EI RINTOJA – HAKUSANAT, JOILLA BLOGIINI ON PÄÄDYTTY

*Sisältää mainoslinkkejä

Tättärää! Se on kuulkaas keskiviikkokevennyksen paikka! Ettei viikko olisi lähtenyt liian vakavalla naamalla käyntiin, on syytä vaihtaa vaihdekeppiä hieman leppoisamman meiningin kohdille, ja tutkailla millä kaiken kirjavilla hakusanoilla blogiini on viime aikoina päädytty. Mitäs tässä turhia rupattelemaan, vaan hypätäänpä suoraan astialle! Kerro kerro Kuukkeli. Millä blogiini on löydetty?

fitness blogi pienet rinnat

No tämähän osui häränsilmään! :D

pätevä

Olen kyllä.

kuka plagioi pia pajusen tekstin

Tämä mietityttää ihmisiä edelleen, haha!

mikä on liharekka

No esim. minä :)

erikoisimmat työt ompelukoneella

Erikoisuuksiin en kyllä rupea, vaikka ompelukone löytyykin!

ingman creamy banana split

Viimeisimmästä herkkukorneristani kyllä löytyy kyseisestä jäätelöstä lahjomaton tuomio!

ei rintoja

Ei oo edelleenkään kovin isot. :D

jäätelö treenin jälkeen

Hell yeah! Tätä voin todellakin suositella!

brutaali jalkatreeni

Niitäkin on tullut tehtyä ;)

rakastan jäätelöä

No kyllä muuten rakastan! Kiva, että joku muukin!

tuli rinnoille

Jaahas? :D

miksi ilta sanomia ei voi kommentoida

Hmm. En minä vaan tiedä.

parhaat aimn trikoot

No ne kaikki on! Kotiutin juuri mun kuudennet Aim’nit. Hups.

et oo syönyt mitään mummot

Kataboliaa! Eijeii! Nyt syömään mummot ja lapsenlapset!

Nike-urkkatoppi: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Kiitos Google Analytics tämän viihteen tarjoamisesta! Kuukkeli antaa etsijälle nähtävästi aina vastauksen, mutta osuvuudesta ei ilmeisesti voi mennä ihan joka kerta takuuseen. Onnea kuitenkin niille, jotka blogiini ovat sitä kautta löytäneet, hah!

Veikeää viikon puolta väliä joka nupille! ;)

Tsekkaa myös: ”Missä sun rinnat on” ja muita päteviä huomautuksia!

Edellinen juttuni: Maailmankuvasi pissii sua silmään

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

MAAILMANKUVASI PISSII SUA SILMÄÄN

*Sisältää mainoslinkkejä

Näet ja koet. Ymmärrät kuten haluat tai olet oppinut ymmärtämään. Mitä kärkkäämpi ja terävämpi sanoma, sitä kiinnostavammaksi homma kuitenkin menee. Todella fiksun oloinen ja asiallisen pätevä haastattelu lehdessä saattaa mennä aivan plörinäksi yhteen viimeiseen lauseeseen, jonka toimittaja on tiivistänyt oman näkemyksensä mukaiseksi lausahdukseksi joko tahattomasti tai tahallaan. Kärkkäät yksinkertaistetut mielipiteet herättävät huomiota sekä mielipiteitä ja siten myyvät. Klikkihuoraus toimii, ja jopa laatujournalismi on alkanut lähteä tähän mukaan. Eihän se toki toimisi, jollemme niitä aina auki klikkaisi. Ikävää mutta totta.

Itse en ole iltapäivälehtijulkkis, mutta useita haastatteluita on erinäisiin julkaisuihin nettihaastatteluista sanomalehtiartikkeileihin tullut annettua, ja lähes jokaisessa omat kirjalliseen muotoon isketyt kommenttini kuulostavat aina jokseenkin toisenlaiselta kuin ilmaistessani ajattelin. Alkuun tästä hieman hämmennyin, ja omat väärinymmärretyt blogitekstini myös herättivät itsessäni sekalaisia tunteita, mutta nykyään olen jo oppinut, että todella harvoin saa jokaiselle oman ajatuksensa ilmi juuri sellaisena kuin sen on tarkoittanut. Ja se on ihan fine.

Medialukutaitoa olen siis oppinut sekä itseni että muiden ihmisten kohdalla. Nykyään näen jo raflaavien lentävien kommenttien ja otsikoiden takaa hyvin pitkälle totuuden ja kokonaiskuvan. Harvalla ihmisellä on muutenkaan kovin mustavalkoinen ajatusmaailma, ja usein ihmisiltä löytyvät myös perustelut ajatuksilleen, jotka julkiseksi valuessaan hyvin yksinkertaisessa muodossa pistävät lukijan silmät ja sieraimet laajentumaan.

Henkilön esitetty mielipide ei välttämättä ole todellakaan täysin yksiselitteinen ja mustavalkoinen, eikä kirjallisesti ilmaistuna tai videopätkään leikattuna kaikkea taustalla olevaa ja kokonaisvaltaista pohdintaa saada yhteen pätkään mahtumaan. Sama on myös blogiteksteissä, ja niissä kaikilta aina anteeksipyytelemällä jo valmiiksi ei ikinä saavutettaisi mitään. Hajuton ja mauton. Plah.

Ymmärrän kyllä toisaalta täysin, miksi monet bloggaajatkin varovat sanojaan kirjoituksissaan. Joku neropatti sieltä aina haluaa asian väärin ymmärtää, ja tulee aukomaan päätään, koska hänen mielipiteensä on varmasti laaja-alaisempi ja suvaitsevampi, ja postauksen kirjoittaja on joko väärässä tai yksinkertaisesti tyhmä. Yritä nyt saada mahtumaan yhteen blogitekstiin kaikki asianhaarat ja näkökulmat, niin että pituus ei venyisi yhdeksi Raamatuksi ja pysyttäisiin itse aiheessa ilman, että jengi vaihtaisi puolessa välissä tekstiä haukotellen tapittamaan Feissarimokia ja Ilta-Sanomien kommenttibokseja paremman viihteen toivossa.

Catsuit: TÄÄLTÄ*

Mitä enemmän olen antanut ääntäni kuuluviin julkisesti tai olen huomannut lähipiirissäni näin olevan, niin sitä selkeämmin olen saanut huomata, että se mitä näet, luet, koet tai kuulet, ei todellakaan ole se ainut totuus. Esillä oleva ei välttämättä ole tyrkky tai huomionkipeä. Tiukalta kuulostava mielipide haastattelussa voi olla täysin ulkona kontekstissa eikä välttämättä todellakaan edusta henkilön koko ajatusmaailmaa.

Olen myös todennut, että oma maailmankatsomus ja halu ymmärtää heijastuu myös vahvasti kokemaasi. Sinua ärsyttävä ja lujaa nyppivä naamataulu muuttaa kaiken henkilön ilmaisun tai esilläolon negatiiviseksi, ja pieniin epämääräisiin yksityiskohtiin on lähes hävyttömän helppo tarttua. Tämä on ihan täysin luonnollista ihan meistä jokaiselle, mutta tarvitseeko sitten kaikkea lähteä julkisesti parjaamaan, on täysin eri asia. Älä siis anna maailmankuvasi pissiä sinua silmään, vaan yritä joskus ajatella laajempaa totuutta näkemäsi takana. Se harvoin on niin yksinkertainen kuin ensisilmäyksellä vaikuttaisi, ja pienellä kriittisyydellä sinäkin voit olla oman elämäsi klikinsäästäjä.

Leppoisaa tiistai-iltaa joka kypärään!

Tsekkaa myös: Iltasanomien kommenttiboksi kertoo totuuden!

Edellinen juttuni: 5 viikkoa kisoista – paljon paino on noussut?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen