MEIDÄN ÄITI PALJASTAA MUSTA ASIOITA!

Tättärää! Tänään on juhlistettu äitienpäivää, ja teeman mukaisesti päästin äitin laukomaan rehellisiä totuuksia tyttärestään. Heittelin ilmoille muutamia visaisia tenttikysymyksiä, ja tässä niitä nyt sitten raikaa sensuroimattomien vastausten kera!

Heitäpäs äiskä lonkalta parhaimmat piirteeni!

Ulospäinsuuntautuneisuus, iloisuus ja hyväntahtoisuus siitä huolimatta, että saatat välillä suuttuakin :D (Vaikka äiti on huippu, niin välillä palaa silti käpy, haha!)

No entäs ne huonoimmat piirteet ilman, että tarvitsee pelätä perheriitaa… :D

Äkkiarvaamattomuus, kun saatat suuttua mulle asioista, joita en tosiaankaan tarkoittanut sanoa tai tehdä suututtaakseni (siis enhän mä nyt kovin usein edes suutu? Haha!). Ja välillä oot niin laiska täällä kotona käydessä keittiön siivoamisessa. Sitten valitat, kun äiti siivoaa ja suhaa koko ajan eikä osaa olla paikallaan, kun pitää toisten jälkiä siivota. :D

Mitä ajattelit, että musta tulee isona?

Puhuit pitkään nuorempana lääkärin hommista, mutta en ajatellut että se olisi välttämättä se. Uskoin kyllä, että susta joku vielä tulee, kun sulla on tuo niin vahva luonne, ja tahtosi saat hyvällä tapaa läpi. En kyllä ikinä uskonut, että olisit lähtenyt yrittäjän hommiin, mutta sen tiesin, ettei susta perinteistä konttori-ihmistä tule. Jotenkin kuitenkin ajattelin, että selkeästi ihmisten kanssa tulisit tekemään töitä. Yhdessä vaiheessa ajattelin, että karkaat vielä joskus osittain pysyvästi ulkomaille, mutta tajusin, että se ei olisi mulle oikeasti luontevaa, ja tähän olin kyllä tyytyväinen!

No missä mä olen sun mielestä hyvä?

Edelleenkin siinä tavaroiden levittämisessä, mutta osaat kyllä pitää tarvittaessa ne paikatkin siistinä. Oot myös haka piirtämisessä, ja sulla on tarkka silmä käsitöissä. (Piirtämisen esille nouseminen oli tälle tyttärelle yllättävä elementti)

Mitä sulla on sanottavaa mun urheilujutuista?

Olisin halunnut sut tanssimaan tanhua, koska siinä olisi yhdistynyt musiikki ja liikkuminen mukana. Kyllä harmitti, kun ekaluokkalaisena puolen vuoden jälkeen jouduttiin yhdessä tuumin luovuttamaan. Vaikka olit niin ketterä ja sutjakka, mutta et vain syttynyt ja tahtonut aina pysyä siellä harjoituksissa. (Karkailin kuulemma käytävälle, haha! Muistan tämän kyllä hämärästi itsekin, koska oli ihan tyhmää tanssia poikien kanssa. Mutta hei… tanhu?)

Missä me kaksi olemme samankaltaisia?

No sisukkuudessa ja voimakastahtoisuudessa. Ja taidetaan molemmat olla aika omatoimisia joka paikassa.

No äiskä hei, mitä mä oon sulta mielestäni oppinut ja ”perinyt”?

Kotona oot kyllä joutunut tekemään töitä, ja täällä ei ole kyllä maleksimalla asioista selvinnyt. On siis sekä joutunut että saanut tehdä asioita. Erilaisia asioita on siis tosiaan saanut itse tehdä ja kokeilla rohkeasti, ja löytää omat juttunsa, ilman että on isketty väkisin mihinkään. Perittyä on varmaan myös tuo liikkuminen ja luonnosta nauttiminen.

Heitäpä joku lentävä lause, jonka oon joskus natiaisena letkauttanut!

”Se on sun syys, sun asias, jos hukutat mut tohon lampeen” (Ja äiti kauhuissaan, että miten olin ajatellut, että hukuttaisin sen :D)

”Kun mulla on isona omakotitalo, niin sinne saa kyllä tulla käymään, mutta asumaan ei tartte jäädä.”

Vastaavasti paljastan äiskästä loppuun pari faktaa. Äiskä on ihan huikean hauskaa seuraa, ja lautapelikaverin saa kyllä tästä naisesta joka kerta. Kovissa mittelöissä se kyllä toki kiroilee jopa enemmän kuin minä, ja voin kertoa, että se on jo paljon… :D

Siinä pystyn kyllä komppaamaan noissa tenttivastauksissa, että työmoraali on todellakin opittu kotoa, eikä kotona ole ikinä tarvinnut olla mitään tiettyä kelvatakseen. Aina on saanut kokeilla rohkeasti omia juttujaan ilman arvostelua tai vähättelyä, ja aina niissä itselle tärkeissä asioissa on tuettu. Se jos jokin on ollut mulle tärkeää, ja tämä on ollut varmasti yksi todella olennainen perustavanlaatuinen tekijä omalla urheilu-urallani ja elämässä yleensä. <3 Ja sori hei äiti keittiön sotkuista! Kompensoin, ja tyhjensin tänään astianpesukoneen. ;)

Aivan mahtavaa äitienpäivää kaikille huikeille äideille tai äidinmielisille! Pus!

Tsekkaa myös: Meidän parisuhteet erikoiset faktat

Edellinen juttuni: Mitä päälle kevään juhliin? 5 x asutärpit!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

MITÄ PÄÄLLE KEVÄÄN JUHLIIN? 5 x ASUTÄRPIT!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ylppärit, rippijuhlat, kevätjuhlat ja kesähäät. Sukujuhlat, synttäribileet ja kissanristiäiset. Mikä näitä yhdistää? No tietenkin se tunnettu ikuisuusongelma, eli mitä laittaa päälle. Viikonlopun kunniaksi ja perjantaikevennykseksi vaihdoinkin treenitrikoot mekkoihin ja Free Runit korkkareihin sekä käänsin hiuksiin kiharaa. Laittautuminen on kyllä mielestäni aina niin kivaa, kunhan vain tietää, mitä laittaa päälle. ;)

Olen tässä kevään aikana hamstraillut tulevalle reissulle mukaan useampiakin mekkoja, mutta totesin, että näistähän suurin osa toimisi myös kevään juhlissa. Asuongelma on näissä juhlavissa hetkissä aina todellinen, ja mekkoja saa etsiä aina kissojen ja koirien kanssa. Tässä siis parit vinkit ja inspikset, millaisiin asuihin voisi kekkereihin sonnustautua!

TUMMANSININEN ON KEVÄÄN MUSTA

Tummansininen toimii kevään juhlissa ihan äärimmäisen hyvin, ja lisää omanlaista arvokkuutta ja juhlavuutta juhlahumuun. Leikkauksella tekee mekoissa todella paljon, ja tässä tykkäsin erityisesti tuosta halterneck-tyylisestä kauluksesta. Tähän kylkeen näyttävät korvakorut ja punaa huuliin, niin homma pelittää!

Tummansininen juhlamekko: TÄÄLTÄ*

HIGH-LOW HELMAA

Ah, mikä helma. Edestä keveästi sääret paljastava ja takaa selkeästi pidempi helma luo ihanaa keveyttä ja leikkisyyttä tähän asuun. Yläosissa olen aivan rakastunut erinäisissä muodoissa tuohon läpinäkyvän kankaan ja muotoonleikatun rintaosan yhdistämiseen, ja tässä mekossa tämä yhdistyy niin ihanasti tuohon freesin leikkisään helmaan aivan täydellisesti. Tätä kyllä ajattelin hulmutella itse kevään juhlien sijaan Miamin rantakaduilla. ;)

Keveä juhlamekko: TÄÄLTÄ*

KULTAA JA SINISTÄ

Rakastuin. Niin supertyylikäs kokonaisuus, todella mukava päällä ja istuu kuin nakutettu korostaen muotoja oikeista paikoista. Tämän mallin kanssa ei myöskään todellakaan tarvitse kärsiä ikuisesta rintsikkaongelmasta, vaan tavalliset rintsikat piiloutuvat asun alle ilman olkainkikkailuja. Lähtee ehdottomasti mukaan rapakon taakse, ja jospa tällä voisi itsekin kisojen jälkeen käydä ravintelissa syömässä paremman puoliskon kanssa. :)

Kulta-sininen mekko: TÄÄLTÄ*

MUOTOA JA KURVEJA

Tyylikäs, simppeli ja todellakin muotoja imarteleva ja korostava trikoomekko, joka ei ole edes hinnalla pilattu. Korostaa juuri kehon parhaita puolia ja luo illuusiota yhä kurvikkaammasta vartalosta. Toimii, ja tämä on itseasiassa ollut päällä allekirjoittaneella jo talven kekkereissäkin, mutta mustan ja beigen lyömätön kombo pelaa myös erinomaisesti kesällä.

Muotoileva mekko: TÄÄLTÄ* (alessa)

TYYLIKÄSTÄ PITSIÄ

Musta pitsi toimii myös kesällä, vaikka arvoin pitkään myös tuon valkoisen version välillä. Ainahan juhla-asun ei tarvitse naisilla sisältää helmaa, ja mustat tiukat farkut yhdistettynä mustaan pitsibodyyn toimii myös erinomaisesti esimerkiksi kesäyössä juhlien jatkoilla. BTW kerrankin löytyi body, jossa alaosassa on napeilla varusteltu ja vielä string-mallinen (miksi bodyissa on lähes aina leveänmallinen alaosa, jonka saumat paistavat todella rumasti alaosan läpi?). Kuohuvaa ja kahvia nautiskellessa ei siis tarvitse riisua koko yläosaa naisten huoneessa ravatessa, mikä on todella jees. :D

Pitsibody: TÄÄLTÄ* // Mustat superstretchfarkut: TÄÄLTÄ*

Mahtavaa ja asukriisitöntä viikonloppua! Pus!

Tsekkaa myös: Parhaimmat farkut treenatuille jaloille

Edellinen juttuni: Tuloksia ilman tarkkaa ruokavaliota? – Miten syödä?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen