Nyt niitä saa! Kovan luokan kisavalmennuksia!

Yhteistyössä Elite Academy

Hetki, jota olen odottanut jo pidemmän aikaa, on vihdoin täällä! Hyppäsin virallisesti mukaan apukädeksi Elite Academyn kisavalmentajapoppooseen, ja täytyy sanoa, että nyt lähtee.

Intohimo kilpaurheiluun ja urheiluvalmennukseen on itselläni aika lailla sisäänrakennettua. Edellisen lajini parissa tuli valmennettua useita vuosia, ja jouluna 2012 lopetettuani tämän pestin suorastaan mahtavaan kauteen SM-junnujen kanssa, olen kaivannut tavoitteellista kilpaurheiluvalmentamista. Olen toki tämänkin jälkeen ollut mukana valmennushommissa edellisen ja nykyisen lajini parissa erilaisilla leirityksillä ja muilla vastaavilla, mutta nyt on ihan mieletöntä päästä syventymään kunnolla fitness-lajien kilpailijoiden pariin ja pistämään oman panokseni tulille yksilöurheilijoiden parissa niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella.

normal_1-dsc_3509
Minä ja itse Pajulahti. Molemmat elementeissään.

Mikä on Elite Academy?

Elite Academy on tämän vuoden alussa Minna Pajulahden ja Jani Ihalaisen luotsaama kisavalmennustiimi. Elite Academyä voisi ehkä kutsua Pro Elite Teamin jälkeläiseksi, joka myös on Pajulahden kiven kova luomus. Tästä kertoo myös Suomen Fitnessurheilu ry:n vuoden tiimi-palkinto 2015. Kysyntä Pro Elite Teamin kilpailuvalmennuspaikoista alkoi olemaan sen verran huima, että oli aika lähteä laajentamaan, ja näin syntyi Elite Academy.

Minna on pyöräyttänyt valmennettavilleen Suomenmestaruuksia ja kansainvälisiä kärkisijoja useista eri lajeista unohtamatta myös pro-kortteja niin bikinistä, body fitnessistä kuin (vapaaohjelma)fitnessistä. Itsehän olen myös yksi Minnan kasvateista, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Voin ihan rehellisesti sanoa, etten todellakaan olisi nyt tässä, ellen olisi saanut niin osuvaa valmennusta jo heti alkutaipaleella. Nyt meillä yhdistettynä kolmen kovan tekijän valmennuspoppoo, joista jokaisen pistäessä peliin vahvimmat osa-alueensa, ei voi syntyä muuta kuin kovaa settiä ja hurjaa jälkeä.

Mitä kisavalmennukseen kuuluu?

Valmennus on niin sanottu koko paketin setti, eli siihen sisältyy oikeastaan kaikki tarvittava, mitä voit kisavalmennukselta toivoa. Ohjatut salitreenit, ravinto- ja treeniohjelmat, kisadieetit, poseeraustreenit, stailauksen suunnittelun lavalle sekä vaparifitneksen tapauksessa koreografiat ja kisamusat vapaaohjelmaan. Sen mitä oikeasti tarvitset, niin sen myös saat ilman erillisiä lisämaksuja.

Homman lisäjujuna on myös se, että saat henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi ympärillesi myös koko huikean tiimin. Tiimipäiviä sekä yhteistreenejä järjestetään säännöllisesti, ja tarkoituksena tällä on puskea jokainen parhaaseen mahdolliseen iskuunsa. Ohjaukset tapahtuvat pääsääntöisesti Tampereella, mutta itse vedän treenejä toisinaan myös Jyväskylässä. Suurin osa jo nykyisistä tiimin jäsenistä tulee kuitenkin ympäri Suomea, joten asuinpaikallasi ei ole niinkään väliä.

800_6670

Miten saan lisätietoa tai pääsen mukaan?

Mukaan otetaan bikini fitnessistä, body fitnessistä sekä (vapaaohjelma)fitnessistä kiinnostuneita. Mukaan otetaan yhtälailla jo kisanneita sekä kisalavoille vasta ensimmäistä kertaa hamassa tulevaisuudessa tähtääviä. Olet sitten vasta raakile tai valmis paketti, niin nyt on sinun tilaisuutesi. Kisavalmennuspaikkoja on siis vapaana, joten pistähän vaikka heti mailia osoitteeseen: [email protected]! Sinun aikasi on NYT!

 

Edellinen juttuni: Minä rakastan itseäni!