Täydellinen itseruskettava – nyt se löytyi!

Kaupallinen yhteistyö Tanstore.fi

tanstore

Kalkkilaivan kapteeni, maito, albiino, haamu, kalma, lakana ja mitä näitä nyt oli. Edellä mainittuja nimityksiä kuulen aika usein, mutta parin viime viikon aikana on ollut hieman eri ääni kellossa. Lähipiiri on kovasti ihmetellyt, että mitä hemmettiä Pajuselle on tapahtunut, kun se näyttää (eikä pelkästään kuulosta) niin eloisalta. :D

Solkussa ravaaminen ei ole ollenkaan mun juttu, sillä sen verran tulee arvostettua omaa hipiää näin pitkällä tähtäimellä, etten ole valmis ottamaan vastaan niitä myöhemmin ilmeneviä sivuvaikutuksia (vanha ja väsähtänyt iho) ihan vain siksi, että nuorempana on halunnut näyttää mukavan ruskettuneelta. Kaikennäköisien marketti-itseruskettavien kanssa on tullut välillä läträiltyä, mutta olen jo pidemmän aikaa vedellyt ihan rehdisti perinteisen piimän värisenä menneen kesän rusketusten liutessa hipiältä jo hyvän aikaa sitten.

Otin haasteen vastaan, ja testasin ensimmäistä kertaa vähän laadukkaampaa tavaraa. Tanstoren All My Eternity Gold Edition oli erittäin positiivinen yllätys, ja ero markettilaatuisiin itseruskettaviin oli rehellisesti sanottuna aika selkeä. Ensinnäkin moussemainen koostumus ja levityshanska oli jo ensitestauksella ihan lyömätön kombo, ja ensimmäistä kertaa ei tarvinnut jättää rumaa rajaa kämmenselkään, sillä hanskalla sai vedettyä siististi häivytyksen sormiin ja jopa sormenväleihin. Herra Leivo(s)kin oli tällä kertaa tyytyväinen (lue: vähemmän kitinää), kun ei tarvinnut läärätä käsiään selkääni ruskeattaessa, vaan hanskalla pysyi kädet puhtaana eikä tarvinnut jyystää väriä pois kämmenistä. Snäppiäni seuraavat tietävät mistä puhun, haha!

tanstore2-2

Plussaa myös supernopeasta kuivumisesta, ja ei tarvinnut kekkuloida ikuisuutta alastomana iljettävään lähmäkerrokseen kuorrutettuna ympäri kämppää! Lopputuloksesta tuli mukavan freesi eikä lainkaan liian tumma saati oranssin sävyinen. Jersey Shore-look ei ole ihan se mitä tavoittelen, joten propsit todellakin tälle!

+ Moussemainen koostumus oli superhelppo levittää hanskalla tasaisesti.
+ Varjoväri auttaa levistysvaiheessa saamaan taatusti tasaisen lopputuloksen.
+ Erittäin riittoisa. Yhdellä painalluksella sai koko käden värjättyä.
+ Rajat helppo häivyttää hanskan avulla ja kämmenet säilyvät puhtaana
+ Sävy todella luonnollinen
+ Sopii myös kasvoille
– Tarttuu melko tiukkaan kiinni kuiviin kohtiin kasvoissa. Varsinkin kun olet juuri vetänyt leukasi ruvelle akrobatiatreenien rintaseisonnoissa… :D

tanstore2

Omat vinkkini parhaimpaan lopputulokseen:

♦ Talvella riittää, kun levittää brunaa vain yläkroppaan. Säästät siten aikaa ja itseruskettavaa.

♦ Muista kuoria ihoa myös tasaisin väliajoin aina ennen uuden värin levittämistä

♦ Käytä levittäessä levityshanskaa tasaisemman lopputuloksen aikaansaamiseen ja rajojen häivyttämiseen. Nyt kun testasin, niin en enää tätä hylkää!

♦ Rasvaa ihoa säännöllisesti (erityisesti kuivia kohtia), niin jälki itseruskettavan kanssa on tasaisempi. For All My Eternityn Exotic Coconut Body Butter oli todella tehokas kuivien kohtien kesyttäjä, ja plussaa huumaavasta tuoksusta!

♦ Rasvaa ihon kuivat kohdat ennen levittämistä (älä muita kohtia), niin vältät liiallisen imeytymisen erimerkiksi nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin.

Raukeaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa just sulle! ♥

Edellinen juttuni: ”Kuinka pysyt kunnossa syömällä noin usein jäätelöä” sekä muita ravintoaiheisia kysymyksiä

4 x suosikkini kasvojen hoitoon

Sis. mainoslinkkejä

Isosiskoni on koulinut minut jo yläasteiässä pitämään hyvää huolta ihostani, ja voinkin sanoa, että oppi on mennyt huolella perille. Vaikka en mikään prinsessa olekaan, niin olen sitä mieltä, että itseensä saa ja on hyvä panostaa. Ensimmäiset iän tuomat merkit ovat jo itselläni alkaneet näkyä kasvoillani (jep…), joten ihosta huolta pitäminen on alkanut nousemaan vielä olennaisempaan asemaan päivittäisissä rutiineissani.

Rakastan itse laadukkaita kasvotuotteita, ja niiden kohdalla arvostan eniten raikkautta, helppoutta ja tehokkuutta. Näin sunnuntain kunniaksi esittelenkin neljä ehdotonta suosikkiani kasvojen hoitoon, koska miksi sitä hyvää panttaamaan.

parhaat-tuotteet-kasvoille-4

Kasvojen kuorinta

Jos saisin pitää nykyisistä vakkarituotteistani vain yhden, niin se olisi ehdottomasti Lumenen Matt Touch syväpuhdistava mineraalikuorinta. Hands down! Kuorin naamani tällä säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa, ja kuorinnan jälkeen iho on joka kerta ihanan tasainen ja viimeistellyn puhdas. Parasta tässä tuotteessa on ehdottomasti sen aivan ihanan raikas ja viilentävä jälkivaikutus, joka tulee mentholin vaikutuksesta. Viikonloppureissujen tai kunnon hikitreenipäivän jälkeen en tiedä mitään parempaa, kuin painella suihkuun ja kuoria kasvoni tällä tuotteella antaen epäpuhtauksille kyytiä. Ahh. Sitä raikkauden tunnetta!

 • Mentholin tuoma raikas ja viilentävä jälkitunne kasvoilla
 • Tasoittaa tehokkaasti ihoa
 • Poistaa epäpuhtaudet
 • Loistava hinta-laatusuhde

parhaat-tuotteet-kasvoille-2

Kasvovoide

Päivä- ja yövoiteen virkaa itselläni ajava Lumenen Artic Aqua 3D kasvogeeli on koostumukseltaan ihanan geelimäinen, ja jälkifiilis on erittäin raikas ja pehmeä. Suurinosa käyttämistäni kasvovoiteista tuntuu joko jättävän öljyisen jälkifiilikset tai imeytyvän sekunnissa ihon huutaessa välittömästi lisää, mutta tämän kohdalla kumpaakaan ongelmaa ei ole ilmassa. Tätä olen käyttänyt jo parin vuoden ajan, enkä ajatellut erinoimaista vakiotuotetta vaihtamaankaan ihan hevillä ruveta!

 • Sopii sekä päivä- että yövoiteeksi
 • Erinomainen meikin alle
 • Raikas mutta mieto tuoksu
 • Ihana geelimäinen koostumus
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

parhaat-tuotteet-kasvoille-3

Kasvoseerumi

Kiehl’s Midnight Recovery tehoseerumi sujahtaa puhdistetuille kasvoilleni iltaisin aina ennen yllä mainittua kasvovoidetta. Tuote ei ole hintaluokassaan halvimmasta päästä mutta on sitäkin riittoisampaa. Vuoden käytön jälkeen pullosta on kulunut vain yksi kolmannes, ja koko kasvoille levitettäväksi riittää kerrallaan vain pieni hassu tippa.

 • Erittäin riittoisa
 • Erittäin hoitava
 • Kaunis lasinen pipettipullo tuo luksusfiilistä arkeen

parhaat-tuotteet-kasvoille-5

Pikakasvonaamio

Kasvonaamioiden ehdottomana lempparina on monivaikutteinen ja näppärän nopea Lumenen Glow Reveal 60 Second pikakasvohoito. Loistavan paksu ja savinen koostumus, sekä plussaa seassa löytyvistä kuorintahipuista. Lopputulos on taatusti ihanan virkistävä ja puhdas. Tämän vetäisen kasvoilleni tekemään tehtävänsä aina hiustenpesupäivänä. Shampoopesun jälkeen pyyhekuivaan aina hiukseni ja kasvoni, ja levitän pikakasvohoidon kasvoilleni vaikuttamaan samanaikaisesti hoitoaineen tehdessä taikojaan hiusteni kanssa. Kotihoitojen multitaskausta!

 • Ihanan savinen ja paksu koostumus
 • Nopea vaikutusaika
 • Monivaikutteinen teho
 • Plussaa myös kevyen kuorivasta vaikutuksesta

syyskuu

Itse palasin juuri kotiin aivan huikelta Prahan reissulta, ja ajattelin tästä painella suihkuun huuhtomaan reissussa rähjääntyneen itseeni raikkaampaan ja freesimpään uskoon. Taitaapa tämänkin postauksen vakkarituotteet päästä joka ikinen hyötykäyttöön, ja voisinpa iskeä naamariin vielä yhden ylimääräisen naamionkin Netflix-session ajaksi vaikuttamaan. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa just sulle! Pus!

PS. Vielä kerkeät osallistumaan keskiyöhön asti edellisen postauksen arvontaan!