8 x JKL-PARHAUTTA

Pari päivää on taas pyörähtänyt kotikotona, ja kyllä on tehnyt gutaa. Parhaimpia asioita Jyväskylässä käydessä varsinkin näin kesäaikaan aivan ehdottomasti ovat:

Porukoiden kasvimaa ja äiskän kasvihuone – Lautaselle suoraan tuoreita salaatteja, yrttejä ja muita vihanneksia. Ja niitä voi hakea pihalta huoletta vaikka yöpuvussa tai alusvaatteissa, ja tietenkin paljain varpain.

Lautapelit – Perinteeksi muodostunut tuntikausia kestävä lautapelisessio kolmestaan äiskän ja mun huikean lapsuuden kaverin kesken. Menee tunteisiin, hysteerinen nonstop-nauru raikaa ja kirosanat sekä solvaukset lentävät, hah! Naurattaa joka kerta valmiiksi kun ajattelen tätä kolmen hullun härdelliä, jossa yli kuusikymppinen äitikin taantuu lapsen tasolle.

Appiukkosen pyöräyttämät kahvit – ”Leivos Coffee” tarjoaa ihan valehtelematta Suomen parhaat cappuchinot. Eksklusiivisesti.

Puusauna – Ei ole voittanutta. Joka väittää muuta, valehtelee.

Luova ympäristö – Porukoiden ruokapöytä päiväsaikaan on ehkä mun lempparipaikka painaa duunia. Välillä pannusta kahvia, hellan kautta ruokaa huiviin ja näppäimistö sauhuamaan.

piia-pajunen-blogi

Uintireissut äiskän kanssa – Vesijuoksuvyöllä jaksaa polskia luonnonhelmassa ja juoruta samanaikaisesti. Paluumatkalla kyykitään pusikoissa syömässä metsämansikoita ja kikatellaan. Parasta suoritettuna suoraan treenin perään soijaa valuvana ihmisyksilönä.

Kala – Meillä on syöty sitä kotona aina ja paljon. Jääkaapista löytyy melkein joka kerta jonkinnäköistä kalaa, ja usein vielä Isä-Pajusen savustamana. Vanhempien helmoista aikoinaan poismuuttaessa siitä tulikin harvinaista herkkua ja kotikäyntien luksusta.

Helppous ja vaivattomuus – Täällä kun on kasvanut, niin tietää kaikki parhaat paikat, reitit ja toimintamallit ihan kaikkeen

piia-pajunen

Ja toisin kuin eilisessä postauksessani ehdin jo hölötellä, niin pääsen näillä näkymin nukkumaan ensi yön omassa kodissa ja omassa sängyssäni. Luksusta! Lauantaiaamulle sainkin bongattua huikeaa treeniseuraa parista mun lempparilikasta, joten illalla vain kahvimasiina ajastimelle ja aamulla workworkwork. Ylivoimaista parhautta. Yasss.

xoxo,
Piia

Edellinen juttuni:  Parempi tukka putkella kuin irti päästä

Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen
Facebook: täältä

Piia Pajunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta