LUETUIMMAT JA KOHUTUIMMAT BLOGIPOSTAUKSENI

*Sisältää mainoslinkkejä

Tasan viikko sitten perjantaina kun juhlittiin blogini synttäripaardeja, niin päätinpä päräyttää tämän ensimmäisen vuoteni kovimmat klikkitykit. Tättärää, tässä ne tulee!

1. Jos te kiinteytymistä tavoittelevat naiset vain söisitte (ylivoimaisesti luetuin)
2. Miltä näyttää 156 cm ja 61 kg?
3. Plagioinnin huippu! Kuinka TÖRKEÄ ihminen voi olla? (mahdollisesti kohutuin)
4. Kisojen kootut selitykset
5. 5 x fiksumpaa välipalaideaa

6. Meidän parisuhteen erikoiset faktat (yksi omasta mielestäni yllättävimmistä suosituimpien joukossa)
7. Elämää pienten rintojen kanssa
8. Fitness ei pilaa elämääsi. Teet sen ihan itse.
9. Miltä nainen saisi näyttää? Terkuin läskiperse
10. Onko ruokasi oikeasti terveellistä?

Suosituimpiin postauksiin on siis lukeutunut hyvin erilaisia ja eri aiheisia raapustuksia. Puhutaan tisseistä, ruuasta, kiinteytymisestä, selittelystä, parisuhteesta, plagioimisesta ja ulkonäön arvostelusta. Niinhän se menee, että pääasia on, että puhutaan. Jos totta puhutaan, niin kovinkaan monista tälle top-listalle päätyneistä en olisi uskonut sinne alunperin päätyvän, mutta kappas kepposta näin vaan pääsi käymään. ;)

Puma-collegepaita: TÄÄLTÄ*

Viikonloppu pärähti käyntiin myös itselläni oikein iloisissa tunnelmissa, sillä blogini oltiin valittu Suomen treeniblogien 10 parhaan joukkoon sijalle 6.! Aika mahtava fiilis tuli tästä, sillä tätä blogiani olen kirjoittanut vasta vuoden päivät, ja kyseisellä listalla oli kuitenkin myös aikamoisia konkareita rinnalla. Valtavan suuri kiitos Cision tästä noteerauksesta ja kunniamaininnasta!

Itsehän riipaisin viime yönä tehokkaat 10 tunnin yöunet, sillä eilinen veti tästä likasta mehut siihen malliin, että todelliset megahirret tulivat tarpeeseen. Eilinen päivä siis sujahti omalta osaltani tehokkaalla päiväreissulla isolla kirkolla, jossa kuvailtiin Ristiotteen kanssa vähän osuvaa matskua purkkiin. Oli kyllä ihan superhauska päivä, joten stay tuned! Kohta pukkaa filminpätkää Tubeen, ja luvassa vähän Q&A:ta sekä paljon toivottua yhdistettä olkapää- ja käsitreeniä.

Tajunnanräjäyttävää viikonloppua joko kotisohvan uumeniin tai osuvien treenien pariin!

Edellinen juttuni: Tarvitseeko naisen treenata tissejä?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

 

VUOSIPÄIVÄ

Mitä enemmän vuosia pamahtaa omaan ikämittariin, niin sitä nopeammin aika tuntuu juoksevan. Tänään siitä on kulunut päivän päälle tasan vuosi, kun sauhutin näppäimistölläni ihkaensimmäisen postauksen tänne FitFashionin blogiportaaliin omaa nimeäni kantavan blogin alle. Eli tättärää! Hyvää ensimmäistä virallista vuosipäivää mulle ja mun blogille!

Alkuperäinen tarkoitukseni oli kirjoittaa pari kolme kertaa viikkoon tänne jotain mukavaa elämästä, treenistä ja kaikesta siltä väliltä. Noh, annoin pikkusormen ja sinne humahti koko raaja. Tykästyin tähän hommaan kuin hullu puuroon, näppis lähti savuttamaan, ja niitä silmäpareja tarttui ruudun toiselle puolelle hieman enemmän kuin osasin odottaakaan. Ilmeisesti kieroutunut läpänheittoni saati asiapainotteiset raapustukseni eivät olleetkaan sitten hassumpia. Uskaltaisin paljastaa, että tässä ei siis todellakaan olla hiljenemässä vaan päinvastoin!

Tässä vaiheessa olisi enemmän kuin paikallaan antaa iso kiitos teille kaikille siellä ruudun toisella puolella. Blogini ei todellakaan olisi tässä ja nyt ilman teitä, ja te olette kyllä olleet mitä mainioin poppoo, kenelle sanallista arkkuani olisin voinutkaan avata! Valtava kiitos jokaisesta luetusta postauksesta. Vadillinen kiitoksia jokaisesta kommentista. Äärimmäisen syvä kumarrus myös joka ikisestä ”tykkää”-klikkauksesta tuon pienen sydämen kohdalla blogitekstien otsikon alla. Nämä voivat olla pieniä juttuja tekstejä lukeville silmäpareille, mutta puolestaan bloggaajalle aivan äärimmäisen arvokasta palautetta, ja tuo ihan mieletöntä lisäpotkua sekä motivaatiota puskea uutta matskua pihalle!

Tiivistän tämän kaiken vielä yhteen sanaan – KIITOS! Ja huijaan tiivistämislupaustani jatkamalla: OLETTE HUIKEITA! Ja vielä yksi: PUS!

Tämän merkkipäivän kunniaksi päräytin tänään Instagramini puolella mahtavan arvonnan pystyyn viikonlopun ajaksi, joten hopi hopi osallistumaan IG-tilini kautta!

Ja hei seuraathan meikäläisen menoa ja meininkiä myös muistakin tuuteista? Tuikkaahan seurantaan Snapchatista käyttäjänimi ”piiapajunen”, ja blogini uusimmista vähintäänkin tajunnan räjäyttävistä päivityksistä pysyt parhaiten kärryllä Bloglovinin, Blogit.fin tai Facebook-sivuni kautta!

Järisyttävän huikeaa viikonloppua teille jokaiselle, ja vielä kerran kiitos! Boom!

Edellinen juttuni: Kilpaurheilijan lyhyt ja  synkkä elämänkaari

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen