9 vuotta yhdessä

vuosipaiva-2

vuosipaiva-3

Yhdeksän vuotta yhdessä. Kolmasosa elämästäni. Tuo kuulostaa aika pitkältä ajalta, mutta toisaalta siltä se tuntuukin, ja vain ja ainoastaan hyvällä tavalla. Harvemmin tulee tänne blogin puolelle mitään rakkaushömppää laverreltua, mutta pakkohan tässä on todeta, että en olisi voinut parempaa miestä rinnalleni löytää. Toivottavasti tuo pysyy tuossa kyljessä kiinni mielellään sinne hamaan loppuun asti!

Kyllähän tässä vuosien varrella on tullut aika paljon koettua yhdessä kaikenlaista, niin hyvässä kuin pahassakin. Vaikeina aikoina sitä suhdetta ja sitkeyttä on kyllä mitattu, mikä on loppupeleissä vain kasvattanut meitä yksilöinä sekä parisuhteen osapuolina entistä vahvemmiksi. Ja kyllähän siinä myös on mennyt vuosia, ennen kuin toista on oppinut oikeasti tulkitsemaan. Tietää milloin kannattaa olla hiljaa tai milloin vuorostaan käskeä toista olemaan hiljaa :D

Meillä on oikeasti ihan superhauskaa yhdessä, ja monesti päivä alkaa sekä päättyy yhdessä nauramiseen tai yksipuolisesti toisen jutuille tai toiminnalle repeilemiseen. Huumori on meillä tärkeä voimavara, vaikka tarvittaessa kyllä vakavoituminenkin onnistuu. Parasta tuossa miehessä on kuitenkin se, että se ei koskaan tuomitse minua missään tilanteessa ja tukee minua kaikessa mitä elämässäni haluankin tehdä kyseenalaistamatta valintojani. Puolestani haluan itsekin tarjota yhtä jykevän tuen myös tuonne toiseen suuntaan.

On ihanaa, kun on elämässä ihminen, kenelle voi jakaa myös ne kaikkein parhaimmat hetket ja onnistumiset. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä kenelle soittaa ensimmäisenä, kun ilouutiset omiin korviini pamahtavat. Ei myöskään tarvitse miettiä, että kenen kanssa lähtisin haalimaan uusia kokemuksia tai puuhailisin ihan niitä arkisia asioita.

IMG_8712

Vietettiin eilen vuosipäivää meidän näköisellä tavalla, eli yltiöromanttisesti hamppariaterian äärellä Friends & Brgrsissä ja leffateatterissa, haha! Ihanan tavallista ja arkista, mutta se onkin mielestäni aivan parasta. Erityisesti, jos sen arjen saa jakaa vielä itselleen niin rakkaan ihmisen kanssa. ♥

Leppoisaa loppuviikkoa! Itselläni viikonloppu pyörähtääkin Puolassa Fitnessin MM-skabojen huoltohommissa, ja snäpissä (piiapajunen) tiedossa reaaliaikaista tilannepäivitystä paikan päältä!

Edellinen juttuni: Iltasanomien kommenttiboksi kertoo totuuden!

Piia Pajunen

3 vastausta artikkeliin “9 vuotta yhdessä”

  1. Oi onnea! :) Meillä sama 9 vuotta tulee joulukuussa, välillä mietin sitä pientä 16 vuotiasta tyttöä joka siihen poikaan rakastui, että niin ihanaa kun meillä on vieläkin niin kivaa ja en voisi ketään muuta vierelleni kuvitella. :) Ja meillä luultavasti juhlitaan samalla kaavalla leffaa ja hampparia. :-D

    • Kiitokset! :) Ei tosiaan voinut nuorena likkana (ihan kun oltaisiin nyt kovin vanhoja, hah!) tietää, mitä tuleman piti! Onnea teillekin näin etukäteen, ja hamppari ja leffa on erittäin hyvä ratkaisu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta