Tee itse – Helpot ja upeat leopardikynnet!

Sis. mainoslinkkejä*

Esittelin tekemiäni kynsiä Snapchatin (piiapajunen) puolella jo aiemmin tällä viikolla, ja ajattelin jakaa tänne blogin puolelle tutoriaalia, miten kyseiset kynnet voi jokainen loihtia itse kotosalla. ;)

Mitä tarvitset:

  • Kolme eri sävyistä kynsilakkaa (vaalea pohjaan, keskisävyinen läikkiin ja tumma/musta reunoihin)
  • Joko lyijykynä, kuulakärkikynä, nuppineula tai dotting tool

Itse käytän tähän hommaan erikseen luotua ”dotting toolia”, mutta hommaan sopii erinomaisesti lyijykynä, kuulakärkikynä, nuppineula tai mikä tahansa muu tylppäkärkinen esine. Nuppineulan nupilla ei välttämättä saa ihan niin tarkkaa jälkeä aikaiseksi, mutta lyijykynä tai kuulakärkikynä on tähän mitä sopivin! Ideana on siis luoda kuviot tipauttamalla paperille kynsilakkaa, dippaamalla tylppää esinettä lakassa ja ”piirtämällä töpötellen” esineen avulla kuviota kynsille. Alla näet esimerkkejä eri välineiden työnjäljestä:

Vanha kuulakärkikynä, nuppineulan nuppi ja dotting tool. Tällä tekniikalla saa luotua upeita pilkkukuvioita kynsiin tai vaihtoehtoisesti tämän kertaiset leopardikynnet.

Leopardikynnet – tutoriaali

1. Pohja

Aloita levittämällä kynnelle pohjustusalakka eli base coat. Pohjustuslakka ei ole pakollinen, mutta se suojaa kynsiäsi värilakalta, parantaa kynsilakan kestävyyttä ja vahvistaa kynttä. Itse käytän tätä joka ikinen kerta.

Lakkaa kynnet valitsemallasi vaalealla värilakalla. Levitä värilakkaa kaksi kerrosta huolitellun ja kestävämmän lopputuloksen saamiseksi. Tähän sopii hyvin jokin nudesävyinen lakka, mutta halutessasi värikkäämmän lopputuloksen, voit valita jonkin muun pastellisävyn, esimerkiksi vaaleanpunaisen tai vaaleansinisen.

Kynsillä vakionudelakkani Essie – Sand Tropez
2. Läikkien keskiosa

Tipauta paperin palaselle tippa keskisävyistä lakkaa kynsilakan sudin avulla. Dippaa kynän kärki (tai muu väline) tähän lakkaan ja tökkää kevyesti kynän kärjellä väriä kynnelle luoden muutamia pohjaläikkiä. Lisää aina kynän kärkeen lisää lakkaa dippaamalla sitä paperilla olevassa värissä. Tämän jälkeen anna läikkien kuivua huolella ennen seuraavaa vaihetta.

Näiden läikkien ei tarvitse olla erityisen kauniita tai huoliteltuja, sillä seuraavassa vaiheessa tehtävät reunat luovat lopullisen ilmeen. Tässä vaiheessa läikät muistuttavat usein ennemminkin lehmien tai koirien läikkiä, joten älä siis tuskastu. Itse loin läikkien keskiosaan sopivan sävyn paperilla sekoittamalla tipan pohjalakkaa ja tummempaa ruskeaa, kun sopivaa ei itseltä löytynyt.

3. Leopardin läikkien reunat

Valitse tähän selkeästi tummempi tai mielellään jopa musta lakka, ja tipauta lakkaa sudilla paperin palaselle. Dippaa kynää lakassa, ja luo kynän avulla leopardin läikkien reunat. Jokainen leopardin läikkä saa olla uniikki ja erilainen, joten älä revi heti pelihousujasi, jos menee hieman hutiin. Tyhjiin koloihin voi myös luoda tässä vaiheessa muutaman pelkän mustan lisäläikän.

4. Viimeistely

Levitä lopuksi päälle kirkas päällyslakka. Päällyslakka tasoittaa koristeluiden mukana tulleet muhkurat, viimeistelee ilmeen ja tekee lopputuloksesta upean kiiltävän ja kestävän. Levitä päällyslakka kuitenkin varoen ja mahdollisimman kevyillä ja vähillä vedoilla, sillä monet päällyslakat liuottavat hieman alla olevia lakkakerroksia ja saattavan levittää ja sotkea kuvioinnin.

Kynsillä:
Pohjustus: Essie Base Coat täältä*
Värilakka: Essie Sand Tropez täältä*
Päällyslakka: Essie Top Coat täältä*
(näistä kaikista -20% koodilla COSMETICS)

House of Brandonilla vielä tämän viikonlopun ajan kaikki kosmetiikkatuotteet -20% koodilla COSMETICS. Supernopea toimitus 1-2 päivässä. Tsekkaa koko kosmetiikkavalikoima TÄÄLTÄ*

Nyt ei kun kynsiä koristelemaan, ja harjoitus tekee mestarin! Ja jos kaikkien kynsien väsääminen tuntuu liian työläältä ajatukselta, niin upean ja näyttävän lopputuloksen saat myös luomalla leopardikuvion esimerkiksi vain etu- ja keskisormeen, ja lakkaamalla muut kynnet jollain aivan toisella sävyllä. Mutta mitäs mitäs, kiinnostaisiko kynsitutoriaalit jatkossakin? Jatkoon vai ei? ;)

Edellinen juttuni: Miltä näyttää 156 cm ja 61 kg?

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Särmää huuliin! Uutuudet testissä! + ALEKOODI KOSMETIIKKAAN

Sis. mainoslinkkejä

Jos tämä likka jostain kosmetiikasta menee sekaisin niin sen täytyy olla joko kynsilakat tai huulipunat. Sain testiin L’Orealin Infallible Lip Paint sävyjä, joista puolet olivat superkiiltäviä ”Lacquer”-sävyjä ja puolet mattaisemman lopputuloksen jättäviä ”Matte”-punia. Täytyy jo etukäteen mainita, että omat huulipunamieltymykseni osuvat yleensä hieman räväkämpiin ja voimakkaampiin sävyihin, joten sävyissä saattaa olla hieman puolueellista hehkutusta näiden kohdalla, heh!

Inflallible Lip Paint / Lacquer

loreal-infallible-lip-paint-103-fucshia-wars-laqcuer
103 – Fuchsia Wars (TÄÄLTÄ)

Todella säväyttävä ja raikas pinkki olematta yhtään liian mauton tai äklö. Erittäin voimakas pigmentti ja superhelppo levittää. Tästä tulee ihan varmasti mun tämän kevään luottopinkeistä! Nam, mikä herkku!

loreal-infallible-lip-paint-102-lady-pink-lacquer
102 – Pink Lady (TÄÄLTÄ)

Todella tyylikäs ja klassinen syvempi roosa. Varma valinta, ja erittäin hyvä pigmenttinen ja helposti levitettävä perussävy, mutta jää omalla kohdallani säväyttävämmän Fuchsia Warsin varjoon.

loreal-infallible-lip-paint-101-gone-with-the-nude-lacquer
101 – Gone with the Nude (TÄÄLTÄ)

Hieman kupariin taittava todella hyvän pigmentin omaava nude. Itse en ole tähän mennessä ollut nude-punien kovin suuri ystävä, mutta hillittyinä päivinä voisin hyvin kuvitella tarttuvani tähän uudelleen.

Infallible Lip Paint / Matte

loreal-infallible-lip-paint-matte-204-red-actually
204 – Red actually (TÄÄLTÄ) // Kynsissä Essie – Fifth Avenue (TÄÄLTÄ)

Aijaii mikä herkku! Aivan ihanan räväkkä kirkas punainen, ja toimii mattana aivan mielettömän hyvin. Koostumus on hieman läpikuultava, joka raikastaa lopputulosta, mutta voimakkaan pigmentin vuoksi ei jää kuitenkaan pliisuksi. Ehdottomasti jatkoon!

loreal-infallible-lip-paint-matte-205-apocalypse-red
205 – Apocalypse Red (TÄÄLTÄ)

Nimensä mukaisesti aivan täydellisen kohtalokkaan syvä punainen juuri omaan makuuni. Hyvän aplikaattorin ansiosta tiukemmankin sävyn sai levitettyä tarkasti ilman huultenrajauskynää. Päheä ja kohtalokas, eli juuri kuten tykkäänkin! Ah!

loreal-infallible-lip-paint-matte-207-wutherning-purple
207 – Wutherning Purple (TÄÄLTÄ)

Violetti on mun uusin valloitukseni huulipunissa, ja täytyy sanoa, että olen rakastunut! Tämä Wutherning Purple on aivan ihanan veikeä ja rempseä sävy, jota tekee mieli heti lähteä esittelemään kylille, hah! Olisi voinut olla aavistuksen paksumpaa koostumukseltaan, jolloin lopputulos olisi ollut vieläkin räväkämpi, mutta violetille linjalle uskaltautuville hyvä ja turvallinen laskeutuminen. ;)

L’Oreal Infallible lip paint
  • Punissa hyvä pigmentti
  • Erinomainen suti, jolla saa todella tarkkaa jälkeä. Huultenrajauskyniä ei siis tässä tarvita!
  • Ei kuivu huuliin koppuraksi, ja miellyttävä huulilla

Rakastuin erityisesti noihin testaamiini Matte-sävyihin, sillä mattamaisessa lopputuloksessa sävy tulee esille kiiltomaista pintaa voimakkaammin, mikä passaa taas erinomaisesti omaan räväkkään makumaailmaani. Matte-sävyjä levittäessä on kuitenkin hyvä lopuksi ”pussata” kevyesti wc-paperia, jolloin liika massa tarttuu pois, ja matta pääsee täyteen iskuunsa. Lacquer-sävyistä muhun puri todella hyvin tuo Fuchsia Wars, ja muut olivat ehkä itselleni liian pliisuja omaan yliampuvaan makuuni suhteutettuna. Itse pistän nämä punat kyllä kokonaisuudessaan ehdottomasti jatkoon!

loreal-infallible-lip-paint-lacquer-103-fuchsia-wars

House of Brandonilla valtavan kosmetiikkalanseerauksen kunniaksi kaikki kosmetiikkatuotteet nyt -20% koodilla COSMETICS. Nyt voit siis säästää sievoisen summan kosmetiikkahankinnoissa 5.-12.2. asti! Tsekkaa koko valtava valikoima TÄÄLTÄ*!

Mahtavaa sunnuntaita jokaiselle jantterille! Pus!

Edellinen juttuni: Herkkukorneri – Jäätelömaistajaisten paikka

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen