KUVAT, JOITA EI KOSKAAN JULKAISTU

ei koskaan julkaistu

Tur tur! Tiistai rullaa hyvällä mallillaan, ja koska (taas yhdestä) maanantaista on mitä ilmeisemmin selvitty, niin pistetään hieman kevyempää matskua kehiin täällä blogin syövereissä.

Blogiin ja someen kun tulee näpsittyä kuvia aika tiukalla otteella toisinaan, niin tässä hommassa harjoitus ei kuitenkaan tee horjumatonta mestaria varsinkin siellä linssin edessä kikkaillessa. Välillä sinne muistikortille tallentuu vaikka ja mitä ihan vahingossa, ja joskus taas visio ei yksinkertaisesti iiiihan näyttänyt enää kameran näytöllä siltä, kuin se mielessä kirkkaana aiemmin kiilui. Aina siis ei voi onnistua, eikä todellakaan joka kerta!

KUVAT, JOITA EI KOSKAAN JULKAISTU

Kun yrität pistää vähän luovaa ja kevyempää kuvamatskua purkkiin, niin lopputulos voi olla tämä. Huom. Ei kannata valita tähän taiteiluun niitä kaapin harvinaisimpia muumimukeja. Muki säilyi onneksi tässä sessiossa ehjänä. :D

”Kokeillaan, jos tässä räkissä pääsis johonkin siistiin asentoon roikkumaan.”

-Juu ei päässyt.

”Hei otetaan semmonen kuva, missä konkretisoituu, miten pakarapotku tehdään väärin.” Tämä ilmeisesti vaati muikean duck facen kylkeen. :D

Koska kitalaki ei ole vieläkään uusi musta.

Kun sun fleda päättää elää omaa elämäänsä, ja räjähtää viiteen eri suuntaan samalla kertaa ja yhtäaikaa koettaa vielä kuristaa sut. Viis kautta viis.

Muuten aika osuva otos, mutta jos ilme kielisi tuon asennon kanssa jotain muuta, kun että nyt on tulossa muuten mojova pieru… :D

Pöpön iskä-doggie nautti tästä kuvaustilanteesta silminnähtävän paljon, vaikka oli rusetti ja kaikkee!

Suurin osa kuvista vaan menee mulla jossain vaiheessa aina tähän. Eihän siinä, ja itseasiassa mä tykkään tästä kuvasta loppupeleissä aika paljonkin, haha!

”Sellanen nätti hymy vois olla paikallaan.”

-Juu! Tilauksesta!

No nyt on hjuva fjiilis!!

Kun sun kaveri on vähintään yhtä kuumis kuin sä itse, niin voit nöyryyttä sitä tällä julkisella häpäisyllä. Pus! <3

Kun sun kaasot pamahtaa yllättäen paikalle, iskee sulle yksisarvispannan päähän ja ilmottaa, että ”NÄÄ ON SUN POLTTARIT”. Yritä siinä nyt vauhdilla pakata kamat, kun pasmat on pikkasen sekaisin, ja pitäis keksii mitä pakkaat viikonlopuks mukaan, kun ei ole harmainta käryäkään, mihin sua ollaan roudaamassa.

ei koskaan julkaistu

Kiva kuva mutta aivan KARMEA maku! :D Bongasin jostain blogista sairaan hyvän kuuloisen ”terveellisen” reseptin, joka osoittautuukin ihan järkyttäväksi sahanpuruksi. Hyhhh. Jäi traumat. :D

ei koskaan julkaistu

Kuten sanottu. Tähän tää mulla aina menee!

ei koskaan julkaistu

Ja hoi hoi hoiii! Huomenna pärähtää Tubeen uutta videota, joten pysykäähän kaverit kuulolla! Viime viikonloppuna kameran eteen päätyi meinaan mun lisäksi myös tuo mun sairaan komea, fiksu ja vähintäänkin filmaattinen parempi puoliskoni, ja huomenna sitten näätte, mitä saatiin aikaiseksi! :D

Tajunnanräjäyttävää tiistaita! Pus! <3

Vilkaise myös:
Näin teet itsestäsi täyden pellen
& Aamutreeni toimimaan – Miten syödä ja valmistautua?

Edellinen juttuni:
Mistä tiedän, oliko salitreeni tehokas?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

EN PYSTY VALMENTAMAAN KAIKKIA SOMESSA

*Sisältää mainoslinkkejä

valmentamaan

Somekanavat piippaavat yötä päivää. Viestiä pukkaa ämpärikaupalla suunnasta ja toisesta, ja siis pakkohan tähän on heti aluksi todeta, että niitä on aivan mahtava saada, sillä vuorovaikutus on tämän homman yksi parhaimmista puolista! Minua siis todellakin saa ”häiritä” ja viestejä pistää tulemaan, mutta pyytäisin teiltä kaikella rakkaudella pientä armollisuutta näissä konsultointipyynnöissä.

Snapchatissa pyydetään arvioimaan omia treeniohjelmia, antamaan vatsalihasvinkkejä ja vinkkaamaan korjauksia ruokavalioon. Blogin kommenttiboksiin lävähtää omat strategiset mitat, treenimäärät ja popsitut kalorit ja pyydetään ohjeistusta miten saisi kiinteytymisen liikkeelle. Sähköpostiin pamahtaa koko henkilön elämänkerta ja ongelmien vuodatus, ja pyydetään apua, että miten tässä tilanteessa saisi kropan tikkiin. Ja näitä siis saattaa tulla kymmeniä päivittäin huolimatta onko arki vai viikonloppu, ja olenko kotosalla, ulkomailla reissun päällä tai omaa polttariviikonloppua viettämässä.

Nyt mun on pakko nostaa välillä omat kädet pystyyn, ja todeta yhteen ääneen, etten millään pysty lähteä arvioimaan yksilöiden ravinto-ohjelmia tai ratkaisemaan yksilöllisiä ongelmia rasvanpoltossa blogini kommenttikentässä, sähköpostissa tai Snapchatissa, sillä minulla ei vain yksinkertaisesti riitä aika saati oma jaksaminen siihen. Allekirjoittaneella on tässä kova tahkominen omien elämän kuvioiden, duunin painamisen sekä tavoitteellisen treenin kanssa, ja ihan totta teen toisinaan aika julmetun pitkiä päiviä. Lomaa en ole pitänyt paria päivää pidempään kuin viimeksi vuonna 2016. Lisäksi aikaa olisi löydettävä omille läheisille, vapaa-ajalle sekä rehelliselle lepäämiselle ja omat häätkin on tässä järjestettävänä, joten aika ei vain millään riittäisi kaikkien auttamiseen, vaikka kuinka haluaisin. Minä en siis voi olla jokaisen ilmainen ja 24/7 päivystävä valmentaja, vaikka olisihan sellainen palvelu nyt kieltämättä aivan ihana.

Se, että vajailla lähtötiedoilla edes lähtisin antamaan selkeitä ohjeistuksia ja toimintamalleja ihmisille, olisi melko epäammattimaista ja suorastaan vastuutonta. Vaikka kuinka minulle kerrottaisiin lähtöpainot, kalorit, treenimäärät ja tavoitteet, niin tästä puuttuu niin järkyttävän paljon informaatiota, jotka vaikuttavat siihen, mitä olisi hyvä seuraavaksi lähteä kokeilemaan. Ja lisäksi jos nämä kaikki minulle kerrottaisiin, sen analysointiin ja vastauksen kirjoittamiseen menisi aivan järkyttävän paljon aikaa ja vaivaa. Näitä kun ei tule sitten vain yhtä, vaan treeniohjelmaa, nykytilan analyysia ja ruokavaliokonsultaatiota pyydetään niin hurjalla volyymillä ja ihan yötä päivää. Teitä silmäpareja kun pyörii jo siellä ruutujen toisella puolella sellainen määrä, että siinähän meinaa sumeta jo nyt vintti tältä tytöltä. :D

Jos haluaisit bongata hyvän pakaratreenin, vinkkejä keskivartalotreeniin ja liikkuvuuden lisäämiseen, monipuolisen kotitreeniohjelman tai ohjeistuksia käsilläseisontaan niin Google ja YouTube ovat tässä ihan ykkösvälineitä! Sinne vaan hakusanoja joko suomen tai ameriikan kielellä, niin johan löytyy ja varmasti paremmin ja kattavammin kuin mitä itse pystyisin näistä ikinä jakamaan Snapchatin viestikentässä. Mikäli kuitenkin tuntuu, että olet oman treeni- ja ravintoasioidesi kanssa hukassa ja oma suunnittelu sekä toteutus ei tunnu sinulla toimivan, niin en voi muuta kuin lämmöllä suositella asiantuntevan personal trainerin tai valmentajan hankkimista edes lyhyeksi ajanjaksoksi. Jo kolmen kuukauden valmennusjaksolla oikealla valmentajalla voit päästä eroon ikuisesta pään seinään hakkaamisesta. Lisäksi nykyään on saatavilla todella kattavia ja laadukkaita nettivalmennuksia, joissa hintakin on enemmän kuin kohdillaan.

valmentamaan

Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin. Annan toki erittäin mielelläni vinkkejä ja vastailen ilomielin ytimekkäisiin ja selkeisiin kysymyksiin koskien treeniä, ravintoa sekä henkistä puolta, ja postaustoiveita otan aina ilolla vastaan! Antakaa siis tulla vaan, ja pyrin niitä tässä tasaiseen tahtiin toteuttamaan minkä kerkeän, mikäli niihin minulla riittää oma tietämys ja ymmärrys. En siis pysty ottamaan kantaa esimerkiksi fysioterapiaosaamista vaativiin ongelmiin tai antamaan nykyseillä osaamistaustallani ohjeistuksia juoksuharjoitteluun, ja esimerkiksi akrobatiavalmennus tai salitekniikoiden fiksaaminen vaatisi jo hands-on-tyypistä valmennussessiota. Niitä siis en voi mitenkään Snapchatissa lähteä konsultoimaan.

No mikäs virka tällä blogilla sitten on? Täällä nimenomaan haluan tarjota työkaluja, joilla jokainen halukas voisi pyrkiä kehittämään omia toteutusmallejaan ja itseään niin henkisesti kuin fyysisesti. Valmiita ratkaisuja en siis voi tarjota, eikä siinä olisi yksinkertaisesti mitään järkeä. Sellaisia ei välttämättä muutenkaan suoraan ole olemassakaan. Tiedonjanoa ja oppimisen intoa jokaiselle kehiin, sillä netti ja ihan vanhan liiton kirjastoistakin löytyy ihan järjetön määrä niin pätevää tietoa. Ah, oppiminen on oikeasti meinaan kivaa!

Hyvään lopputulokseen voi oikeasti päästä montaa reittiä, mutta tavoitteeni on täällä blogin puolella tarjota erilaisia vaihtoehtoja ja apuvälineitä siihen, jotta jokainen voisi omiin tavoitteisiinsa päästä. Omalla päättelykyvyllä ja tiedonhankinnalla pääsee jo pitkälle, jos heittää hetkeksi ne tunteet sivuun, ja pyrkii miettimään asioita järkiperäisesti. Lisäksi tietyt asiat oikeasti selviävät vain kokeilemalla, ja niin olen itsekin tässä nykytilaani päätynyt. Kokeillut, erehtynyt ja kokeillut jotain muuta. Rakastan analysointia, ongelmanratkaisua ja strategian luomista, ja sitähän nämä hommat loppupeleissä vaativat. Eivätkä treeni- ja ravintoasiat ole mitään rakettitiedettä, ja kun peruspohja on kunnossa, niin tuloksia tulee huolimatta syötkö neljä vai viisi kertaa päivässä tai käytätkö kaksi- vai nelijakoista ohjelmaa.

valmentamaan
Adidas-treenitoppi: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Välillä on siis itse uskallettava kokeilla eri toimenpiteitä rohkeasti. Jokainen valmentajakin lähtee aina valmennettaviensa kanssa kokeilemaan, mikä tällä toimii. Kaikille ei oikeasti toimi samat asiat, joten valmentajankin on työssään vain kokeiltava ja lähdettävä jostain liikkeelle. Kun nähdään, miten kroppa ja ihminen reagoi tehtyihin muutoksiin, voidaan vasta lähteä pohtimaan seuraavia siirtoja tavoitteita kohti. Jos itse haluat pärjätä omillasi, niin tätä samaa joudut tekemään myös itse.

Mieti, analysoi nykytilaa, hanki tietoa, sovella ja kokeile. Kenelläkään ei ole tarjota sinulle 100% varmuudella toimivaa vastausta suoraan, eikä sitä voi olla valitettavasti minullakaan. Ja edelleenkin, jos et itse tiedä, minkä siirron seuraavaksi tekisit, niin silloin vain sitä ammattitaitoista valmentajaa hankkimaan, ja voin kertoa, että tätä tuskin tulet katumaan! Kaikki ei kuitenkaan voi olla ihan ilmaista, mutta pieni taloudellinen panostus voi tuoda mukanaan jotain sitäkin arvokkaampaa. Lisäksi valmentajan pestaamisella tuet aina suomalaista yrittäjyyttä ja pusket verorahoja lisää Suomenmaahan. Win-win kaikille, boom! ;)

PS. Tämä teksti oli siis kaikella rakkaudella kirjoitettu, ja antakaahan kommenttiboksin edelleen laulaa, sillä sen homman te todellakin osaatte! Jau! Muistakaahan vain, että ihan kaikessa en aina pysty auttamaan tai jokaisen personal trainerina toimimaan, ja laittakaahan ne kiperimmät kysymykset Snäpin sijasta mieluummin tänne, jolloin niihin on koneen näppiksellä huomattavasti näppärämpi vastata. Pus! <3

Puhtia viikon puoleen väliin!

Vilkaise myös:
Eikö treeni mene perille? Tässä 7 kovaa vinkkiä!
& Onnistuneen dieettamisen ainekset

Edellinen juttuni:
Aamutreeni toimimaan – Miten syödä ja valmistautua?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen