TÄYDELLINEN HUULIPUNA, JOKA KESTÄÄ VAIKKA TREENIN

*Sisältää mainoslinkkejä

Se fiilis, kun huulipuna-addikti löytää maailman parhaimman huulipunan. NYX Cosmeticsin Liquid Suede mullisti ihan totta tämän likan käsityksen huulimeikistä aivan täysin, ja meikkilaatikosta vaihtoon on lähtenyt iso kasa vanhoja ”muka hyviä” punia. Jessus soikoon, en ihan oikeasti liioittele yhtään, kun pohdin, että tulenko enää muita huulimeikkejä käyttämään, ja nyt täytyy kyllä todeta, että näistä netissä pyörinyt hype on todellakin ollut ansaittua.

Parasta Nyx Cosmeticsin Liquid Suedeissa rehellisesti yhtään säästelemättä:

  • Pysyvyys on ihan ylivoimainen, ja pysyy läpi päivän vaikka treenatessa (Soft-spokenilla testattu 103 kertaa)
  • Levittäminen on ihan superhelppoa ja tarkkaa putelin laadukkaan aplikaattorin avulla
  • Näiden kanssa ei tarvitse pohjustusta eikä rajauskynää. Jes!
  • Pigmentti peittää superhyvin myös vahvoissakin väreissä
  • Mattapinta on todella tyylikäs ja tuo hentoisemmatkin sävyt kauniimmin esiin kuin kiiltävä
  • Ei oikeasti kuivata huulia, vaikka käyttäisi päivittäin
  • Erittäin miellyttävä huulilla, eikä lainkaan lähmäinen

Noh, tässä tulee muutamat omat lempparini, ja täytyy ehkä huomauttaa, että itsehän harvoin pidän tylsästä ja tavallisesta, joten etenemisjärjestys on kesyimmästä villimpään. :D

LIQUID SUEDE – SOFT-SPOKEN

Aloitetaan ihan mun ultimaattisesta lempparista eli huulipunasta, jonka ottaisin mukaan autiolle saarelle. Soft-spoken käy aivan kaikkeen ja jokaiseen tilanteeseen. Se on sävyltään sopivan neutraali, mutta silti sisältää ihanaa särmää ja luonnetta säilyen kuitenkin täydellisen classyna. Mattapinta nostaa muuten hentoisen sävyn ihan uudelle tasolle, ja musta tuntuu, että joudun hankkimaan tätä kohta toisen putelin, koska käyttö on ollut vähintäänkin kovaa. Ilmoitan heti, kun tätä osuvampi, laadukkaampi ja täydellisempi puna osuu kohdalle, mutta en rehellisesti usko sen päivän koittavan vielä hetkeen. Yksinkertaisesti paras ikinä.

Liquid Suede – Soft-spoken – TÄÄLTÄ*

LIQUID SUEDE – FOILED AGAIN

Kevät on jo päällä, ja kesä lähestyy hurjaa vauhtia. Foiled again on aivan ihanan sähäkkä oranssiin taittava korallinhehkuinen kevät- ja kesäpuna, jonka raahaan aivan satavarmasti Miamin reissulle mukaan. Tämä on itselläni uusi tuttavuus, mutta aatoin ehkä vähän rakastua ensi silmäyksellä. Kovalle käytölle menee satavarmasti, sillä tässä yhdistyy täydellisen sopivasti pirteys ja tyylikkyys. Sävy toimii todella hyvin mattana, ja korallin hehku tulee täydellisesti esille, sillä Liquid Suedeille tyypillisesti pigmentti on vähintäänkin tasoa loistava.

Liquid Suede – Foiled Again – TÄÄLTÄ*

LIQUID SUEDE – AMETHYST

Amethystin bongasin Joulun pyhien aikaan hetken mielijohteesta, mutta luojan kiitos tästä päässä napsahduksesta! Ensin arastelin hieman näin räväkän ja joukosta erottuvan huulipunan käyttämistä, mutta nykyään tämä on ollut useastikin ihan arkena huulilla päiviä piristämässä. ;) En tiedä miksi, mutta tykkään yhdistää tuon musta-valkoiseen sporttityyliin, johon se on musta aivan paras kombinaatio. Tässä violetissa on sitä jotain, ja toimii etenkin mattana ihan älyttömän hyvin. <3

Liquid Suede – Amethyst – TÄÄLTÄ*

LIQUID SUEDE – OH, PUT IT ON

Black is my happy color! Ei jumankekka. Tästä tuli heittämällä uusi lemppari. ”Oh, Put it On” on violettiin taittava musta, mutta omaksi yllätyksekseni se ei näyttänyt huulilla ollenkaan niin synkältä tai liian silmiinpistävältä, kuin saatoin etukäteen olettaa. Ehkä tuo yllä oleva Amethyst toimi itselläni porttiteoriana vahvempiin puniin, ja en voi muuta sanoa, kuin onneksi näin!

Liquid Suede – Oh, Put it On –  TÄÄLTÄ*

Seuraavalla ostoslistallani Liquid Suedeista on keväinen arkipinkki Life’s a Beach sekä täydellinen jokanaisen vakiopunainen Kitten Heels. Edellinen vakkaripunainen saa nyt meinaan fudut. Eiköhän tässä näistäkin pian uutta swatchaus kierrosta tännekin saada, koska tämä huulikokoelma saattaa hyvinkin mahdollisesti lähiaikoina allekirjoittaneella kasvaa (lue: lähteä lapasesta). ;)

NYX Cosmeticsiahan ei todellakaan joka liikkeessä myydä, ja usein olen todennut suosituimpien sävyjen kadonneen hyllyistä useammaksi viikoksi. Nyt House of Brandonilta löytyy aivan järkyttävän kattava valikoima kyseiseltä brändiltä, joten nyt ei tarvitse tyhjin käsin jäädä, jos kosmetiikkakärpänen iskee. Toimituskin tapahtuu 1-2 arkipäivässä. ;)

Räväkkää sunnuntaita ja asennetta alkavaan viikkoon! Pus!

Vilkaise myös: Halvat mutta osuvat kosmetiikkatärpit x 4

Edellinen juttuni: Miten säilyä positiivisena nousevan vaakalukeman kanssa?

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

AKTIIVITREENAAJAN IKUISET HIUSONGELMAT

*Sisältää mainoslinkkejä

Treenaaminen on ihan huikeaa touhua, mutta tuo mukanaan negatiivisia lieveilmiöitä. Yksi niistä selkeimmistä on ainakin omalla kohdallani hiukset, jotka saavat kyllä lihasten ja hengityselimistön ohessa toisinaan aika kovaakin runtua. Pidemmittä puheitta, mennään itse anaalisointiin (sanavalintana juuri osuva).

PONNARIN JÄTTÄMÄ SYSIRUMA RAJA

Treenaaminen hiukset auki ei vain ikävä kyllä ole käytännössä mahdollista eikä miellyttävääkään, joten kyllähän se reuhka on vedettävä poninhännälle treenin ajaksi. Treenin jälkeen on takuuvarmaa, että hiukset avatessasi kutreistasi löytyy törkeän ruma ponnarin raja, ja näitä hiuksia ei sitten auki pidetäkään ennen seuraavaa pesua tai ilman suoristusraudan käsittelyä.

Itse olen keksinyt tähän oman ratkaisuni alkamalla kihartamaan hiukseni aina hiusten pesupäivän jälkeen. Itselläni kihara yleensä vain paranee parin päivän aikana, ja tätä ei tuhoa edes treeni, kun kihartaessa hiuksiin on laitettu stydi pohjustus. Tarvittaessa aiemmin kiharrettuja latvoja voi aamulla kääntää vain parista kohtaa uusiksi, ja tähän kuluu ehkä kaksi minuuttia. Hiukset näyttävät treeniponnarin avaamisen jälkeen edelleen freeseiltä ja pelkkä harjaus pelastaa koko potin. Ponnarin raja hukkuu huolettomasti kiharan joukkoon, ja näillä mennään vielä monta päivää kuivashampoon kera!

Yhtenä ponnarin rajaa lieventävänä tekijänä voisin esittää myös alla olevassa kuvassa koreilevat ”puhelinlankaponnarit”, joilla ensinnäkin saa mukavan ryhdikkään ja paikallaan pysyvän treeniponnarin, ja tämän lisäksi olen huomannut tämän jättävän selkeästi huomaamattomamman rajan hiuksiin. Viimeisenä vinkkinä heitettäköön komeat lettikampaukset, joita ei tarvitse edes purkaa treenin jäljiltä. Tämä kuitenkin vaatii joko näpeistään näppärän ystävän (jota voi röyhkeästi hyväksikäyttää hiustenlaittoapuna) tai harjaantunutta letitystaitoa omasta takaa. Itse en omista kumpiakaan, joten tämä on poissa omista aseistani, hah!

Itse teen kiharani joko GHD:n suoristusraudallani tai GHD:n Mini Curve-raudalla. Näitä saa Tampereelta mm. Primestä!

JATKUVA TUKKAPYYKKI

Varmasti jokaiselle treenajalle tuttua kauraa. Plah. Kokeile kuitenkin rohkeasti lähteä venyttämään hiustenpesuväliä. Heitä alkuun yksi päivä lisää pesurytmin väliin ja myöhemmin päivä kerrallaan lisää, kunnes olet saavuttanut itsellesi sopivan pesuvälin. Viimeisinä päivinä vain ponnarikampauksia, lettejä ja nutturoita kehiin, ja kuivashampoo on myös ihmiskunnan yksi upeimmista keksinnöistä, jolle voisin jakaa henkilökohtaisen Nobelin mielenrauhanpalkinnon. Osittain tämä hiustenpesuväli on myös henkinen juttu, ja pidempäänkin kyllä tottuu, kun hiljalleen lähtee pesuväliä pidentämään, ja oppii sietämään muutakin kuin suihkunraikasta ja viimeisen päälle huoliteltua ”Jennifer Aniston”-tukkaa.

Tässä vaiheessa voimme myös kiittää kylmän koleaa Suomea, ja hiusten pesua edeltävinä päivinä voi vain iskeä tyylikkään pipon päähän (toimii asusteena myös sisällä näin keväälläkin) hiusten hulmutessa muuten kauniina auki. Tähän kombinaation myös nuo edellä mainitut kiharat osuvat kuin nyrkki silmään, ja huoleton kihara näyttää pipon alla todella nätiltä useammankin päivän jälkeen.

KULAHTAMINEN…

Aktiivitreenajalla letti on toden totta melkoisen kovalla höykkyytyksellä jatkuvan hikoilemisen, pesurumban ja ponnareilla rassaamisen vuoksi. Säännöllinen käynti varikolla tekee kuitenkin ihmeitä sekä hiuksille että itsetunnolle, eli suosittelen jokaiselle naiselle sen oman luottokampaajan etsintää. Samaisella ehostuskäynnillä saa myös purettua sydäntä ja vietettyä henkevät terapiahetket. Tai en minä itse kampaajan henkilökohtaisesta terapeuttisesta näkemyksestä tiedä, mutta omalla kohdallani Umppu on joutunut viimeiset neljä vuotta kuuntelemaan meikäläisen jauhantaa säännöllisin väliajoin Primen penkissä, ja saa raukka kuunnella vielä jatkossakin, hah!

Itse myönnän myös olevani avoimesti olevani hiusteni osalta aito väärennös, eli päästäni löytyy lainattua karvaa teippien muodossa kiinnitettynä. Mitä enemmän massaa ja karvaa on päässä, sitä hitaammin ne likaantuvat ja kulahtavat. Kirjoitin myös jokunen tovi sitten avautumisen siitä, että hiukset ovat olleet se asia ulkonäössä, joka on aiheuttanut minulle aikoinaan murheenkryyniä ja suurta epävarmuutta. Omistan siis melko ohuet ja kaiken lisäksi ihan omaa elämäänsä elävät superkäkkärät hiukset, joita voisi kiharan sijaan kuvata enemmänkin termillä ”pörrö”. Nämä säännölliset varikkokäynnit teippipidennyksien kanssa ovat siis itselleni kultaakin kalliimmat. Lisäksi selvennettäköön, että tämän pörröpään kesyttämiseen (kuumaa rautaa) vaativan projektin vuoksi pesurytmini onkin itselläni luokkaa 6-8 päivää. En edes häpeä myöntää, että joskus on mennyt se kymmenenkin päivää, mutta siinä vaiheessa on tullut jo mieheltäkin huomatusta. :D

Puma-collegepaita: TÄÄLTÄ*

Täytyy myös näin lopuksi salikissan näkökulmasta sanoa, että ihan muutaman kerran on tuo ponnari jäänyt myös pakarapotkuissa taljan väliin (älä edes kysy) sekä kahvaan kiinni ylätaljaa tehdessä niskan taakse (tässä en varmasti ole ainoa). Siinä avuttomata letti laitteesta irti niska vääränä nitkutellen on tullut todettua, että varmasti olisi helpompaa olla mies tai vähintäänkin kalju nainen. Tuppaa myös muutama ärräpää lentämään, kun ponnari irtoaa kesken vapaaohjelman volttisarjan, ja yritäpä siinä sitten jatkaa tykittämistä karvat suussa ja silmissä. Hiukset ovat kuitenkin naisen kruunu, joten minähän en omista kutreistani hevillä luovu, eikä kissa karvoistaan pääse. ;)

Pörröistä torstai-iltaa!

Kurkkaa myös: 4 x halvat mutta osuvat kosmetiikkatärpit

Edellinen juttuni: Kun kaikki ympärilläsi ovat superihmisiä paitsi sinä

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen