukoneet ovat ylipäätään suunniteltu niin, että joka kolmas kerta ainakin yhdet stringit löytyvät litimärkänä mutta peseytymättöminä jumista luukun sisäpuolella.

Puuron räjähtäminen mikroon. Muutenkin olisi jo valmiiksi kiire ja kaiken lisäksi nälkä!

Saat treenin valmiiksi ja olet poistumassa pukkariin, mutta kuulokkeistasi pamahtaa raikaamaan Daruden Sandstorm. Eiii! Ei vaan voi poistua pukkariin kesken näin eeppisen biisin, vaikka kotiin olisi jo kiire! Miksei tämä voinut kajahtaa kesken raskaimpien kyykkysarjojen tai lämmittelyn päästessä vauhtiin? Siis miksi!??!

Kun netti päättää tehdä tenät kesken kriittisen hetken. Enhän mä olisikaan halunnut katsoa tätä Netflix-sarjan jaksoa loppuun.

lightbox-valotaulu
Lightbox-valotaulu: TÄÄLTÄ*

Kun mikä tahansa teknologia ei toimi. Muistikortti päättää tehdä äkillisen työnseisauksen, puhelin lagaa totaalisesti ilman järkevää syytä tai kuva päättää kääntyä joka kerta väärinpäin vaikka yrittäisit mitä. Kännykkä ei suostu avaamaan laduttua tiedostoa, ja sähköpostin mobiiliversio ei vain toimi sujuvasti koskaan. Fffffuuuuuu!

Uuden pussilakanan saaminen kohdalleen. Mikään ei toki voita sitä fiilistä, kun illalla saa pujahtaa putipuhtaiden lakanoiden väliin vetelemään hirsiä, mutta miksi se vaihtaminen on aina niin hanurista. Hirveän työlästä nyheeräämistä yrittää saada se pussilakana peiton päälle paikalleen, ja aina se pussilakana jää rullalle, vaikka kuinka yrittäisi ravistella.

Raaka kananmuna putoaa lattialle. Jep. Tarvitseeko sanoa enempää?

Kotoa lähtiessäsi kännykkä, lompakko ja avaimet ovat kadoksissa. Kaikki taskut ja laukut vauhdilla ympäri ja kiireessä heittelet kaikki sanomalehdetkin ympäri, jotta nämä löytyisivät. Joka kerta sama juttu, ja taas ollaan myöhässä. Hups.

Jalkatreenissä levypainojen takaisin laittaminen. Eih. Miten voi joka kerta ollakaan niin rasittavaa ja raskasta rääpiä se jalkaprässi tyhjäksi, mutta teet sen silti, koska et halua olla se salin mulkvisti. Näitä painot laitteisiin jättäviä meinaan löytyy jo ihan tarpeeksi… Toinen ärrr.

Kun Aamulehti tipahtaa postiluukusta suoraan tahmean koiranp*skan päälle. Kiva. Tämän jälkeen toki tajusin siirtää koiranpennun pissialustan paikan vähän sivummalle postiluukun alta. Heh. :D

superdry-college

SuperDry-college: TÄÄLTÄ* // Dr. Denim-farkut: TÄÄLTÄ*
SuperDry-college: TÄÄLTÄ* // Revityt farkut: TÄÄLTÄ*

Löytyykö ketään sielunkumppaneita? En meinaan millään usko, että olen paininut näiden jokaisen kanssa täysin yksin, hah! Noh, aika hyvin saa kuitenkin olla elämässä asiat, jos nämä asiat ovat päällisin puolin mielessä, joten tyhjennetyllä mielellä uuden viikon kimppuun niin että lävähtää! Parempi ottaa arjen pienistä tai isoistakin kurakeisseistä kaikki huumori ja hupi irti, sillä eipä tuo elämä niin vakavaa ole. ;)

Pitkäpinnaista ja surkuhuipaisaa viikon vaihdetta!

Kurkkaa myös:
Parhaimmat farkut treenatuille jaloille?
& Mitä pitäisi ymmärtää ”sopivista” kalorimääristä?

Edellinen juttuni:
Miltä ruoka-annokseni näyttävät? 8 x Arkiruokaa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

DOGGIE Q&A – KUMPI KEKSI NIMEN? ROTUVALINTA?

*Sisältää mainoslinkkejä

chihuahuan pentu

Miksi juuri chihuahuan pentu? Kumpi keksi Pöpön nimen? Hauskoja ja kiperiä kysymyksiä olette pistelleet mulle tulemaan tähän vesseliin liittyen, joten parempi kai pyöräyttää Pöpölle oma vastauspostaus ilmoille! Muutenkin näin viikonlopun alle teki mieli ottaa vähän kevyempää ja leppoisempaa meininkiä kehiin, joten tässä niitä vastauksia nyt tulee!

Kumpi keksi nimen Pöpö?

Nimi Pöpö oli itseasiassa bongattu jo varmaan 10 vuotta takaperin Hesarin sarjakuvasivuilta, jossa Pöpö nimeä totteli erään sarjakuvan sidekickinä toiminut melko vaativaluonteinen ja lihava kissa. :D Tuolloin oltiin jo molemmat sitä mieltä, että kun meille joskus koira tulee, niin se tulee tottelemaan nimeä Pöpö, koska se vain yksinkertaisesti oli niin huikea, hah! Eli oikeastaan tämä oli aikalailla molempien mielessä heti ensimmäisenä, kun aloitettiin koiran nimeä keksimään.

Mitä muita nimivaihtoehtoja teillä oli?

Meillä oli hirveä lista nimiä paperille heiteltynä, ja tuntui, että poikakoiralle olisi keksinyt paljon parempia nimiä. Listalla nimikandidaatteina tälle likalle olivat mm. Ulla, Martta, Anneli, Mervi ja Hillo. :D Mieskin muistutteli, että lasta kun ei kannata nimellä pilata, niin nyt kannattaa ottaa koiran kanssa nimeämisestä kaikki ilo irti.

Nimi lyötiin lukkoon vasta, kun me tätä vatipäätä mentiin kasvattajalta kotiin noutamaan, koska haluttiin odottaa siihen asti, että varmasti tiedetään ”miltä koira näyttää”, vaikka oltiinhan me pentua aiemminkin oltu katselemassa ja paljon kuvia ja videoita tästä jatkuvasti kasvattajalta saatu. Sen verran suloisen vatipään näköinen vesseli oli heti noutopäivänä meitä vastassa, ja vielä kun toinen korvakin oli kerennyt lerpahtaa pystystä alas, niin eihän siitä voinut tulla mikään muu kuin Pöpö. :D

Missä Pöpö nukkuu?

Makkariin meillä ei koiralla ole asiaa, sillä ollaan molemmat melko helposti häiriintyviä nukkujasieluja. Sepä ei ole Pöpöä haitannut, sillä tämä vetää öisin hirsiä täydellisen tyytyväisenä meidän olkkarissa yleensä sohvalla samperin kalliiseen merinovillavilttiin kääriytyen (:DDD). Toisinaan tämä natiainen mönkii myös öisin omaan pehmeään pesätunneliinsa sohvan viereen.

Kumpi on ”bad cop” ja kumpi on se ”good cop”?

Meillä on oikeastaan aika hyvä tasajako tässä hommassa. :D Mä olen itse aika jämäkkä, mitä koiran koulutukseen ja kasvatukseen tulee, vaikka pienestä koirasta onkin kyse (ja toisaalta sitä suuremmalla syyllä). Pakko sanoa, että iiihan pikkusen uumoilin etukäteen tuon miehen sulavan noihin hellyttäviin nappisilmiin, mutta olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt, kuinka jämptinä tuo mies on pysynyt Pöpön kanssa, hah! :D

Toki luonnollisesti mä vietän enemmän aikaa Pöpön kanssa, kun teen kotoa käsin töitä päivisin, joten mä tässä päivien ohessa aika paljon otan luovia taukoja leikittämiseen, kouluttamiseen ja ulkoiluttamiseen. Siten luonnollisesti mä kyllä suhteessa enemmän komennan ja isken sitä ojennusta tälle rajojaan toisinaan kokeilevalle veijarille (sohvatyynyjä tekisi kovasti mieli kaivaa ja pureskella), mutta molemmat tehdään kyllä osamme tässä.

Miksi valintana oli juuri chihuahuan pentu? Miksi koira juuri nyt?

Ollaan perhepiirissä päästy seurailemaan muutaman mahtavan chihuahua-herran touhuja melko läheltä. Nämä jantterit ovat olleet niin reippaita luonteeltaan sekä terveitä ja upeita yksilöitä kaiken kaikkiaan, että näiden menoa on ollut niin mahtava seurailla. Näistä herroista tuo yksi Suomen muotovalio pääsi erään upean nartun astumaan, ja tähän pentueeseen siunaantuikin yksi muutoin niin mahtava, mutta töpöhäntäinen narttu, ja jotenkin tätä spesiaalitapausta päädyttiin tsekkaamaan. Juuri tuo ”vajaavaisuus” kiinnitti oman huomioini, sillä tavallinen kotikoira ilman näyttely- tai jalostamishommia on ollut itselläni se tahtotila.

Jonkin verran mielessä ainakin itsellä on aina ollut jo varttuneemman karvakaverin hankkiminen (esim. edellisen isäntäperheen elämänmuutoksen tieltä), mutta tämä chihuahuan pentu osui vaan niin hyvin kohdalleen sekä vielä luotettavilta ja vastuullisilta kasvattajilta. Vaikka jo kymmenisen vuotta varmaan ollaan yhteisestä koirasta puhuttu, niin nyt tuntui ajankohta olevan sopiva. Elämä on tätä ennen ollut jokseenkin hektistä, kun rautoja on ollut samaan aikaan täydessä tulessa niin monta, ettei sellainen olisi ollut itse koiralle paras tai reiluin vaihtoehto. Ollaan kyllä molemmat sitä mieltä, että oli hyvä juttu antaa ajan sekä meidän kypsyä tätä karvaista perheenlisäystä varten.

Osaako Pöpö vielä temppuja?

Osaa! Se on niin hurjan taitava tydy, ja ollaan kyllä treenailtu yhdessä ja PALJON. Pöpö osaa istua, seistä, heittää läpsyt kämmenelle, mennä ympäri molempiin suuntiin, odottaa namia tai ruokakuppia ”jätä”- ja ”saa ottaa”-käskyillä. Eilen onnistuin vihdoin myös opettamaan Pöpön menemään maahan. Woohoo! Puolessatoista viikossa tuo on kyllä jo aika hyvä saldo, eli ei tuo nyt aivan penaalin tylsin kynä ole ja inkkareitakin löytyy kanootista ainakin pari. Ei kyllä ihan joka hetki uskoisi, sillä välillä tuo vatipää vetelee sellaista touhua täällä himassa, että ei voi kun repeillä ja heittää facepalmia. :D

Temppuja tämä ei viime viikon alussa vielä hirveästi osannut, mutta sen verran lutunen luppakorva se vielä oli, että videon siitä silloin pyöräytin. Jos siis missasit tämän spektaakkelin, niin pistähän video pyörimään tuosta alta!

chihuahuan pentu
T-paita: TÄÄLTÄ*

Tämä reipas chihuahuan pentu on kyllä niin mainio tapaus, ja näinkin pian tullut rakkaaksi ja olennaiseksi osaksi meidän vielä muuten pienehköä perhettä. Kuulemma mun kanavat ovat viime aikoina tarjonneet aimoannoksen koirakuumetta, joten sori kaverit (not sori)! Pelkäksi hauvahöpinäksi en kuitenkaan aio jatkossakaan menoa muuttaa, ja Pöpö säilyköön mun säännöllisen satunnaisena sidekickinä. Omaa Instatiliä en myöskään Pöpölle ainakaan näillä näkymin ole tekemässä, vaikka kyselty kovasti on, haha! :D

Ja psst! Elloksella nyt merkkituotteet -20% alennuksessa ”Brand Days”-kamppanjapäivillä (26.2. asti). Aktivoi ale ja tsekkaa koko huikean laaja kamppisvalikoima TÄÄLTÄ*!

Kaikenkarvaista viikonloppua joka huusholliin! Pus!

Vilkaise myös:
Lempiherkkuni? Unelmakotini? Faktoja musta!
& Myyttejä lihaksista – Pitääkö paikkansa?

Edellinen juttuni:
Mitä nykyään saa enää syödä?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen