MEITSIN HÄÄLOOK – MEIKKI & HIUKSET

häälook kiharat

häälook prime umppu

Tättärää, tässä tulee toivottu häälook-postaus! Siitähän onkin jo tasan kuukauden päivät kun osaltamme oltiin pienissä häissä, mutta järisyttävän huikeat muistot ja upeat kuvamatskut säilyvät elossa ja pitkään! Sain juuri muutama päivä sitten käsiini ison kasan kuvia häistä ja häävalmisteluista, ja nyt päätin pikkuhiljaa niitä lähteä tänne blogin puolelle ripottelemaan. Kuvaajana häissäni toimi Tiina Uimaluoto, joka oli räpsimässä huikean 12 tunnin ajan kuvia purkkiin laittautumisesta Primessä ja kaasojen kanssa aamutakeissa hölmöilemästä myöhäisen illan kreisibailaamiseen saakka.

Häälook ja sen luominen tuntuvat aiheuttavan monille tuleville morsmaikuille suurta huolta. Oma vinkkini onnistuneen häälookin luomiseen tulevat jo heti kättelyssä tässä:

  • Luota ammattilaiseen sekä lookin suunnittelussa että toteutuksessa. Säästyt stressiltä, pohtimiselta sekä vaihtoehtojen tulvalta, ja saat usein samalla tilanteeseen toimivimman ja kestävimmän lopputuloksen.
  • Häälook kuuluu olla kantanjansa näköinen, eli pysy tyylillesi uskollisena. Se, mikä sinusta tuntuu luonnollisimmalta, saa sinut todennäköisimmin tuntemaan olosi kaikkein upeimmalta itselle tärkeänä päivänä. Trendien ja massan mukana on aivan turha viipottaa, jos ne eivät sinua ja sielunelämääsi pue.
  • Säästöä saat, jos teet lookistasi jotain itse. Tähän kannattaa lähteä vain, jos tiedät hanskaavasi homman kokemuksen syvällä rintaäänellä ja olevasi viilipytty myös tiukassakin tilanteessa.
  • Kukaan ei huomaa, onko korvissasi olevat helmikorut aidot vai ”ehdat henkkamaukat”. Kukaan ei myöskään kiinnitä huomiota, onko hiuskiekurasi kolme senttiä sivummalla tai huulipunasi asteen kylmempi, mitä olit ajatellut. Joten relax. Olet upea silti!

Itselläni kultakutrieni osalta menostani vastasi luonnolisesti jo vuodesta 2012 luottokampaajanani toiminut Umppu. Kävin Umpulla Primessä noin puolitoista viikkoa ennen alttarille astumista laittamassa ensin omien suortuvieni värjäyksen sekä teippipidennykset freesiin kuosiin, ja samalla hahmoteltiin vähän ideaa lopulliseen lookiin. Molemmat oltiin jo alusta asti sillä näkemyksellä liikenteessä, että pukuuni ja muutenkin tyyliini ehkä luonnollisimmin sopisivat avoimet ja klassiset kiharat, sillä en ole oikeastaan koskaan ollut kovinkaan kampausnaisia (paitsi nyt se treeniponnari ja hätänuttura).

Tiesin kokemuksen lujalla rintaäänellä, että teippipidennykset pitävät kiharan kuosissa kovassakin menossa, ja niinhän siinä kävikin, että kiekurat olivat iskussaan vielä kolmelta yöllä seitsemän tunnin kreisibailaamisputken päätteeksi. Nailed it. Jos kuitenkin tiedät, ettei oma tukkasi pidä kiharaa kunnossa, tiedät joutuvasi olemaan tekemisissä myös ulkoilman kanssa sekä tanssilattia huutaa nimeäsi liiankin rajusti, niin suosittelen pohtimaan kampaajasi kanssa muita vaihtoehtoja, jos varmalla menolla haluat päästä. On kyllä tietty täysin makuasia, että onko puolen yön jälkeen hiusten täsmällisellä asennolla enää muutenkaan merkitystä. ;)

häälook kiharat häälook prime umppu häälook prime umppu häälook prime umppu häälook prime umppu häälook prime umppu häälook huulipuna

Meikin kohdalla mulla oli melko selkeät sävelet, ja tuon naamarin taioin kuosiin muutoin täysin itse, mutta Umpun varmoihin sekä osaaviin käsiin jätin hyvillä mielin luomet ihan vain siksi, ettei tarvitsi tuhlata omaa aivokapasiteettiäni toteutuksen miettimiseen (score). Huulet olivatkin kohdallani se meikin tärkein osuus, sillä tunnustan olevani aikamoinen huulipuna-addikti. Tyylilleni uskollisena halusin huuliini jotain pientä särmää, sillä tylsän huulet eivät kuulu sanavarastooni. Tietty häälook ei ollut omalla kohdallani se paikka, jossa iskettäisiin övereitä ja shokkiväriä kehiin.

Umpulta sainkin kestävyydeltään erinomaisen suosituksen Lancomen Matte Shakerista, ja sävyksi sattuman kautta valikoitui juuri näköiseni ja aivan upea Pink Power. Huulet rajasin sekä pohjustin laatikostani löytyneellä vadelmanpunaisella Lumenen rajauskynällä, ja eipä noita huulia tarvinnut korjata koko päivänä (voitolla yöhön, boom). Myöskään mies ei lähtenyt alttarilta morsiammen suutelun jälkeen punaa suunpielissään (sulhanen approves), shampanjalasin reunat säilyivät kirkkaana ja puna ei liuennut edes hääpöydän herkkuja antaumuksella mussutellessa, eli tämä meni kyllä ehdottomasti jatkoon sekä arjessa että muissakin tiukoissa tilanteissa!

Toki häämeikissä ison osan tekivät myös volyymiripset, jotka olin huollattanut Cosveran Jennillä juuri kaksi päivää ennen häitä. Ensimmäistä kertaa ikinä kajosin myös kestolakkauksiin juuri päivää ennen häitä, ja täytyy todeta, että Kauneushoitola Beautiful Youn Johanna pisti rautaisella ammattitaidolla myös häämatkankin yli pitkälle kestäneet kauniit kynnet. Ja kyllä. Kestolakkausten tielle jäätiin, heh!

häälook prime umppu

häälook
Postauksen kuvat: Tiina Uimaluoto

Ja hei väliaikatietona näin lopuksi mainittakoon, että kyllä. Videomatskua häistä on tulossa Tubeen, mutta tämä saamaton (okei okei kiireinen) tuore morsmaikku ei ole vielä kerennyt (uskaltanut työtaakkaa peläten) kajota vieläkään tallennettujen videomatskujen kimppuun. Tiedän kyllä muistikortille tallentuneen aivan hävyttömän paljon huikeaa matskua, joten nyt täytyisi kai ottaa itseä niskapersotteella napakasti kiinni, ja alettava editointihommiin!

Tämän tapahtumista odotellessa huikkailen vielä viimeiseksi, että Instagramissa on btw menossa kaksi huikeaa skabaa ihan vain sen kunniaksi, että viime viikolla IG-seuraajissa pamahti rikki huikea 40 tuhannen seuraajan rajapyykki. Käykäähän kurkkaamassa skabat TÄSTÄ (päättyy tänään tiistaina) ja TÄSTÄ (aikaa torstaihin asti). Lykkyä siis pyttyyn!

Häikäisevän kaunista tiistai-iltaa joka kypärään!

Vilkaise myös:
Ykkösmeikit, jotka reissussa mukana!
& Naimisissa – Huhheijaa mitkä häät!

Edellinen juttuni:
Miltä ruoka-annokseni näyttävät? 8 x arkiruokaa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

LIQUID SUEDET – KOUKUTTAVIMMAT PUNAT KOSKAAN

*Sisältää mainoslinkkejä

Elämä ei ole täydellistä, mutta huulimeikkisi voi olla! Mähän olen tunnetusti sellainen, että kun loistavan löydön teen, niin siitä en hevillä luovu. Usein vielä käy niin, että hamstraan saman tuotteen värivariantit oli kyse sitten treenitrikoista, huulipunista tai pussilakanoista, hah! Miksipä sitä hyvää vaihtamaan? Perjantain kunniaksi otetaankin pieni kevennys pusuhuulien ja pikkujoulukauden kestävien huulipunien parista!

NYX Professionel Cosmeticsin Liquid Suedet ovat valloittaneet tämän likan täysin, ja niissä yhdistyy niin monta huikeaa ominaisuutta: vahva pigmentti, helppo levitettävyys, järkyttävän hyvä kestävyys ja upea mattapinta. Olen myyty, ja niin on kuulemani mukaan ollut moni muukin. Lukuisien snäppikyselyiden myötä oli ilmeisen korkea aika pamauttaa ilmoille uusimpien sävyvarienttieni swatch-kierros, joten tässä niitä nyt tulee! Edelliset swatchit saman sarjan aiemmista mattasävyistäni löytyvät TÄÄLTÄ ja uudemmista metallimattasävyistä TÄÄLTÄ.

21 – BROOKLYN THORN

Aaah. Upean kylmä ja jäätävän näyttävä sävy, joka käy niin arkeen kuin juhlaan. Tavallaan sopivan neutraali, mutta ei silti seinäruusu. Sopii aivan täydellisesti talviseen arki- ja juhlalookkiin, ja onkin ollut käytössä mulla viime aikoina ja paljon. Tällä hetkellä tämä on vain jossakin laukun taskujen syövereissä kadoksissa, ja olen yrittänyt etsiä tätä jo pari päivää. Hups. Oi missä olet? Oi missä?

NYX Professional Cosmetics - Liquid Suede - Brooklyn Thorn
Liquid Suede – Brooklyn Thorn: TÄÄLTÄ*

02 – LIFE’S A BEACH

Life’s a Beach on aivan jäätävän ihana räiskyvämpi korallipinkki, ja luonnossa hieman kirkkaampi, mitä kuvaan sain tallennettua. Tätä himosin aiemmin jo pidemmän aikaa, mutta onneksi kotiutin! Tämä osuu ehkä enemmän kevääseen ja kesään, mutta mikseipä sillä voisi tasaisen harmaata talveakin pirstellä. ;)

NYX Professional Cosmetics - Liquid Suede - Life's a Beach
Liquid Suede – Life’s a Beach: TÄÄLTÄ*

11 – KITTEN HEELS

Kitten Heels on jokaisen naisen pakollinen peruspuna, joka käy jokaiseen vuoden aikaan ja kaikkiin tilanteisiin. Kerrankin peruspunainen, joka ei taita oranssiin. Kitten Heels on muutenkin aivan loistava, sillä sävy ei ole liian räikeä eikä liian synkkä, vaan juuri sopivan punainen. Putelissa sävy vaikutti hieman tummemmalta, ja onnekseni huulille päästyään näytti selkeästi freesimmältä. Ihana punainen näin talven ja joulun ajan menoon. <3

NYX Professional Cosmetics - Liquid Suede - Kitten Heels
Liquid Suede – Kitten Heels: TÄÄLTÄ*

23 – CLUB HOPPER

Oi mikä suklaisen herkullinen sävy! Pieni luumun vivahdus upean tumman suklaan seassa, ja tämä oli ihan loistava täydennys kokoelmiini. Sopivan tumma olematta siltikään liian överi. Jes!

NYX Professional Cosmetics - Liquid Suede - Club Hopper
Liquid Suede – Club Hopper: TÄÄLTÄ*

08 – PINK LUST

Aijaiii! Tämän satsin ylivoimainen lempparini! Vierastan todella paljon barbipinkkiä, mutta tykkään silti räväkkyydestä. Pink Lust on ohittaa sopivasti äklön barbilookin osuvalla fuksiavivahteellaan ja mahtavalla pigmentillään. Tämän ollessa huulilla saan snäpissä väistämättä kasapäin kysymyksiä sävystä, joten en voi olla ainoa, joka tästä tykkää! Pink Lust on vaan I-H-A-N-A!

NYX Professional Cosmetics - Liquid Suede - Pink Lust
Liquid Suede – Pink Lust: TÄÄLTÄ*

Kovimmalla käytöllä edelleen tällä likalla taitaa kuitenkin olla Soft Spoken*, mutta vaihtelu virkistää ja päivästä riippuen huulille eksyy yhtä jos toistakin sävyä. Tulevana maanantaina pamautankin äiskän kanssa ansaitulle minilomalle Dubliniin, ja viisi päivää reissussa ilman treeniä tietää siten myös huulipunien suurkulutusta! Jes! <3

Ja hox! Koodilla TXRT2 saat -20% alennuksen Calvin Kleinin (myös alusvaatteet), SuperDryn ja Makian myös jo alennetuista tuotteista House of Brandonilta! Koodilla TXRT1 sama -20% ale myös Onlyn, Noisy Mayn, Vero Modan ja Vilan normaalihintaisista sekä jo alennetuista kuteista! Koodit voimassa vain tämän viikonlopun ajan!

Pusuja viikonloppuun! Muiskis!

Tsekkaa myös:
Hyi! Hikoiletko treenatessa?

Edellinen juttuni:
Rakas, minusta on tullut pullukka

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen