VOI MORO! THE BLOG AWARDS – EHDOKKUUS!

Say whaaat!?!? Meitsin blogi valittiin juuri ehdolle The Blog Awards Finland 2017-kilpailuun ”Terveys & Hyvinvointi”-kategoriaan! Kuinka huippua!

Vaikka voittoa ei tästä hommasta lokakuussa takataskuun tupsahtaisikaan, niin jo pelkkä ehdokkuus ja siten TOP 3-listaukseen pääseminen omassa kategoriassa lämmittää tämän likan mieltä kuin rekallinen tuikkukynttilöitä. Vaikka maine tai mammona ei ole elämäni tavoitelistassa lähelläkään kärkeä, niin tuntuuhan se nyt totta puhuen silti ihan pirun hyvältä saada omalle työlleen tunnustusta. Tämän rinnalla vielä arvokkaammaksi nostaisin kyllä ihan ne päivittäiset kommentit ja viestit, joita te tiputtelette minulle ahkeraan tahtiin tuonne kommenttikenttään. Välillä näitä lukiessa saa kyllä allekirjoittanut kerätä leukaansa lattialta ja pysähtyä työhuoneessaan ihan vain hengittelemään, koska niin huikeita juttuja te minulle vastineeksi raapustelette. Kiitos näistä. Ihan oikeasti.

Mä olen aivan superkiitollinen teille kaikille silmäpareille siellä ruudun toisella puolella, jotka olette tarttuneet matkaan tämän blogin pariin ja muiden somekanavieni meininkiin. Teitä on itseasiassa kertynyt kieltämättä jo ihan huikean valtava määrä, jollaista en todellakaan missään vaiheessa osannut odottaa tänne tirkistelemään päätyvän. Niinhän se kuitenkin menee, että ei ole blogia ilman lukijoita, joten haluaisin tässä kohdassa ehdottomasti heittää ilmaan sangoittain pusuja, seprentiiniä, yläfemmoja ja kahvin höyryisiä kippistelyjä juuri teille. Olette meinaan mitä mahtavin sakki täynnä mielettömiä tarinoita, upeita palautteita, visaisia kysymyksiä ja kiperän kriittisiä sekä kunnioittavia mielipiteitä. Mikä loistava sekoitus just mun makuun!

Arvoisa tuomaristohan valitsee jokaisen kategorian voittajan syksyllä lokakuussa TBAF2017-kekkereissä, mutta yleisön suosikin päätätte juuri te! Jos koette, että meitsin meininki blogeineen ja somekanavineen on tuon tittelin arvoinen, niin äänen voi käydä tiputtamassa uurnille TÄÄLTÄ. Pusut jo etukäteen. Olette ykkösiä!

Vielä kerran, KIITOS ja PUS! <3

Edellinen juttuni: 3 liikkeen vatsatreeni – Voimaa kehiin!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

MILLOIN MEIDÄN HÄITÄ JUHLITAAN JA MITEN?

*Sisältää mainoslinkkejä

Kosinnastahan on pyörähtänyt jo yli kuukauden päivät, mutta hääsuunnittelut ovat olleet jo tuossa sivussa vauhdissa jo jokusen tovin. Vaikka hääblogiksi tätä en ole muuttamassa, niin annettakoon tässä vähän esimakua tämän pariskunnan avioliittoaikeista. Bridezillaksi en ole ryhtynyt, enkä ajatellutkaan missään vaiheessa monsterimorsmaikuksi ruveta. Jumpan kanssa ollaan molemmat aika suurpiirteistä, nopeapäätöksistä ja helppoa sorttia. Vatvominen, pikkunippeleistä stressin riuhtominen ja pilkun viilaaminen ei kuulu meidän tapoihimme, ja nopeat liikkeet ja päätökset ovat meillä aina näyttäviä. Hommat kulkevat tällä kaksikolla usein Kummelista tutulla tyylillä:

-Onks tää hyvä?
-Tää on paras.
-Me otetaan tää.

Mies on isommissa asioissa vähän vertailevampaa ja pohtivampaa tyyliä, mutta tämä likka luottaa intuitioonsa aika voimakkaasti, ja harvoin se on johtanut harhaan. Kutsukortit ovat käytännössä luotu, vieraslista hahmoteltu sekä juhlapaikka, kirkko, catering sekä kuvaaja ovat jo hanskassa. Kaasot löytyvät kelkassa, häiden teema on aika selkeästi hahmoteltu ja jopa monet yksityiskohdatkin ovat jo muotoutuneet tuossa ohessa. En tiedä ammunko itseäni jalkaan, kun totean, että helpostihan nämä kemut tuntuvat järkkääntyvän, ja aika kova luotto on, että kekkereistä tulee juuri meidän näköiset ja rennot. Mitään megaisoja överikekkereitä meille ei ole tulossa, ja sopivan näppärät hääkemut ovat enemmän meidän makuumme.

Vihaan snobeilua ja kilpavarustelua yli kaiken, ja totta puhuen pitkäänhän olin jo sitä mieltä, että tämä likka ei perinteisiä häitä tahdo. Kosinta kuitenkin sekoitti pään, ja tässä sitä mennään, että hups vaan hei. Ehkä kaikkein muodollisempia hienostokekkereitä ei meille kuitenkaan tule, ja näin on kyllä kaikki vähänkään meidät tuntevat jo valmiiksi olettaneetkin. Kirkossa meidät kuitenkin vihitään, ja virallisten hommien after partyissä meille kahdelle päivän päätehdelle pääasia on se, että jengillä on hauskaa, meininki on lupsakkaa sekä tottakai ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. ;)

Aim’n-swetari: TÄÄLTÄ* // Aim’n-collarit: TÄÄLTÄ*

Paljastetaanpa tässä otsikon lupailemana informaation jyväsenä näin lopuksi, että tättärää! Meidän häitä siis juhlitaan heti alkuvuodesta talvikekkereiden merkeissä täällä Tampereella! Olen aina automaattisesti tuumaillut, että kesämorsmaikkuna sitä olla pitää, mutta tuossa heti kosinnan jälkimainingeissa parin päivän höpinöiden pohjalta päätettiin letkeästi riipaista liitto viralliseksi ja tämä likka rouvashenkilöksi jo vähän rivakampaan tahtiin. Olen toiminnan naisia, ja minähän en häitäni jaksa vuotta järjestellä. Odotettiinhan tätä sormusta jo melkein vuosikymmenen verran, joten turhaanhan tässä enää nokkaa tuhistelemaan. Se olisi vähän niinkuin #leivokset2018, ja alle viisi kuukautta siihen, että pääsen marssimaan alttarille tuon elämäni miehen kanssa! Aijai, kyllä kelpaa! <3

Potkua ja pusuja starttaavaan viikkoon!

Kurkkaa myös:
Meidän parisuhteen erikoiset faktat
& Mikset pidä sormusta? Vaihdanko sukunimeä?

Edellinen juttuni: Näin teet itsestäsi täyden pellen

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen