VOI MORO! THE BLOG AWARDS – EHDOKKUUS!

Say whaaat!?!? Meitsin blogi valittiin juuri ehdolle The Blog Awards Finland 2017-kilpailuun ”Terveys & Hyvinvointi”-kategoriaan! Kuinka huippua!

Vaikka voittoa ei tästä hommasta lokakuussa takataskuun tupsahtaisikaan, niin jo pelkkä ehdokkuus ja siten TOP 3-listaukseen pääseminen omassa kategoriassa lämmittää tämän likan mieltä kuin rekallinen tuikkukynttilöitä. Vaikka maine tai mammona ei ole elämäni tavoitelistassa lähelläkään kärkeä, niin tuntuuhan se nyt totta puhuen silti ihan pirun hyvältä saada omalle työlleen tunnustusta. Tämän rinnalla vielä arvokkaammaksi nostaisin kyllä ihan ne päivittäiset kommentit ja viestit, joita te tiputtelette minulle ahkeraan tahtiin tuonne kommenttikenttään. Välillä näitä lukiessa saa kyllä allekirjoittanut kerätä leukaansa lattialta ja pysähtyä työhuoneessaan ihan vain hengittelemään, koska niin huikeita juttuja te minulle vastineeksi raapustelette. Kiitos näistä. Ihan oikeasti.

Mä olen aivan superkiitollinen teille kaikille silmäpareille siellä ruudun toisella puolella, jotka olette tarttuneet matkaan tämän blogin pariin ja muiden somekanavieni meininkiin. Teitä on itseasiassa kertynyt kieltämättä jo ihan huikean valtava määrä, jollaista en todellakaan missään vaiheessa osannut odottaa tänne tirkistelemään päätyvän. Niinhän se kuitenkin menee, että ei ole blogia ilman lukijoita, joten haluaisin tässä kohdassa ehdottomasti heittää ilmaan sangoittain pusuja, seprentiiniä, yläfemmoja ja kahvin höyryisiä kippistelyjä juuri teille. Olette meinaan mitä mahtavin sakki täynnä mielettömiä tarinoita, upeita palautteita, visaisia kysymyksiä ja kiperän kriittisiä sekä kunnioittavia mielipiteitä. Mikä loistava sekoitus just mun makuun!

Arvoisa tuomaristohan valitsee jokaisen kategorian voittajan syksyllä lokakuussa TBAF2017-kekkereissä, mutta yleisön suosikin päätätte juuri te! Jos koette, että meitsin meininki blogeineen ja somekanavineen on tuon tittelin arvoinen, niin äänen voi käydä tiputtamassa uurnille TÄÄLTÄ. Pusut jo etukäteen. Olette ykkösiä!

Vielä kerran, KIITOS ja PUS! <3

Edellinen juttuni: 3 liikkeen vatsatreeni – Voimaa kehiin!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

EI RINTOJA – HAKUSANAT, JOILLA BLOGIINI ON PÄÄDYTTY

*Sisältää mainoslinkkejä

Tättärää! Se on kuulkaas keskiviikkokevennyksen paikka! Ettei viikko olisi lähtenyt liian vakavalla naamalla käyntiin, on syytä vaihtaa vaihdekeppiä hieman leppoisamman meiningin kohdille, ja tutkailla millä kaiken kirjavilla hakusanoilla blogiini on viime aikoina päädytty. Mitäs tässä turhia rupattelemaan, vaan hypätäänpä suoraan astialle! Kerro kerro Kuukkeli. Millä blogiini on löydetty?

fitness blogi pienet rinnat

No tämähän osui häränsilmään! :D

pätevä

Olen kyllä.

kuka plagioi pia pajusen tekstin

Tämä mietityttää ihmisiä edelleen, haha!

mikä on liharekka

No esim. minä :)

erikoisimmat työt ompelukoneella

Erikoisuuksiin en kyllä rupea, vaikka ompelukone löytyykin!

ingman creamy banana split

Viimeisimmästä herkkukorneristani kyllä löytyy kyseisestä jäätelöstä lahjomaton tuomio!

ei rintoja

Ei oo edelleenkään kovin isot. :D

jäätelö treenin jälkeen

Hell yeah! Tätä voin todellakin suositella!

brutaali jalkatreeni

Niitäkin on tullut tehtyä ;)

rakastan jäätelöä

No kyllä muuten rakastan! Kiva, että joku muukin!

tuli rinnoille

Jaahas? :D

miksi ilta sanomia ei voi kommentoida

Hmm. En minä vaan tiedä.

parhaat aimn trikoot

No ne kaikki on! Kotiutin juuri mun kuudennet Aim’nit. Hups.

et oo syönyt mitään mummot

Kataboliaa! Eijeii! Nyt syömään mummot ja lapsenlapset!

Nike-urkkatoppi: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Kiitos Google Analytics tämän viihteen tarjoamisesta! Kuukkeli antaa etsijälle nähtävästi aina vastauksen, mutta osuvuudesta ei ilmeisesti voi mennä ihan joka kerta takuuseen. Onnea kuitenkin niille, jotka blogiini ovat sitä kautta löytäneet, hah!

Veikeää viikon puolta väliä joka nupille! ;)

Tsekkaa myös: ”Missä sun rinnat on” ja muita päteviä huomautuksia!

Edellinen juttuni: Maailmankuvasi pissii sua silmään

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen