8 VIIKKOA KISAPREPPIÄ TAKANA

Tasan seitsemän viikon päästä sitä ollaan Kanadan puolella Torontossa valmistelemassa tätä likkaa kauden ekaan skabaan. Se olisi siis sellainen juttu, että ensi kuussa ollaan jo lauteilla, ja tulevat skabat lähestyvät seuraavaan malliin:

#7weeksout Toronto Pro Supershow

#9weeksout Miami Muscle Beach Pro

#12weeksout Chicago Pro

#13weeksout Vancouver Pro

Parastahan tässä tällä hetkellä myös on, että pari päivää sitten tuo miekkonen otti ja ilmoitti lähtevänsä mukaan mun kylkeen koko kisaturneen ajaksi! Näillä näkymin suhataan siis kaksin sellainen puolitoista kuukautta pitkin ja poikin Pohjois-Amerikkaa, harrastetaan ahkeraan saliturismia ja käydään heittämässä volttia neljällä eri ammattilaislavalla. Tai siis minä heitän ne voltit, ja herra Leivo(s) hurraa katsomosta! :D Eiköhän siinä ohessa kerkeä myös vähän maailmaakin näkemään, ja kesäkuuhan menee melkein kokonaan Miami Beachilla, jossa ajattelin ottaa kyllä ohessa myös reteästi lonkkaa auringon alla, vaikka läppäri kulkeekin visusti matkassa koko reissun.

Preppihän on kulkenut aika huomaamattomasti tässä elämän ohessa, ja se on itselleni parasta, mitä voin toivoa. Olen parhaimmillani ja tehokkaimmillani silloin, kun pääsen toteuttamaan itseäni mahdollisimman rennolla otteella ja nauttimaan oikeasti siitä mitä teen. Olen jo siinä mielessä aivan järjettömän onnellinen, että tämän prepin olen saanut vetää (ainakin tähän asti) ilman kropan kremppailuita, ilmakipsiä tai kyynärsauvoja, sillä tuo viime preppi meni meinaan vähän erilaisissa merkeissä, heh.

Vaikka viimeiset viikot ja tiukin tykitys on vasta edessä, niin täytyy todeta, että tähän mennessä preppi on ollut aika sutjakkaa ja tähän astisista lähtenyt parhaiten liikkeelle. Tämänkin postauksen kuvat ovat napattu reilu viikko sitten, ja tuntuu, että tästäkin on ruho tiivistynyt tällä välillä aimotujauksen verran. Homma luistaa kuin öljytty käki, mutta luistakoot! ;)

Vapaaohjelma alkaa olemaan myös aika osuvalla mallilla, ja uskaltaisinkin sanoa, että kesällä rapakon takana nähdään kyllä parasta Piiaa tähän mennessä niin fysiikan kuin vapaaohjelman puolesta. Katselin, että vastaan on tulossa jo heti kättelyssä Torontossa aika kovaa sakkia, joten viime viikolla heitinkin ohjelmaan asetta mausteisempaa tuunausta ja kovempaa skilliä kehiin, niin ei piru vie jää ainakaan niistä kiinni, hah! Hiomista tosissaan koreografiassa vielä riittää, mutta kokonaiset vapaaohjelmavedot kulkevat jo muuten kohtuu sutjakasti, ja ainahan siinä kokonaisen jälkeen saa itseään permannon reunalta keräillä. Mistään muusta en kyllä saa samanmoisia kiksejä, kuin onnistuneesta vaparikokonaisesta, joten tämä on todellakin sen arvoista! <3

Jonkin verran on kyselty sneak peakeja mun tulevasta vaparista, teemasta tai musiikista, mutta olen kyllä päättänyt, etten niitä ennen kisoja vuoda. Tämä ihan vain siksi, että itse rakastan yllätyksiä, ja itseäni on jopa harmittanut, kun osa suosikkiammattilaiskisaajistaan ovat paljastaneet teemansa hyvissä ajoin ennen kisaa. Siis kuinka mälsää! Ilonpilaajat! :D Sen verran voin ainakin vaparin asuvalinnasta sanoa, että lähipiiri on ollut koevedoksesta aika yllättyneitä, sillä päällä on tällä kertaa kuulemma jotain melko erilaista, mitä ovat minulla tottuneet näkemään, mutta kuulemma ihan positiivisessa mielessä. ;)

Noh, kaiken kaikkiaan elämä rullaa siis todella hyvin. Preppi kulkee, diplomityö valmistuu hurjaa vauhtia ja fiilis on korkealla. Kaikki hyvin siis täällä päässä, ja elämä etenee. :)

Mahtavaa loppuviikkoa joka nupille!

Kurkkaa myös: Kehitykseni kisakuvissa 2013-2016

Edellinen juttuni: Oispa jo kesä x 15

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

3 VIIKKOA KISAPREPILLÄ – MITES MENEE?

Sis. mainoslinkkejä*

No kiitos kysymästä, oikein hyvin! Täsmälleen kolmen kuukauden päästä sitä ollaankin jo jännän äärellä Torontossa Kanadassa, joten kinkerit lähestyvät kovaa vauhtia. Lajitermein se olisi vajaa 13 weeks out, ja kyllähän tuo rundi jatkuu tämän jälkeen mitä luultavimmin ainakin kolmen skaban verran tuolla rapakon takana. Toronton perään suunniteltuna ovat siis Miamin, Chicagon ja Vancouverin ammattilaisskabat, ja Miami Beachille ovatkin jo majoitus sekä lennot Torontosta hankittuna. Melkein kuukausi Miami Beachilla saattaa ehkä hölliä. ;)

Eipä tämä kolme ekaa preppiviikkoa ole nyt vielä hirveän erikoiselta tuntunut, mutta tulosta on alkanut paukkumaan kieltämättä aika mukavasti. Salillakin meikäläisen on voinut jo bongata viilettämästä melkoisen mairea virne poskilla (melkein hävettänyt itseänikin, hah), kun peilistä on tosissaan paistanut, että tässähän oikeasti taas alkaa tapahtumaan jotain. Huikeaa hommaa tämä kyllä ehdottomasti on, vaikka eihän tämän prepin voi vielä sanoa edes kunnolla alkaneen.

Kroppa on reagoinut siis muutoksiin oikein hyvin, ja lähtenyt tiivistymään omaan makuuni ihan mukiin menevästi. Ruokaa on vielä mukavasti päivän varrella, ja täytyy sanoa, että koko viime off-kauden kestänyt pohjatyö meni kyllä nappiin ja oli sen arvoista. Oli siis kyse kilpaurheilijasta tai tavan tallaajasta, niin en voi kylliksi korostaa sen fiksun pohjatyön merkitystä kehonmuokkausprojektissa.

Uuteen vapaaohjelmaani olen rakastunut aivan täysin. Jos parisen vuotta sitten mulle olisi ehdotettu kyseistä valittua teemaa, niin hyvin todennäköisesti olisin torpannut sen aika suorilta käsin. Nyt tarvitsin kuitenkin tuonne ammattilaislavoille hieman selkeämmän ja vahvemman teeman, ja tätä koreografiaa Madame Pajulahden kanssa rakentaessa päästiin kyllä hyvin vetämään tämä minun näköisekseni, eli tiedossa taas tuttuun tapaan aika paljon vauhtia, sähköä ja kikkailua. Rakastan varsinkin koreografiani alkua yli kaiken, ja musan pärähtäessä käyntiin pääsen aika suoraan omaan syvimpään elementtiini ja tekee mieli kirjaimellisesti räjähtää seinille. Fiilis on vähintäänkin 6/5, jos treenatessa on vain tarvittava rekvisiitta mukana. :D

Koreografia on ollut jo pidempään pieniä viilauksia vaille valmis, ja nyt pikkuhiljaa olen vedellyt yhä pidempiä kokonaisuuksia. Kun amatööripuolella ohjelman pituus on maksimissaan 1:30, niin pro-puolella tuon riipaisun pituus on venytetty sinne lähemmäs kahteen minuuttiin. Voisin siis sanoa, että melko hapokasta, mutta hiljalleen tuo suorituskyky taas hioutuu iskuunsa, vaikka tällä hetkellä koneisto tuntuu hyytyvän aika tehokkaasti ennen loppua ja päätyy aikamoiseen keräilyyn permannon reunalle, haha! Noh, ei se nyt koskaan ole mitään kevyttä ollut, ja vitsi mikä fiilis siitä sitten tulee, kun saa ensimmäisen onnistuneen kokonaisen riipaistua!

Niken treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Nike Pro-treenitrikoot: TÄÄLTÄ* // Kengät: TÄÄLTÄ*

Huomenna snäpissä tarjolla kokonainen rinta-olkapää-ojentajatreeni, joten pistähän seurantaan nimimerkki ”piiapajunen”. Huikeaa alkanutta viikkoa ja kovia treenejä joka iikalle!

Kurkkaa myös eilinen juttuni: Netflixin koukuttavimmat x 4

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen